Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sta ti znaci to evo jos jedan MGS?
    I pa sta ako je Arsenal dobio derbi..Arsenal nema niMalo losu ekipu...ali slabo ko je igrao do juce u extra formi..a onda BUM,ekipa igra preporodjeno,sasvim normalna stvar u fudbalu,pogotovo ako se radi o timu koji ima veoma dobre igrace.A to sto su se simpatizeri Totenhema nadali tituli,pa ta nada je imala potpuno dobru potporu..jer Totenhem je igrao odlicno,prelijepo.razlika je varirala obicno oko 5-6 bodova,sto apsolutno opravdava pretenzije za titulu!diskutujemo,sta si se tu usplahirio!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
    sigpic

Comment

• Posto je sezona odmakla a obecao sam na pocetku sezona da cu za svaku ligu da sumiram da pocnem od Premier

Glavnu borbu za titulu ove godine vode dva Manchestera , razlika je 2 boda i dosta ce odluciti derbi , ako City dodje do pobede , titula ce bukvalno biti na tanjiru dok ako United pobedi svasta se moze desiti do kraja. City je ove sezone za razliku od Uniteda bio mnogo sigurniji kod malih timova i osvajao bodove. City do kraja sezone jedino od tezih ide Arsenalu a kuci dolazi samo United i sigurno imaju vece sanse da dodju do titule, sa druge strane United ce imati gostovanje Totenhemu. Dok su ova dva tima zacementirala poziciju 1 i 2 , Totenhem je isto tako dosta siguran na poziciji broj 3 i ako ne krenu da kiksaju drasticno ostace tu i osvojiti kartu za Ligu Sampiona sledece godine sto bi bio 2 put u istoriji ovog kluba nakon sto su prosle godine eliminisani od Reala u QF. Najveca ce borba biti za poziciju 4 , gde cak 4 tima imaju realne sanse da se dokopaju kvalifikacija za Ligu Sampiona , Celzi i Arsenal su glavni kandidati , Arsenal ima malu prednost jer je dobio Celzija u gostima a sledi im mec na svom terenu, sa druge strane Viljas-Boas je pun samopouzdanja i uveren je da ce njegov tim i naredne godine igrati najprestiznije evropsko takmicenje.
      Moje misljenje je da ce Arsenal do kraja sezone zavrsiti ispred Celzija ali i nada da ce Totenhem zavrsiti na 5 poziciji.
      Sunderland se od dolaska Martina O'Nila preporodio , 9 su na tabeli , odmah iza Norwicha koji igra godinu iz snova , pre sezone svi su im prognozirali borbu i to tesku borbu za opstanak ali momci Paula Lamberta igraju odlicno i imaju idilicnu godinu. Bolje od toga tesko da mogu a ne verujem da ce drasticno pasti. Takodje jedno od ugodnijih iznenadjenja je Swansea koji se nalazi na 14 mestu , cak 9 bodova iznad zone ispadanja i trenutno mogu da se osecaju dosta sigurno. Kako stvari sada stoje , 5 timova ce da se bori za opstanak : Wolves,QPR,Blackburn,Bolton i Wigan. Ja kada bih birao 2 tima da spasim to bi bili Bolton i Blackburn, Wiganu je vreme da ispadne , ne igraju nesto atraktivno , prosle godine su se bukvalno u zadnjim sekundama spasili, Hughes je preuzeo QPR ali nije donio nikakve drasticne promene , ovog vikenda su porazeni sa 0-1 od Fulhama i time podubili svoju borbu za opstanak. Wolves je otpustio Micka McCarthya i pomocni trener Terry Connor ima veliki zadatak a realno bas i nema neke adute. Bice sigurno zanimljivo do kraja u Engleskoj kako na vrhu tabele tako i na zacelju.
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sve je to lijepo sto si napisao oko Citya i Uniteda, ali ne slazem se kod jedne stvari a to je da City ima laksi raspored. United je odradio derbie sa Arsenalom, Liverpoolom, Chelseaom dok City jos ima tekmu sa tim timovima, bez obzira sto je vecina na domacem terenu, opet postoji mogucnost da kiksaju, ovo je Engleska liga a ne treca Finska gdje glavnu ulogu igra teren na kojem se igra. Veceras cu u temi Uniteda analizirati ostatak sezone. Eto, ja se samo nadam pobjedi protiv Totenhama i onda bi pao ogroman teret sa ledja.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
          Posto je sezona odmakla a obecao sam na pocetku sezona da cu za svaku ligu da sumiram da pocnem od Premier

