Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobar je mali,zna lopte sto bi mi u kraju rekli dobra tekma,mogao bi ga i Swansea zabiti
    sigpic

Comment

• Bravo Swansea, bravo majstori! Niko ne moze ostati ravnodusan na ovakvu igru od koje ne odustaju ni sekunde.

Opet Sigurdsson!
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Brendane dodji u Liverpul!
        sigpic

Comment

• A ne bre Totenhem sta mi radis !

Adebajor 2-1 !

Comment

• Da nije dao Adebajor gol, ne bi znao ni dal on igra danas. Znaci nikakav ucinak na terenu
            sigpic

Comment

• Posto sam gledao samo drugo poluvreme Newcastle-Liverpool, bas sam odgledao highlights-e i nigde nista nije prikazano sto ukazuje da nije dosudjen penal za Liverpool.

Drugi gol Cisse-a jeste bio iz ofsajda, iako mislim da je neko dotakao loptu pre nego sto je stigla do njega. A na kraju ona situacija sa Rein-om...jbg naseo je na provokaciju a Perch je to smelo iskoristio. Razumem da mu je trenutno kratak fitilj zbog cele situacije u klubu, ali od njega se ipak ocekuje vise smirenosti s obzirom da je jedan od iskusnijih u ekipi.

Sto se tice druge utakmice, zasluzena pobeda Tottenham-a. Dobro se drzao Swansea ali nisu izdrzali do kraja...

Comment

• 3 puta ove sezone sam pogodio rezultat Liverpoola u H2H
                Zalosno zaista, ali dobro, nek se navijaci pomire sto se ove sezone tice, imaju sljedecu i tamo se mora ocekivati bolji plasman u ligi a samim tim i izlazak u Europu.
                Totenham dobio, drago mi je, Chelsea ostaje ispod njih jos 2 kola najmanje

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                  Posto sam gledao samo drugo poluvreme Newcastle-Liverpool, bas sam odgledao highlights-e i nigde nista nije prikazano sto ukazuje da nije dosudjen penal za Liverpool.

Drugi gol Cisse-a jeste bio iz ofsajda, iako mislim da je neko dotakao loptu pre nego sto je stigla do njega. A na kraju ona situacija sa Rein-om...jbg naseo je na provokaciju a Perch je to smelo iskoristio. Razumem da mu je trenutno kratak fitilj zbog cele situacije u klubu, ali od njega se ipak ocekuje vise smirenosti s obzirom da je jedan od iskusnijih u ekipi.

Sto se tice druge utakmice, zasluzena pobeda Tottenham-a. Dobro se drzao Swansea ali nisu izdrzali do kraja...
                  Meni se cinilo da je kod kornera kada je Liverpul imao sansu da je Simpson igrao rukom, a bio je blizu ramena, a drugi put povlacenje Kerola prilikom centarsuta.Koliko god je Etkinson pomogao Liverpulu u mecu protiv Evertona, tako ih je danas osakatio.

Izgleda prelazak Sisea pomogao i njegovom bivsem klubu Frajburgu i njegovom Njukaslu.Niko nije ostecen u toj transakciji.

Comment

• Citam na jednoj fb stranici da bi ukoliko Chelsea ostane 5-i i slucajno osvoji LS, 4 ekipa na tabeli(znaci Tottenham ili Arsenal ili eventualno Newcastle) isla u Ligu Evrope. Koliko je to tacno ?

Secam se kad je Liverpool osvojio LS, bio je 5-i na tabeli, a Everton 4. i oba tima su isla u kvalifikacije naredne sezone.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                      Citam na jednoj fb stranici da bi ukoliko Chelsea ostane 5-i i slucajno osvoji LS, 4 ekipa na tabeli(znaci Tottenham ili Arsenal ili eventualno Newcastle) isla u Ligu Evrope. Koliko je to tacno ?

Secam se kad je Liverpool osvojio LS, bio je 5-i na tabeli, a Everton 4. i oba tima su isla u kvalifikacije naredne sezone.
                      Mislim da je nemoguce da 4-ta ekipa ne ode u kvale za LS. E sad ako bi Chelsea osvojio a bio 5. ne znam dal bi dobio jos jedno mesto za kvale. Mislim da ne moze da dobije to mesto
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Mislim da je nemoguce da 4-ta ekipa ne ode u kvale za LS. E sad ako bi Chelsea osvojio a bio 5. ne znam dal bi dobio jos jedno mesto za kvale. Mislim da ne moze da dobije to mesto
                        pa Liverpul nakon osvojene titule 2005 u LS kao sto rece tobdzija u Premier ligi bio 5 iza Evertona i sta je onda UEFA uradila?
                        Liverpul je igrao od 1 kola kvalifikacija za LS,pa stim zasto ne bi Chelzi-u tako nesto dozvolili ako osvoi LS ove god

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                          pa Liverpul nakon osvojene titule 2005 u LS kao sto rece tobdzija u Premier ligi bio 5 iza Evertona i sta je onda UEFA uradila?
                          Liverpul je igrao od 1 kola kvalifikacija za LS,pa stim zasto ne bi Chelzi-u tako nesto dozvolili ako osvoi LS ove god
                          Mislim da su rekli, tj doneli pravilo da se taj ustupak nece vise ponoviti. To mi je ostalo nesto u secanju, mozda gresim
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Balotelli se pobio u svlacionici sa Yaya Toureom. To se desilo odmah nakon remija sa Sunderlandom a veci sukob sprijecio je Kolo. Mancini se od jutros povezuje sa Interom... sta se sve ne desava u ovom klubu, prava sapunica.

Comment

• ...a veci sukob sprijecio je Kolo koji ga je mlatnuo stolicom po onoj praznoj glavudzi Ne valja mu sto se kaci sa bracom Ture.Cuo sam da ih ima kolko oces

Comment

• http://www.mondo.rs/s239491/Sport/Sp...kladjenje.html

Comment

Working...
                                X