Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam kako Liverpool ovako lose izvodi penale ove sezone... Ali Szczesny! Strasne 2 odbrane!
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Wojceh u ku**c te ljubim sta radi covek
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Tih kako mi je drago sto su omasili kad Adam lepo pokazuje da ce on da sutira ovo najvise mrzim u fudbalu...Rekao sam da Kajt masi i hvala Bogu sto mu je Vojceh odbranio i onaj drugi traljavi sut
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Jedino ovako mozemo dati gol -.-

Comment

• Ne moze Szczesny braniti koliko ovaj pacenik moze kiksati
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Tako bre, konacno. Kad ne mozemo sami, hvala Koscelni
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Kakva reakcija...

Comment

• Ovo samo mi mozemo ...
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• A idi bre Koscielny u tri lepe, nisi ti za fudbal, tele jedno neotesano, mrs!
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Da sam navijac Arsenala, sada bih iscupao podlogu za tastaturu iz svog stola... Kakav maler! Odbrani covjek penal i onda autogol, to ubija ekipu. Nesrecni Koscielny...
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                        Ovo samo mi mozemo ...
                        A ovakve promasaje samo mi mozemo, smacu se :@...bez obzira na "gol"
                        Last edited by Scouser; 03-03-12, 13:14.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                          Da sam navijac Arsenala, sada bih iscupao podlogu za tastaturu iz svog stola... Kakav maler! Odbrani covjek penal i onda autogol, to ubija ekipu. Nesrecni Koscielny...
                          Suti i uzivaj u fudbalu,ima danas mi da se pokidamo vjeruj mi,daj Boze da nas prijatno iznenade konacno u gostima,nisu ima sto godina...
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ko bi drugi?

Comment

• Van Persieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!Trpaj bre!
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma mozemo da kombinuje koliko kod ocemo kad necemo dati normalan gol -.-
                                U picku materinu vise !!

Comment

Working...
                                X