Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uros94 View Post
    @bice,

ти си луд. Ко не мисли да САС може до титуле тај не прати НБА. Ма нема бре ко да их добије, отрешће и Оклахому од курца и касније пишање по Мајамију.
    Велики играчи, још већи тренер, највећи тим - Сан Антонио Спарс!
    San Antonio jos nije igrao protiv ozbiljne ekipe u ovom Play Off-u,kontam da ih gotivis al ovo je stvarno neozbiljno.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
      San Antonio jos nije igrao protiv ozbiljne ekipe u ovom Play Off-u,kontam da ih gotivis al ovo je stvarno neozbiljno.
      ja mislim da ce vise SAS imati problema sa OKC nego sa MIAMI u velikom finalu

Comment

• Lakše malo đeco. I CSKA je važio za apsolutnog favorita pa titulu uze otpisani Oly. Opet ću napisati da u finalu konferencija i velikom finalu ne postoje apsolutni favoriti. Budimo ozbiljni.
        Ovo ne pišem zato što sam "Lebronovac" i što navijam da Miami uzme titulu već zato što je to notorna istina.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Ne otpisujte 76ers-e

Comment

• deco od 32 ljeta pa i prosle god niko nije davao sansu Dalasu da osvoji NBA prsten,pa su pocistili sampione sa 0,pa OKC pala i na kraju Miami sve zahvaljujuci po meni Novickom koi je odigrao nikad goru seriju u velikom finalu,pa sad se slazem sa tobom da je ovde sve moguce,ali dosta njih daje svoj glas da ce SAS osvojiti 5 prsten

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
              deco od 32 ljeta

Ko prati NFL neka se seti PO tekme Green Bay - NY Giants. Kladionice dale kvotu 1.20/4.70. Svi nalupali kintu na GB, apsolutni favorit, sigurni prvak i slično, a onda Giants-i dobiše tekmu pa na kraju uzeše i titulu.
              Samo ozbiljno.

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• opet ako Boston prodje u finale mogu da dam svoj avatar da ce se min igrati 6 utakmica a ako ode Fila max 5 tekmi

Comment

• Boston ima povreda za izvoz ...ali mislim da bi Heat-u napravili vise problema nego 76ers-i...

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #11 View Post
                    Boston ima povreda za izvoz ...ali mislim da bi Heat-u napravili vise problema nego 76ers-i...
                    kad je 7 tekma veceras t.j u koje doba noci po nasem vremenu

Comment

• Valjda u 2 h po nasem...

Comment

• Dvojka.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• ali meni ce biti zanimljiv duel,ako Boston ode u finale sto prizeljkujemo RAY-WADE

Comment

• Nece se taj duel dopasti Allen-ovim zglobovima

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #11 View Post
                              Boston ima povreda za izvoz ...ali mislim da bi Heat-u napravili vise problema nego 76ers-i...
                              Definitivno. Sixers-i više "leže" Miami-u, a i u reketu su slabiji od Boston-a. Zato moja puna podrška Phila-i da noćas izvuče pobedu i zaigra u finalu. Može Phila dobiti Boston noćas samo ako budu dovoljno koncentrisani i ako budu sagoreli za pobedu. Boston ima prednost domaćeg terena i iskustvo ali kada su momci iz Phila-e (pisao sam cele prošle sezone da je to najperspektivniji tim na Istoku) već dogurali do sedme tekme onda neka noćas bar pokažu da imaju srce.

sigpic
                              - 4xMVP -

Comment

• ili Wade da trckara za RAY-om oko blokova

Comment

Working...
                                X