Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znaci zato Torres ne moze da ga umuva
    sigpic

Comment

• Cist karton Jangu.

Comment

• Torres neutralise nesigurnost De Gee.
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Bas je spora utakmica
          in another life
          I will love you again, RF.

Comment

• Mata nekako dezorijentisano djeluje... ovog Malouda-u ne podnosim,ali on u ovakvim utakmicama uvijek bude jedan od boljih,valjda ce tako i danas
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Torres od oktobra gola nije dao na sto potrosise 50 miliona.Da imaju covjeka koji ce da mijenja frizure.
              Last edited by stefan12; 05-02-12, 16:22.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Joj gola.

Ali Daniel Sturridge! Prosao Evru i pogodio Evansa...
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Samo da izdrze do poluvremena,nikog me nije strah kao ovog ludog Valencia-e...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jel Evansu ovo treci autogol ove sezone ?
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                      Jel Evansu ovo treci autogol ove sezone ?
                      Moguce.

Prezadovoljan sam rezultatom. Ivanovic odlican u odbrani, spasio vjerovatno i siguran gol kada je prije Welbecka uklizao i izbacio loptu u korner. Cahill dosta prati igru. On i Luiz su solidni zasad. I ono sto me najvise iznenadjuje je sto Bosingwa odlicno prati Valenciu. Samo da tako i nastavi, kao i cijela odbrana.

Primjetili ste da igramo 4-2-3-1. Mata ima free rolle, igra gdje hoce na svim pozicijama iza napadaca, Maloudao caj, po obicaju. Da bar imamo Ramiresa sada, koji svojom brzinom moze odvuci igraca na sebe i otvoriti nekoma drugom prostor ili se sam moze naci u sansi. A Lampard bi bio dodatna prijetnja, ali ih nema...

Mogu reci da sam malo iznenadjen dobrom igrom u 1. poluvremenu. Samo ovako oprezno nastaviti do samoga kraja.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Prelosa utakmica.Evans ovoga puta ni kriv ni duzan...De Hea ga je pogodio.Taj covjek svudje mora biti umijesan Imao je i Junajted svojih prilika ali je Celsi bio dobar u odbrani.Igrac koji me iz meca u mec sve vise nervira je Ivanovic...U Junajtedu su najbolji bili Valensija i Runi,a ovi ostali manje vise svi sivi...

EDIT :Cisto da se zna,ne mrzim Ivanovica zato sto je dobar igrac i sto je standardno dobar za Celsi nego zato sto je pregrub.Cesto i jako udara,a zna dobro da vrisne i da se isprevrce kada ga neko takne...
                        Last edited by powerslave; 05-02-12, 16:59.

Comment

• Zaboravio sam dodati da je Essien sjajan u prvih 45 minuta. Odlican u defanzivi, uvijek uz igraca koji prima loptu...

Jos kad bih vidio Piazona recimo umjesto Maloude u nastavku...

EDIT: Mataaaaaaaaaa! Majstor!

Torres asistirao.
                          Last edited by bracala; 05-02-12, 17:06.

Comment

• Huan Manuel!!! Tako je bre!

Comment

• Tako je Mata majstore zakucaj

Comment

• Kakvo mrtva utakmica,da nije pao ovaj gol nista ne bi vidili.
                                Treba Mancester napasti Celzi ranjivi su oni,pustaju da se dodje do 20.metara sesnesterca,mada to se moze obiti o glavu,kontra.
                                Nesto mislim da cemo se vratiti,e jbg pade gol dok pisem,ipak se necemo vratiti xD
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...