Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Niko nece stici Kareema, ni Dzejms, ni Durant, tesko da ce iko u skorijoj buducnosti. Em sto se druga kosarka igrala tada, i plus je Kareem aktivno igrao kosarku 20 godina, i to na najvisem nivou... Pola ovih momaka ce igrati do 35-36 max, i to ce im znatno opadati statistika...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
      polako ovo mu je prvi ugovor, plata mu raste iz godine u godinu... a kad ovaj istekne, onda ga tek ocekuje onaj pravi, masan ugovor
      Zrtvovace on pare vrv da bi imao jacu ekipu. Ipak je to uzorni sin Oklahome.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
        Evo ja da ti odgovorim Mislim da hoce. Jednostavno takav trener ne moze da vodi tim sastavljen od tri superstara. Ja bih voleo da Sloan preuzme Majami.
        Mani se penzosa. Daj im Stan-a, pojesce ih sve..Plus, zna sa Wade-om, tako da ono..Pokidao bi. Moze i Nate.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
          polako ovo mu je prvi ugovor, plata mu raste iz godine u godinu... a kad ovaj istekne, onda ga tek ocekuje onaj pravi, masan ugovor
          on je vec u drugom ugovoru, posto je ektenzirao prethodni.
          cenim da ce 2013-14 uraditi jos jednu petogodisnju ekstenziju.
          It is not the violence that sets a man apart.
          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• hehehe nadam se da hoce... cini mi se da nije klasicni placenik vec nesto poput Pirsa, veran jednom klubu celu karijeru bez obzira na novac...
            da, zaboravio sam na onaj jos iz Soniksa
            Last edited by Miletić; 07-06-12, 16:32.
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
              Mani se penzosa. Daj im Stan-a, pojesce ih sve..Plus, zna sa Wade-om, tako da ono..Pokidao bi. Moze i Nate.
              Stan bi rasturio ligu bez problema.

Sloan, not so sure.

Comment

• Covek je igrao finale sa bezmozgasem, Hidom, jebenim Olstonom na pleju i RASARDOM LUSIOM. Necu da cujem o tome kako su tada bili bolji, mladji u formi covek je izbacio Boston. Covek je genije.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  I meni je Stan jedan od omiljenih trenera i mozda najbolje resenje za Majami,ali mislim da ce on pauzirati jednu godinu. Verovatno mu je svega preko glave zbog onog bolida.

Comment

• Boston je tada igrao bez Garneta i pre toga se mucio sa Cikagom.

Juce sam hteo da spomenem Stena, al rekoh ko zna sta ce mi Vejd reci za njega posto je u njegovom proslom mandatu vodio ekipu ispod ocekivanja navijaca, pa sam precutao.
                    Da nije otisao sa klupe u toku sezone ko zna da li bi Majami uopste igrao i finale.
                    Postace najrealnija opcija tek kada ih Sloun odbije.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      I meni je Stan jedan od omiljenih trenera i mozda najbolje resenje za Majami,ali mislim da ce on pauzirati jednu godinu. Verovatno mu je svega preko glave zbog onog bolida.
                      mislim da za 7 milki ne bi pauzirao.

Comment

• Stan se nije slagao sa Shaq-om narocito, on nekako uvek ima problema sa centrima..Odlican bi bio izbor za Heat, ja bih najvise voleo da on bude trener, ako Spo dobije otkaz. A, kada se vec prica o trenerima koji su u penziji, pa pre bi bilo da ih Riley preuzme, nego Sloan. Posto ne verujem da ce to da se desi, Stan je najbolje moguce resenje.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pitanje je samo koji je trener spreman da trpi Pata nad glavom, mislim da je Stanu dosta control freakova na duze vreme. Zato su mozda Nate ili Woodson ako Phil ode NY realnije opcije.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                            mislim da za 7 milki ne bi pauzirao.
                            Ne deluje mi kao osoba koja pati za novcem

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                              Pitanje je samo koji je trener spreman da trpi Pata nad glavom, mislim da je Stanu dosta control freakova na duze vreme. Zato su mozda Nate ili Woodson ako Phil ode NY realnije opcije.
                              Woodson je potpisao novi ugovor.
                              Phil hoce u front office.
                              Nate po meni nije resenje.
                              Sloan jos manje.

Ma, brate, kako god okrenes Stan.
                              Mislim da bi i Rajli bio ok s njim.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                                Ljudi, o cemu vi pricate, nemaju sanse ni Durent ni James da stignu Kareema. On je igrao vrhunski do 40. godine, mislim da je i u poslednjoj sezoni imao preko 20 u proseku. Uz to u prvih nekoliko godina u Bucksima imao je jedno vreme Wilt Chamberlain level brojke, blizu 40 po mecu. Nema teorije da ga stignu u skorije vreme. OK, obojica su usli ranije, ali da li neko stvarno ocekuje da ce imati ovakve proseke i sa 34, 35 godina? Nema sanse. Kada Jordan nije stigao tu cifru, a statisticki ima najbolji prosek poena u istoriji NBA, preko 30 na nivou karijere, jasno je da je to prosto nemoguce.
                                Jordan je igrao samo 14 sezona, a uz to je uzeo odmor u najboljim godinama. Da je igrao kontinuirano do 40. prestigao bi ga sigurno, ali bi možda malo pokvario svoj ppg. Ako neko ima šanse da stigne Kareema onda je to Kobe koji sad već ima negde oko 30k (mislim da je najmlađi u istoriji koji je stigao dotle), a ako bude igrao još 4-5 godina na visokom nivou, mogao bi da ugrozi Kareema. Statistički gledano Kareemov prosek karijere je oko 24ppg. Ako Kobi u toku naredne 4 sezone bude beležio u proseku 25ppg ili više i ne bude imao većih povreda, preći će 38k.
                                Last edited by The Captain; 07-06-12, 17:15.

Comment

Working...
                                X