Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    Uopste nisam zagrizen za sminkere Mancester toliko kao sto ti prestavljaj,pratim i navijam vec 15-ak godina,i Suarez mi je jedan od omiljeni fudbalera uopste,bio i prije LFC i sada je,i vampir je to stoji,i rasista je ako kaze Evra,jer on ne laze
    Ma de ne laze, to si sad lupio zesce, nijedan covek na svetu ne moze a da ne laze a pogotovo on...;) Covek glavni krivac za raspad sistema u Francuskom timu prosle godine na SP, i on je kao "ozbiljan" fudbaler... Previse tamnoputi igraci daju sebi za pravo da svakog optuzuju za vredjanje na rasnoj osnovi, pa toga pre deset god nije uopste bilo u tolikoj meri koliko sada ima.. Zato treba ostro kazniti te folirante koji su kao uvredjeni na rasnoj osnovi a posle se ispostavi suprotno...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Covjek ima svoje ja i neda na sebe,to je Mancesterov igrac,i to sta je bilo oko Francuske reprezentacije se ne zna tacno sta je bilo,tu je 4-5igraca kaznjeno ;)
      Dobro sada je Evra kriv sto ga vredjaju na rasnoj osnovi,i on to treba da trpi
      On je prijavio taj slucaj,neka FA kazni njega ako laze ili tog vampira koji ga je vredjao vise puta na mecu,i sa tima zavrsavam pricu o oveme. ;)
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• FA ima dokaze i protiv Terija izgleda.
        sigpic

Comment

• Sutra je pocetak pakla za City, dolazi im Newcastle pa ce imati par relativno laganih tekmi i onda pocinje uzas za njih u decemru. No, okrenimo se sutrasnjem matchu, mislim i siguran sam da ako Newcastle bude imao bar malo srece i svoj dobar dan, da ce moci da uzmu barem bod Cityu.. Tu cu utakmicu sigurno sutra gledati i nadati se kiksu Citya.
          Sto se tice Uniteda, pobjeda je prioritet, i uz dobar rezultat sa utakmice City-Newcastle pokusati se primaci na 3 boda zaostatka i tako znatno povecati motivaciju igracima. Mislim da ce Swensea pruzati otpor prvih 20tak minuta-poluvrimeme maximalno a da ce onda United zabiti 2-3 gola i rjesiti utakmicu lagano. Nadam se da su se neke kokcike slozile u ekipi i da nece vise biti onih pobjeda od jedva 1-0

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
            Sutra je pocetak pakla za City, dolazi im Newcastle pa ce imati par relativno laganih tekmi i onda pocinje uzas za njih u decemru. No, okrenimo se sutrasnjem matchu, mislim i siguran sam da ako Newcastle bude imao bar malo srece i svoj dobar dan, da ce moci da uzmu barem bod Cityu.. Tu cu utakmicu sigurno sutra gledati i nadati se kiksu Citya.
            Sto se tice Uniteda, pobjeda je prioritet, i uz dobar rezultat sa utakmice City-Newcastle pokusati se primaci na 3 boda zaostatka i tako znatno povecati motivaciju igracima. Mislim da ce Swensea pruzati otpor prvih 20tak minuta-poluvrimeme maximalno a da ce onda United zabiti 2-3 gola i rjesiti utakmicu lagano. Nadam se da su se neke kokcike slozile u ekipi i da nece vise biti onih pobjeda od jedva 1-0
            Ne bih se bas slozio za City, mislim da lagano dobijaju sutra sa bar 2 gola razlike. Newcastle me je odusevio ove godine, al realno zreli su za prvi poraz. City ce ovo rutinski odraditi, a onda ih ocekuje pakao i mozda i odlucujuca utakmica LS u Napulju u utorak. I kazes da ce posle toga imati par laganih tekmi, a sledece kolo igraju sa Liverpulom u gostima. Ako na Anfield-u ne kiksnu, ne znam gde ce.

Za United se slazem, lagana pobeda sa 2-3 gola razlike. Zadnjih par kola su se namucili, vreme je da se iskale na Swansea-u, koji iako igra sasvim solidno nema kapacitet da se nosi sa Mancesterom

Comment

• HAha , e ovo nije normalno kako je sretan ovaj Norwich , stvarno .

Arsenal ovo mora dobiti , bolji su 200 puta

Konacno .
              Last edited by Dale; 19-11-11, 13:12.
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Samo što sam ustao pustim tekmu i evo ga kapiten
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Sreca tvoja pa nisi vidio kakav ste primili .

Comment

• Sad su pustili replay Mertezaker
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Zbog glupog SBB-a i njihovih radova nisam najavu odradio ali sam planirao da napisem da ce Arsenal imati problema danas jer je ovo jedno od najnepozeljnijih gostovanja za njih. Norvic se dobro i organizovano brani bez mnogo ispadanja i imaju dobru kontru sto je recept za Arsenal. Sad sam dosao na zadnjih 5 min i vidim Volkota levo, ne znam jel to samo za kraci period meca ili ceo mec. Ako je ovo drugo, teska glupost od strane Vengera.

Kladionicari, trebalo bi 1 na Stouk da dodje jer QPR ne zna gde je supalj kod prekida, idealan gost za ionako redovno jak Stouk kod kuce.
                      sigpic

Comment

• Ma kakvi opasni, nisu do gola posteno dosli, debil Mertesacker zreo za staracki dom. Sta je sve Arsenal promasio, Gervinho pravi haos po strani...ako, ako, puknuce u drugom poluvremenu. A, moguce da je bio i faul kod gola njihovog...kakva sugava ekipa ja ne verujem.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Volkot je igrao desno na početku menjaju se on i Žervinjo svakih desetak minuta
                          Last edited by Lord Gangarić; 19-11-11, 13:53.
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Ma kakvi opasni, nisu do gola posteno dosli, debil Mertesacker zreo za staracki dom. Sta je sve Arsenal promasio, Gervinho pravi haos po strani...ako, ako, puknuce u drugom poluvremenu. A, moguce da je bio i faul kod gola njihovog...kakva sugava ekipa ja ne verujem.
                            Videh samo zadnjih 5 min a pricam generalno kako je Norvic do sada igrao.
                            sigpic

Comment

• Bas sugava , dobro kazes Wade , ma nema , dobit ce ovo Arsenal bar 2 razlike , ne mogu i u drugom poluvremenu bijednici 3 puta izbaciti loptu s gol linije ..

Comment

• Koliko sansi treba Arsenalu da uvali jos jedan gol,mada ne sumljam u trijumf
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...