Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    Dobro ti znas sve,to smo skontali(da si vec 20.godina u fudbalu),ali te spekulacije gdje ko gleda i bije se,pisi u opstim diskusijama,to rekla kazala nikog ne zanima prepostavljam,ovo je tema najjace fudbalske lige na svijetu, i drzi se fudbala,ekipa i igraca. ;)
    Fudbal se igra zbog navijaca i samo zbog njih. Ako navijaci nisu sastavni deo disukusije o premijer ligi onda sve dodjavola. Englezi se toliko dice tim lokal patriotizmom i bazom navijaca koja ne zna za godine, drustveni status i pol i sad cemo mi tek tako da ih preskocimo u diskusijama, pa ne ide

@ledeni yes HE is, yes HE is.

Comment

• al najace mi je u engleskoj kad navijaci psuju protivnickog igraca koi izvodi ili aut,ili korner,al tako bi uskocili na teren da ga malo uplase,a znaju sta ima donosi ako udju na teren i koju kaznu

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Fudbal se igra zbog navijaca i samo zbog njih. Ako navijaci nisu sastavni deo disukusije o premijer ligi onda sve dodjavola. Englezi se toliko dice tim lokal patriotizmom i bazom navijaca koja ne zna za godine, drustveni status i pol i sad cemo mi tek tako da ih preskocimo u diskusijama, pa ne ide .
        Sve to stoji,ali ovakvi argumenti su smjesni i nije im mjesto ovdje.
        Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Nije mi do nemira samo iznosim cinjenicu, posle Hejsela ultra tribina na ostrvu je malo je reci pukla, 90% tih ljudi vise ni ne ide na utakmice, gledaju po pabovima, tuku se po ulicama, zive van fudbala, nema niti jednog razloga da se skrati broj sedista.

p.s. Sva sreca pa Italijanima ultrase nikada nece ukinuti

P.S. I da zvrsimo o ovome,da ne kvarimo temu,a ti nastavi u opstoj,ako hoces.;)
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ne znam sta fali Engleskim navijacima? Tamo su svi navijaci podjednaki i uglavnom ih ima za razliku od npr Talijana gdje dodje samo grupa ultrasa, a istok i zapad? Ma jebes to, tamo ne idu navijaci..

Comment

• Gre'ota je trolovati ovu temu!

Terryju je oduzeta kapitenska traka, i nece biti kapiten reprezentacije dok se ne rascisti slucaj.

Spoiler
            There's only one England captain - JT!
            Last edited by bracala; 03-02-12, 14:32.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Stevie najverovatnije novi kapiten jer Ferdinand ne zeli da budi kapiten a i pitanje je hoce li Rio biti u pocetnom sastavu Engleske na Euru.
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ste vidili kako Jelavic prica engleski, koji naglasak ima haha:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Etnfty_a5XE

Ko ruska mafija haha. inace je njegov rodjeni stric vec dugo godina najjaci mafijas u Hrvatskoj, ko vas Joca Amsterdam.

Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                Stevie najverovatnije novi kapiten jer Ferdinand ne zeli da budi kapiten a i pitanje je hoce li Rio biti u pocetnom sastavu Engleske na Euru.
                Nevezano za temu, Terry je bas idiot, kako se ponio prema rodjenom bratu od svog dugogodisnjeg suigraca.
                Last edited by ajmooooooo!!!; 03-02-12, 15:09.

Comment

• Ako je iko zasluzio kapitensku traku reprezentacije onda je to Stiven.

Evo sta o o tome misle ljudi u Engleskoj:

Steven Gerrard
                  52%
                  Rio Ferdinand
                  6%
                  Frank Lampard
                  9%
                  Scott Parker
                  19%
                  Wayne Rooney
                  8%
                  When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Najjaci engleski lider ikada i covek koji je trebalo da bude kapiten odavno da imaju imalo mozga. Koji crni Teri.
                    Last edited by Casiraghi; 03-02-12, 16:06.
                    sigpic

Comment

• Ima pravo Ferdinand sto ne zeli traku.Necu da pljujem po Teriju,ali taj covjek se stalno pominje po medijima i cim nesto usere onda mu skinu traku i nude prvome ko ima i malo autoriteta...Da je onaj seljak od Kapela na vrijeme dao traku nekome ko je zasluzuje bilo bi ok..a ne ovako od ruke do ruke pa ko je prihvati.Ne ocekujem nista pozitivno od reprezetacije u narednih 4-5 godina.
                      Nemojte vise pominjati Italijane i njihov fudbal i krcate tribine...da ne kvarimo temu o PL

Comment

• Arsene Wenger on John Terry being Stripped of the England Captaincy: "It's a disgrace, I'm sure 100 per cent he's not a racist."
                        Nije ni osudjen a oduzeta mu kapitenska traka. Sramota!
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Bezveze sto su mu oduzeli kapitensku. Mada i Gerrard ce biti dobar kapiten, ako dobije traku.
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Pametan potez sto je Rio odbio, podrzavam to. Sto se tice Terrya, zao mi ga je iz razloga sto se slazem sa Wengerom. Odmah da dodam, Terry vjerovatno propusta nedeljni derbi protiv nas iz razloga sto ima neku povredu a FA je zamolio njega i Ria da se rukuju prije pocetka, sto se ocigledno nece desiti.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                              Pametan potez sto je Rio odbio, podrzavam to. Sto se tice Terrya, zao mi ga je iz razloga sto se slazem sa Wengerom. Odmah da dodam, Terry vjerovatno propusta nedeljni derbi protiv nas iz razloga sto ima neku povredu a FA je zamolio njega i Ria da se rukuju prije pocetka, sto se ocigledno nece desiti.
                              Koljeno je u pitanju ja mislim... Mrsko mi sada provjeravati, ali mislim da je to u pitanju. I Lampard ce sutra na skeniranje da se vidi da li ce moci nastupati...

Sjajne vijesti zaista.

Comment

• He scores when he wants !
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X