Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aaaaaaaaaaaaaaa, Theo!!!! Kakva dominacija, trpaj boraniju bre!
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ovi iz Totenhema igraju kao amateri...

Comment

• Svaka čast! Ovo su velike ekipe koje se uspiju vratiti i nakon 0-2. Sjajna igra u II poluvremenu, ovaj Rosicky me iznenadio, uvijek sam ga smatrao ispodprosječnim igračem, ali haman da ću morati promijeniti mišljenje.
        sigpic
        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
        don't support us when we win."

Comment

• Joj odbrane Tottenhama, kakav haos.

Svaka cast Arsenalu! Moguce da bude i 6:2 sto bi dotuklo Spurse.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Tuzice ga drustvo za zastitu pilica
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Vidim ja Arsenal izbacuje Milan iz LŠ... Dobro, da ne preterujemo...

Gde je želja kod igrača Totenhema da se pobedi najveći rival. Arsenal kida koliko im je stalo...
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Volkot za 5-2 , nije humano vise
                MA STA NIJE TRPAJ BREEE

Comment

• Nekim clanovima danas preporucujem da ne dolaze na forum,nece se dobro provesti od zajebancije,a i mene ce Bogi da ubije u pojam,cijelu sedmicu mu pricam kako je Rosicky tanak kao novine...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                    Nekim clanovima danas preporucujem da ne dolaze na forum,nece se dobro provesti od zajebancije,a i mene ce Bogi da ubije u pojam,ciju sedmicu mu pricam kako je Rosicky tanak kao novine...
                    nece smeti da dodju dok se ne zavrsi prvenstvo

Comment

• Hocemo sesticu!
                      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Kao sto sam i rekao pre, Spursi ce ostati na 3. mestu, to im je vrh, nmg se za titulu boriti iako je izgledalo pre mesec dana da mogu... Al jos ih nisam video ovako indisponirane, totalno su pali u odbrani, i bice sreca ako Arsenal ne postigne jos koji...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Nemojte vise nabijati gol razliku, mi cemo pasti na 5. mjesto.
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja ne mogu da vam opisem koliko sam srecan
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Gde nam je @miki ... Veceras za veceru piletina
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                                Gde nam je @miki ... Veceras za veceru piletina
                                i duka navija za totenham ako si zaboravio
                                bro kome kazes dobicu infrakt koliko sam drecao u 2 poluvremenu

Comment

Working...
                                X