Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A chant from the Blackburn fans - "He's big, he's red, he sleeps in Fergie's bed Howard Webb, Howard Webb."
    Kraljevi
    When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Ogromna 3 boda za Junajted.Junajted ih je pritiskao i znao sam da mora puci kad-tad...strasan golcina Valensije,a onda i sjajan sut Janga za 2:0.Potpuno zasluzena pobjeda..i sto je jos bitnije,zbog "dusmana" ,Veb im veceras nije pomogao

+5 IDEMO BREEE!!!TITULA BR 20 NA VIDIKU!!!GGMU

Comment

• Apparently, some guy named Manda appeared in Utd's lockerroom and critisised the players heavily. He also gave Fergie some advices. After that, Utd played much better half-time and won the game. Maybe that man could be the key in winning jubilant 20th title. Some sources say that it isn't the first time that he appeared in half-time.
        Ovo sve objasnjava.
        sigpic

Comment

• Taj Veb nam danas nije bas sudio kako sam ocekivao,navikao nas je na bolje

Kakva golcina Valensije,au kakav majstor i Jangov je izuzetno atraktivan,urodio je pritisak plodom ali bez nekih izgradjenih sansi danas,vise na individualni kvalitet.No tri boda u dzep,to je najvaznije.
          Koliko je vise prostora kad je tu Velbek umjesto Cicara,koliko je bolji i bez lopte
          sigpic

Comment

• Mnogo vazna tri boda... Samo tako nastaviti, sada je sve u nasim rukama!

I jos da se zahvalimo prijatelju Webu, bez njega ne bismo pobedili danas...

Comment

• Da da, Webb ponovo poklonio pobjedu, da da. Inace da njega nema, sad b Liverpool, Chelsea, Totenham bili prvi a United bi se borio da ide u ligu evrope?

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                Da da, Webb ponovo poklonio pobjedu, da da. Inace da njega nema, sad b Liverpool, Chelsea, Totenham bili prvi a United bi se borio da ide u ligu evrope?
                Ne,ne... Ne bi oni bili prvi, vec bi Liverpool vec bio sampion!

Comment

• E to to
                  Volio bi da mi ovi hejteri nabroje bar 3 utakmice gdje je protivnik Uniteda drasticno ostecen, ali nemojte mi sada traziti dlaku u jajetu i davati tamo neke tekme gdje neki klub nije dobio korner ili sl...

Comment

• Kad je takva frka oko Webba i Man Utd-a, sta reci za Mike Deana koji proslavlja golove koje Arsenal primi dok je glavni sudija ?
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• I sudije su ljudi

Comment

• Webb sinoc mirno posmatrao pobijedu Uniteda zezam se svaka cast Unitedu na 20.tituli,ali mislim da ce sljedece sezone u maju biti duzni predati titulu Di Matteovim deckima

Comment

• Gabriel Agbonlahor novi kapiten Aston Ville.
                          Po meni sasvim zasluzeno, a i on mi je omiljeni igrac tamo.
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Trebali su Givenu dati ;),Mellis koji je otpusten iz Chelsea zbog dimne bombe je zabio gol za QPR

Comment

• Newcastle je izgleda dosao na Liberty po bod, a iz jedne sanse, jednog suta dosli do gola. Ako nije Demba, jeste ludi Cisse. 8 nastupa, 8 golova.

Swansea imao sjajnu, 100%-tnu sansu na samom otvaranju utakmice, ali je Sigurdsson pucao traljavo pored gola. Kasnije su primili gol, ali su nastavili dominirati. Nakon brze razmjene pasova, Allen je dobio loptu sam na 16m ali sutao pravo u Krula. Kasnije je i Sigurdsson raspalio sa nekih 20m ali je Krul paradom skinuo. Dovoljno je reci da Swansea ima oko 70% vremena loptu u nogama ali se zasad Newcastle odlicno brani. Swansea je zasluzio gol, ali ne dobijes uvijek ono sto zasluzis.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Neverovatno je kakav procenat realizacije ima Njukastl i koliko im malo treba da postignu gol. Kakva dva golgetera, jednog da je ovaj moj nesretni Liverpul imao da pogodi stvorene sanse dok smo dobro igrali ko zna gde bi bili.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X