Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo padose 2 gola vec, kao da me neko cuo..

Comment

• Kakav je mesar onaj Barton
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Kako snijeg sipa na mecu WBA - Swansea... Hladnoca przi.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Majstori svog zanata!

Spoiler

sigpic

Comment

• Koji ludak ovaj Howard

http://www.101greatgoals.com/gvideos...n-1-everton-1/
            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Kakav je strucnjak O'Nil. Odmah sam rekao da ce uspjeti da izvadi Sundrland iz ovih problema, svaka mu cast!

Comment

• City lagano u prvom poluvremenu do 2:0. Prvi gol zabili iz penala koji je mozda prestrogo dosudjen, ali kontakt je postojao. Nakon pokusaj A. Johnson da ubaci, loptu je u svoj gol posla Baird i tako su dosli do drugog.

Nek sam docekao da Dzeko i Agüero odigraju zajednicku akciju, ovaj drugi propusti tad odlicnu priliku. Vise sam postao dosadan sa Kolarovom, ali koji dosta bolje igra od Clichya. To se vidi i u danasnjoj utakmici.
                Last edited by danijelkr; 04-02-12, 18:27.

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
                  On ima urodjene tikove, cini mi se misica lica, zbog kojih za trenutak zatvori oci. Aleksu Fergusonu se to nije svidelo pa je to bio jedan od razloga njegovog odlaska iz Junajteda. Nadam se da je uspeo da resi taj problem, ali mozda je on bio razlog ovakve greske. Bas mi je krivo sto je napravio tu gresku. On je jako solidaran sa drugim golmanima, to je pokazao i kada je dao onaj cudan gol Bogdanu. Steta za njega, a time i za Everton.

Comment

• Svaka cast Martinu O`Nilu na nestvarnim rezultatima sa Sunderlandom, opet dokazuje kakav je trener, steta samo sto ovi iz Vile nisu hteli da ga podrze...

Comment

• Ja sam cuo da ima turetov sindrom.U svakom slucaju,dobar je golman i steta sto se ovako obrukao.

Comment

• So the side who won 7-1 today beat the side who won 3-2 against the side who beat the 7-1 winners, 8-2.
                        The 8-2 winners lost 6-1 against the side who lost 2-1 to the side the 8-2 winners beat 3-1. But the 2-1 losers beat the 7-1 winners 1-0 who beat the 2-1 winners, 5-3.

The moral of the story?
                        Premier League is best.

Jedva sam skapirao ovo

Comment

• Danas u 17 sati igraju Chelsea-Manutd, sto je ujedno o derbi ovoga kola.
                          Zbog povrede koljena nece igrati John Terry a zbog kartona i A.Cole sto znatno olaksava posao Unitedu u napadu. Kod nas je upitan povratak Rooneya i Nania ali SAF je rekao da ce biti spremni. Boas je na konferenciji prije tekme vise pricao o citavoj sezoni i o planovima za sljedecu sto me iznenadilo. Rekao je da ima bolje planove za sljedecu sezonu i da je potrebno da se malo uhoda a jos je i obecao navijacima da ce biti u top4. Ferguson je samo rekao da ce biti teso i da se nada najboljem.
                          U zadnjih 9 susreta na Bridgeu, Chelsea je neporazen od Uniteda a ukupno je United slavio 29 puta, dok je Chelsea 22, dok je 18 susreta bez pobjednika.

Iskreno, ocekujem pobjedu. Moramo iskoristiti oslabljenu odbranu ekipe Chelsea i pobjediti.

Comment

• Bice to tezak mec,ali mozda i kljucan da dobijemo preko potrebno sampouzdanje,koje ce nam trebati u borbi sa CIty-jem.
                            Koliko god bio Celzi oslabnjen ne igranjem tih igraca,i koliko god bio van forme,opet je favorit,kao sto fanta rece odavno Mancester nije uzeo bodovi na ovom stadionu.
                            Mene iskreno brine samo ne igranje Runije,posto za njega nemamo pravu zamjenu,a za Nanija moze se i naci.
                            Nadam se dobrom,mecu i naravno nasoj pobjedi.
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Hm... ja mislim da se ova utakmica moze dobiti danas. Kada je zaista bilo potrebno United je dobro igrao na Stamford Bridge-u. Tu se pre svega prisecam duela u LS.

U svakom slucaju ce biti tesko.

Comment

• Samo da mec prodje bez sudijskih gresaka...koliko me sjecanje sluzi,cini mi se da je jedini mec koji su Junajted i Celsi odigrali,a da se posle utakmice nije pominjala sudijina majka i ostala rodbina,u poslednjih 5-6 sezona bio onaj proslogodisnji revans u LS koji se igrao na OT (kada je Celsi izjednacio,pa Park vratio vodjstvo posle 30 sekundi).Cini mi se da u tom mecu nije bilo propusta.Svi ostali mecevi odigrani u poslednjih nekoliko sezona su bili u stilu "pokraden Celsi"/"pokraden Junajted".Vjerujem da se svi slazemo da je bilo i vise nego sramnih odluka u korist i jedne i druge ekipe,pa se nadam da ce danas proci bez toga i da ce rezultat,koji god da bude,biti pravedan.Samim tim sto sudi Veb,koji je zaboga najvatreniji navijac Junajteda,sve ce oci biti uprte u njega i vjerovatno ce svaki dosudjeni prekrsaj biti ispracen sa "mamu mu njegovu lopovsku"

Comment

Working...
                                X