Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma ne znam ni sam sta bi rekao. Ova tekma treba da nam bude motiv, da dobijemo Siti i da pokazemo karakter. Isto tako kao sto kazes, Siti je sada ponovo na tabeli odvojen od nas i sigurno da im se igra u nedelju. Ali, gradski derbi je nesto posebno, to ste sami osjetili na vlastitoj kozi, isto kao i mi u oktobru

Comment

• Lindegard je meni mnogo bolji od De Hee i nista mu ne mogu zamjeriti za ovo veceras...cak je i dobro poletio kod drugog gola,ali jbg Kabaje je pocitio paucinu i ubio pauka u cosku...
      Rio Ferdinanda=staro gvozdje..jedina dobra mu je bila protiv Liverpula
      Nadam se da ovaj og nece uticati na Dzonsa i da ce nastaviti sa dobrim partijama.Najveca nevolja u Junajtedu je apsolutno najgora sredina terena od svih timova u vrhu tabele.Feruguson je to i svaka njemu cast,ali daj covjece kupuj nesto!!!
      Runi ocigledno ponovo ima problema sa glavom i od njega ne ocekujem nista dobro narednih 2 mjeseca...
      Valensija je trenutno jedina svijetla tacka ekipe koja je krenula niz brdo

Comment

• hahhaha too bre,zznaci Totenhem je ove sezone sampion ko' 2 i 2 ;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
          hahhaha too bre,zznaci Totenhem je ove sezone sampion ko' 2 i 2 ;)
          Brate jel se ti drogiras ?
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Totenhem ce biti sampion isto kao sto ce i Junajted pobjediti 0:3 u nedelju

Spoiler
            malo sale na nas racun

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
              Lindegard je meni mnogo bolji od De Hee i nista mu ne mogu zamjeriti za ovo veceras...cak je i dobro poletio kod drugog gola,ali jbg Kabaje je pocitio paucinu i ubio pauka u cosku...
              Rio Ferdinanda=staro gvozdje..jedina dobra mu je bila protiv Liverpula
              Nadam se da ovaj og nece uticati na Dzonsa i da ce nastaviti sa dobrim partijama.Najveca nevolja u Junajtedu je apsolutno najgora sredina terena od svih timova u vrhu tabele.Feruguson je to i svaka njemu cast,ali daj covjece kupuj nesto!!!
              Runi ocigledno ponovo ima problema sa glavom i od njega ne ocekujem nista dobro narednih 2 mjeseca...
              Valensija je trenutno jedina svijetla tacka ekipe koja je krenula niz brdo
              Lindegard je i po mom misljenju bolji golman od De Hee. Stariji, iskusniji, dok je ovaj veoma sklon greskama. Ima vremena za De Heu. Mnogo on treba da nauci i da stekne samopouzdanje.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Ja da utuvim ili on to radi zbog samopouzdanja?
                Ima višak samopouzdanja i zato onako istrčava i ceni loptu... Interesantna teorija.

Naravno da sa -3 daleko od toga da je išta izgubljeno, ali problem je igra, 6 primljenih u poslednje dve utakmice, loš srednji red, još gora odbrana... tako neće moći na 20. titulu.
                No, da li će se išta promeniti i kako će, videćemo.
                Ne ti, znam da si zenski pol, a i nije mi cilj da vrijedjam nekoga.
                A vjeruj mi tako je kod golmana.
                sigpic

Comment

• Totenhem, ove sezone verovatno neće osvojiti titulu, ali imaju dobre šanse sledeće godine, u svakom slučaju imaju dobrog igrača na svakoj poziciji, Voker ekslpodirao na desnoj strani, Haton mi se jedino nije sviđao, nije ni čudo da su ga poslali u Vilu. A i sviđa mi se što su sve postigli naporom i trudom, bez većih količina novca.

Comment

• Prvo, dobrodosao i nadam se da ces pisati i da ce ti biti ugodno. Totenhem je neocekivano dobar ove godine i vidi se da vec godinama idu uzlaznom putanjom. Sad koliko je titula realna u skorije vreme je pitanje, ipak se bore protiv ekonomski mnogo jacih timova.
                    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by ReljaPL View Post
                      A i sviđa mi se što su sve postigli naporom i trudom, bez većih količina novca.
                      Za koji ti Totenhem navijas ? Ok, nisu potrosili mnogo u odnosu na Siti I Celzi, ali su ipak potrosili prilicno ! Izvini, kao navijac Arsenala na to ti moram skrenuti paznju. Nisu im igraci koji trenutno igraju za prvi tim pali s neba !
                      " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• ReljaPL,dobrodosao na PDF i nadam se da ces biti aktivan

Ovih dana se broj simpatizera Spurs-a opasno povecava na nasem forumu
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Dobrodosao Relja, nadam se da ces biti aktivan.

Samo da dodam na ovo sto ste pricali za Dembu. Oduvek se videlo da je on odlican igrac(ne znam da li je za najjace timove)samo je imao problem sa trenerima. U Hofenhajmu je bio dobar samo sto ga je Rangnik dosta koristio po strani i najvise se vrtelo oko Ibisevica, iako je Demba kao sto vidimo klasican target man. Vest Hem, bio je odlican ali dovoljno je reci Grant. Onda je dosao u Njukastl i retko ko je ocekivao ovo ali ko ga je pratio zadnjih par godina mogao je biti siguran da ce biti pun pogodak za Njukastl. Pardju nije neki vrhunski strucnjak ali dobar je trener. Dao mu je slobodu u igri i stavio ga kao vodju navale sto do sada nije bio. Ovaj je to iskoristio na najbolji moguci nacin.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                            Za koji ti Totenhem navijas ? Ok, nisu potrosili mnogo u odnosu na Siti I Celzi, ali su ipak potrosili prilicno ! Izvini, kao navijac Arsenala na to ti moram skrenuti paznju. Nisu im igraci koji trenutno igraju za prvi tim pali s neba !
                            O cemu ti govoris? Najskuplji igrac koji je dosao u totenhem je Modric. Placen je 25 mil evra. Bejl i sautemptona za 10, VDV za 8, Za Parkera nije saopsteno kolko je placen. Samim tim sto je modric najskuplji igrac, a placen je 25 mil, sta ti to govori?
                            sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                              Samim tim sto je modric najskuplji igrac, a placen je 25 mil, sta ti to govori?
                              Da nema boljeg trgovca od Zdravka Mamica.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                                Da nema boljeg trgovca od Zdravka Mamica.
                                Da, zato i celzi nudi 40 mil.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X