Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Reise View Post
    Lindegard je bio mozda kriv kod drugog gola sto nije stavio i petog igraca u zivi zid. Ali sta reci momku kojem je samopouzdanje do neba i koji misli da je najbolji golman na planeti. On je cak i dotakao loptu, al bio je predaleko da je dovati, a sut je bio i precizan i jak tako da mu ne bi zamjerio previse. On je po meni bolji od De Hee.
    Stvarno ne znam za sta je kriv Lindegard, sto ne krivis Runija sto je promasio onu priliku kod 2-0? Ili mozda Berbatova koji nije ni za Decic iz Tuza.
    A ona silna istrčavanja na centaršuteve, pa vraćanja nazad? Jedno takvo zamalo gola da nas košta.
    Nesigurni su obojica, ali kakve rupe u odbrani postoje, nije ni čudo.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
      Inace za sve koji misle da je United kao slab ove sezone - Ovo im je NAJBOLJI start u istoriji Premier Lige...
      Naravno svetski su se zajebali u Ligi Sampiona, ispali iz najlakse grupe ikada. A inace su u ligi mnogo bolji nego prethodne sezone, ali dzabe kad je City jos bolji.
      Nisam gledao tekmu veceras, ali me ne cudi rezultat, Newcastle bas tesko gostovanje, Demba Ba sabija, i kao sto ste svi rekli odlicno je sto su se vratili.
      Jedva cekam City - United sledeci vikend u FA Cupu...
      Da sam sebe ispravim.... Imali su samo 2 puta bolju prvu polu sezonu od kad se igra premijer liga, ali ja sam cuo komentatora pre nekoliko dana na nekoj utakmici da je rekao da im je ovo najbolja pa sam mu poverovao.... Sad sam proverio i jbg, nije istina, jebeni komentatori samo lupetaju...
      sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        A ona silna istrčavanja na centaršuteve, pa vraćanja nazad? Jedno takvo zamalo gola da nas košta.
        Nesigurni su obojica, ali kakve rupe u odbrani postoje, nije ni čudo.
        Ma utuvi sebi coek u glavu "istrcavam na ovu loptu" pa se prevari. Visak samopouzdanja ima, mora naci nacin da ga smanji nekako, inace je predobar golman.
        sigpic

Comment

• Ako Howardov gol ne bude medju najboljima u ligi onda ne znam sta da kazem. Svaka njemu cast na golu.
          Drago mi je sto je Newcastle pobedio. Sada i na Emiratima moraju pasti za koju nedelju. Stize vam osveta za 8-2 !
          Originally posted by maliajnstajn
          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
              Ako Howardov gol ne bude medju najboljima u ligi onda ne znam sta da kazem. Svaka njemu cast na golu.
              Drago mi je sto je Newcastle pobedio. Sada i na Emiratima moraju pasti za koju nedelju. Stize vam osveta za 8-2 !
              Ako dobijemo Sitija u nedelju onda se nemate cemu nadati A ako izgubimo, onda padamo u nokdaun i na vama je da nas dokrajcite samo

Comment

• Nista, utakmica koja ulazi u onu sa Bazelom kod njih kao najgora ove sezone.

Vidi se koliko mi zavisimo od Runija i njegovog raspolozenja.

A za titulu... Pa ljudi minus 3 je, bilo je i minus 5. Polako. Ima da se igra jos 18 kola.

Mags iskrene cestitke. Zasluzeno nema sta. Pojeli ste nas.
                sigpic

Comment

• Kao da smo imali igraca manje,tako je to izgledalo,razbili su nas na sredini.Lindegard je bio odlican u svim utakmicama u kojima je branio ove sezone,Rio vise ne moze izgleda na najvecem nivou.Nevjerovatno sta je promasio Runi.Nisam ocekivao ovakva dva poraza,posebno sto smo nasli formu i sa lakocom pravili sanse u zadnje vrijeme.Najgori mec nas sad ceka kad smo ovako grogirani,mozda i odlucujuci za sezonu
                  sigpic

Comment

• Yakubu + Demba Ba = £1.5m = 27 goals.
                    Torres + Carroll = £85m = 5 goals.

Nije mi jasno zasto je Everton pustio Yakubu-a,da je u pitanju bila neka velika cifra pa bi rekao ali ovo mi nije jasno pogotovo kad se zna koliko su tanki na poziciji napadaca gdje vrlo cesto i Cahill igra,a Dembu sam pratio i u Hoffenheimu i u West Hamu i dalo se primjetit da je dobar igrac,ali nisam ni izbliza ocekivao ovakve njegove partije i zasigurno najbolji transfer ove sezone u Premiershipu.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                      Yakubu + Demba Ba = £1.5m = 27 goals.

Nije mi jasno zasto je Everton pustio Yakubu-a,da je u pitanju bila neka velika cifra pa bi rekao ali ovo mi nije jasno pogotovo kad se zna koliko su tanki na poziciji napadaca gdje vrlo cesto i Cahill igra,a Dembu sam pratio i u Hoffenheimu i u West Hamu i dalo se primjetit da je dobar igrac,ali nisam ni izbliza ocekivao ovakve njegove partije i zasigurno najbolji transfer ove sezone u Premiershipu.
                      Da ne shvatis pogresno ali Jakubu moze da daje golove u Blekburnu, ali dzaba mu kad su oni poslednji. I DJ Kembel je prosle sezone postigao 13, 14 golova za Blekupl i gde je sad. Greje klupu u QPR-u.

