Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Condition23 View Post
    Ne moze on da ima katastrofalnu karijeru samim tim sto je prvi golman Utd-a veliki talenat, tek mu predstoje godine kada treba potpuno da se formira a prostora za napredak ima i to mnogo... Ja sam cuo da ima odredjenih problema sa vidom.
    Pogledaj Fridela koliko godina ima i jos x primera pa kako brane

@Mumi: Odemwingie lagano moze u Chelsea
    Ima problema sa vidom ali na kraju sezone ide na operaciju gdje ce taj problem biti rjesen. Nije neka velika stvar, to ce biti jedan lagani operativni zahvat i kada to zavrsi nece morati nositi lece i bit ce sigurniji tokom procjene.. vec sada je mnogo bolji u odnosu na igre s pocetka sezone.

Comment

• Treba njemu malo teretane upravo zbog kornera i ubacivanja...vjerovatno se vec gazi od treninga...nisu u Junajtedu sasavi

Comment

• Ovo je samo trenutno. Nema smisla da on bude kapiten nego se Psiho malo sprda I da Terry, Ferdinand, Lampard i Gerrard ne igraju za reprezentaciju on ne moze da bude kapiten
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• 100% istina.

Comment

• sigpic

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Danass u derbiju ocekujem pobjedu Arsenala,bolja su ekipa,ljepse igraju i ne bi trebalo da to ispushte.
                Uhh sjutra Sparsi bree sa Junajtedom..jebem ti zivot,kakva ce to biti utakmica

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                  Ledeni brate za Fantu porcija krilca dok nije nestala

NORTH LONDON IS RED !
                  Jel ostalo nesto od toga? Treba mi za sutra
                  Danas nisam u prilici da gledam Arsenal-Liverpool.. uglavnom sretno Arsenalovci i oderite ih

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                    Jel ostalo nesto od toga? Treba mi za sutra
                    Danas nisam u prilici da gledam Arsenal-Liverpool.. uglavnom sretno Arsenalovci i oderite ih
                    Mi danas, a vi sutra.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Napisao sam u Arsenalovoj temi ali ajde i ovde

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Benayoun.

Liverpool: Reina - Kelly Enrique Skrtel Carragher - Spearing Adam Henderson - Downing Kuyt Suarez.
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Pobijedice arsenal

Comment

• Povredjen Gerrard? Au, kolko lik nema srece poslednjih godina. Mislim da Liverpool mora na leto da kupi nekog veznog koji ce postati nosilac igre na sredini, jer ocigledno da na Stevena ne moze vise da se racuna...
                          sigpic

Comment

• Au Scesni legendo
                            sigpic

Comment

• Szczesny bre!

Sreca pa je Kuyt tele, pa promasi i ovaj drugi sut.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• U PICKU MATERINU JEBEM VAS U PENALE !!!!! :@ :@: @:@ :@:@

Comment

Working...
                                X