Glavnu borbu za titulu ove godine vode dva Manchestera , razlika je 2 boda i dosta ce odluciti derbi , ako City dodje do pobede , titula ce bukvalno biti na tanjiru dok ako United pobedi svasta se moze desiti do kraja. City je ove sezone za razliku od Uniteda bio mnogo sigurniji kod malih timova i osvajao bodove. City do kraja sezone jedino od tezih ide Arsenalu a kuci dolazi samo United i sigurno imaju vece sanse da dodju do titule, sa druge strane United ce imati gostovanje Totenhemu. Dok su ova dva tima zacementirala poziciju 1 i 2 , Totenhem je isto tako dosta siguran na poziciji broj 3 i ako ne krenu da kiksaju drasticno ostace tu i osvojiti kartu za Ligu Sampiona sledece godine sto bi bio 2 put u istoriji ovog kluba nakon sto su prosle godine eliminisani od Reala u QF. Najveca ce borba biti za poziciju 4 , gde cak 4 tima imaju realne sanse da se dokopaju kvalifikacija za Ligu Sampiona , Celzi i Arsenal su glavni kandidati , Arsenal ima malu prednost jer je dobio Celzija u gostima a sledi im mec na svom terenu, sa druge strane Viljas-Boas je pun samopouzdanja i uveren je da ce njegov tim i naredne godine igrati najprestiznije evropsko takmicenje.
          Moje misljenje je da ce Arsenal do kraja sezone zavrsiti ispred Celzija ali i nada da ce Totenhem zavrsiti na 5 poziciji.
          Sunderland se od dolaska Martina O'Nila preporodio , 9 su na tabeli , odmah iza Norwicha koji igra godinu iz snova , pre sezone svi su im prognozirali borbu i to tesku borbu za opstanak ali momci Paula Lamberta igraju odlicno i imaju idilicnu godinu. Bolje od toga tesko da mogu a ne verujem da ce drasticno pasti. Takodje jedno od ugodnijih iznenadjenja je Swansea koji se nalazi na 14 mestu , cak 9 bodova iznad zone ispadanja i trenutno mogu da se osecaju dosta sigurno. Kako stvari sada stoje , 5 timova ce da se bori za opstanak : Wolves,QPR,Blackburn,Bolton i Wigan. Ja kada bih birao 2 tima da spasim to bi bili Bolton i Blackburn, Wiganu je vreme da ispadne , ne igraju nesto atraktivno , prosle godine su se bukvalno u zadnjim sekundama spasili, Hughes je preuzeo QPR ali nije donio nikakve drasticne promene , ovog vikenda su porazeni sa 0-1 od Fulhama i time podubili svoju borbu za opstanak. Wolves je otpustio Micka McCarthya i pomocni trener Terry Connor ima veliki zadatak a realno bas i nema neke adute. Bice sigurno zanimljivo do kraja u Engleskoj kako na vrhu tabele tako i na zacelju.
          Ja bih voleo da ispadnu:Vulvi,Qpr i Vigan,najgori timovi,nema ni f od fubala kod njih,pogotovo kod ovih prvih...

Last edited by Vule_89; 27-02-12, 15:05.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            Uf evo ga jos jedan MGS baki mi nismo pricali da cemo da osvojimo ligu , koliko vam je bajna ekipa da najgori sastav Arsenala u zadnjih 10 godina dobije vas najbolji u prethodnih 50 govori sve
            Kakve to veze ima? Pa jel zato Arsenal ne bi smeo da pobedi Totenhem? Mozda je to i istina za kvalitet ekipa, al tabela je tu da to pokaze a ne da neko nekog zbog toga ne moze da pobedi!
            Last edited by miki7878; 27-02-12, 18:16.
            sigpic

Comment

• desi miki prijatelju sta ima novo u londonu

Comment

• Rezerve Citya sutra igraju utakmicu sa Prestonom, a ocekuje se da ce Tevez da odigra svoju prvu utakmicu nakon 5 mjeseci. Sto je jos gore, postoji mogucnost da se vec u ovom kolu nadje u prvom timu Citya

Comment

• Mani te se carki koji vode u off,znaci drzite se teme,ako imate neki off u svlacionicu pisite.

@Gangrena
                  Dopustio sam malo zezanja, kada je Ledeni pitao mikija,kako je u Londonu,a on odgovorio saljivo,ali poslije toga poceli ste pricati bezveze i pretjerivati i ici u off.
                  Malo zezanja da,ali ici u krajnost ne,naravno nista licno,i nije ovo prema tebi i Arsenalu,nego prema svima.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Tim kola:

Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Opasan igrac Odemwingie
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• I meni je mnogo gotivan lik... A sto je jos vaznije, posjeduje kvalitet.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ocekivao sam da ce De Gea biti najbolji golman kola.
                          Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Sve je bolji i bolji.. i sve je manje onih hejtera koji su mu prognozirali katastrofalnu karijeru.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                            Ocekivao sam da ce De Gea biti najbolji golman kola.
                            Sve je bolji i bolji.. i sve je manje onih hejtera koji su mu prognozirali katastrofalnu karijeru.
                            Ne moze on da ima katastrofalnu karijeru samim tim sto je prvi golman Utd-a veliki talenat, tek mu predstoje godine kada treba potpuno da se formira a prostora za napredak ima i to mnogo... Ja sam cuo da ima odredjenih problema sa vidom.
                            Pogledaj Fridela koliko godina ima i jos x primera pa kako brane

@Mumi: Odemwingie lagano moze u Chelsea
                            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• De Gea,se prilagodio dobro vise nemam primjedbi,samo ga jos satrase korneri i nabacivanja,nije navikao na kontatk sa protivnickim igracima u petercu,mora biti odlucan i ostro ici,i udarati te igrace sto mu smetaju prilikom hvatanja lopte
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Dobar je dok je na liniji kad treba da ide na loptu ponasa se kao Bajkovic

Comment

Working...
                                X