A za Dembu se apsolutno slazem. Koliko je lik napredovao u Njukastlu to je prosto zastrasujuce. Odlicno se gradi, jak je, dobra tehnika i fudbalski mozak. Mozda i otkrovenje sezone.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        Ma utuvi sebi coek u glavu "istrcavam na ovu loptu" pa se prevari. Visak samopouzdanja ima, mora naci nacin da ga smanji nekako, inace je predobar golman.

Ja da utuvim ili on to radi zbog samopouzdanja?
                        Ima višak samopouzdanja i zato onako istrčava i ceni loptu... Interesantna teorija.

Naravno da sa -3 daleko od toga da je išta izgubljeno, ali problem je igra, 6 primljenih u poslednje dve utakmice, loš srednji red, još gora odbrana... tako neće moći na 20. titulu.
                        No, da li će se išta promeniti i kako će, videćemo.
                        Last edited by miloolja; 05-01-12, 00:18.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                          Yakubu + Demba Ba = £1.5m = 27 goals.

Samo dokaz da je reputacija obicno sranje. Yakubu je odlican napadac, jos iz vremena Portsmoutha, kao sto kazes, ne kapiram zasto ga je Everton pustio, doduse imao je dosta povreda dok je bio kod njih, ali i Saha je imao a njega su zadrzali... Isto kao i ti primetio sam Demba Bu u Hoffenheimu, cini mi se da su oni igrali 4-3-3 gde je on igrao levog krilnog napadaca, Ibisevic bio centralni a po desnoj strani Chinedu Obasi. Bili su fenomenalna trojka... Treba se samo malo potruditi i naci igraca koji ima potencijal, dovesti ga i onda uz pravog trenera moze mnogo da se napravi. Ukratko - pogledajte karijeru Arsena Wengera...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                            Da ne shvatis pogresno ali Jakubu moze da daje golove u Blekburnu, ali dzaba mu kad su oni poslednji. I DJ Kembel je prosle sezone postigao 13, 14 golova za Blekupl i gde je sad. Greje klupu u QPR-u.

A za Dembu se apsolutno slazem. Koliko je lik napredovao u Njukastlu to je prosto zastrasujuce. Odlicno se gradi, jak je, dobra tehnika i fudbalski mozak. Mozda i otkrovenje sezone.
                            Ma ne kazem ja da je sad Yakubu neki napadac,ali igrac koji vrijedi sigurno vise od 1,5 miliona funti i koji je sigurno bolji od Anichebe-a i onog Argentinca koji ima grcko prezime mrsko mi trazit kako se preziva ,a ne bi nista losije od Sahe igrao s obzirom kako ovaj igra ove sezone.Nije igrac koji ce prelomit utakmicu ali moze biti itekako koristan za ekipu.Ja volim takve napadace jak u duelu zna sa loptom i solidna realizacija,npr ne bi imao nista protiv da je on trenutno na klupi a ne Kuyt (ne mogu se poredit njih dvojica,ali u ovom trenutku je ispred Dirka).

Originally posted by Tony_G View Post
                            Samo dokaz da je reputacija obicno sranje. Yakubu je odlican napadac, jos iz vremena Portsmoutha, kao sto kazes, ne kapiram zasto ga je Everton pustio, doduse imao je dosta povreda dok je bio kod njih, ali i Saha je imao a njega su zadrzali... Isto kao i ti primetio sam Demba Bu u Hoffenheimu, cini mi se da su oni igrali 4-3-3 gde je on igrao levog krilnog napadaca, Ibisevic bio centralni a po desnoj strani Chinedu Obasi. Bili su fenomenalna trojka... Treba se samo malo potruditi i naci igraca koji ima potencijal, dovesti ga i onda uz pravog trenera moze mnogo da se napravi. Ukratko - pogledajte karijeru Arsena Wengera...
                            Siguran sam da bi ove sezone u Evertonu dao makar 5-6 golova.A tad je Hoffenheim imao jedan od najubojitijih napada lige i siguran sam da su sva trojica mogli napravit velike stvari,Ba to sada radi,Ibisevica zaustavila povreda,a ne znam sta se desava sa Obasi-em ali bio je vrlo dobar igrac.
                            Last edited by Joe Cole 10; 05-01-12, 00:20.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Ja da utuvim ili on to radi zbog samopouzdanja?
                              Ima višak samopouzdanja i zato onako istrčava i ceni loptu... Interesantna teorija.

Naravno da sa -3 daleko od toga da je išta izgubljeno, ali problem je igra, 6 primljenih u poslednje dve utakmice, loš srednji red, još gora odbrana... tako neće moći na 20. titulu.
                              No, da li će se išta promeniti i kako će, videćemo.
                              Moze biti da je to, ali moze biti i da je nesigurnost ;)
                              Moguce je i da je neiskustvo, iako on ima 27 godina. Na kraju krajeva, nije isto igrati u norveskoj i engleskoj ligi...
                              Moguce je i da sam vas sada zbunio, kao sto sam i samog sebe
                              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                                Ako dobijemo Sitija u nedelju onda se nemate cemu nadati A ako izgubimo, onda padamo u nokdaun i na vama je da nas dokrajcite samo
                                Ja bas mislim da ce vas City dobiti u nedelju iz razloga sto su oni sada prepaljeni zbog pobede nad Liverpoolom. Dok ste vi vezali 2 neocekivana poraza.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X