Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smijesno koliko je Lennon brz.
    Majstorski trzajem tijela izbacio igraca i gol.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Priznajem, podcenio sam danas Totenhem.Ocekivao sam puno vise od Fulama, za pocetak da bude egal utakmica.
      Lenon i Bejl su ih podsetili na njihovu surovu realnost, a to je da su trenutno blizi samom dnu, nego timovima koji su u zlatnoj sredini.

Comment

• Kako je samo pritisnuo Fulham, pitanje je bilo samo kada ce dati gol.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• I ja sam pogresio u vezi Lenona, mislio sam da je to precenjen igrac, ali je ipak izuzetan igrac...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Kakva dominacija Fulhama, kakav presing igraju, strasno.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
              Kakva dominacija Fulhama, kakav presing igraju, strasno.
              Sad ce valjda da ga munu da vas dobijemo na h2h

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Sad ce valjda da ga munu da vas dobijemo na h2h
                A ovako ako se zavrsi e onda ste u problemima.

Comment

• Voker s obe ruke dirao loptu, al sudija nista nije video... A cist penal...
                  EDIT: 1:3, Defo za kraj...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Kakva utakmica!

Walker u silnoj guzvi, zagrlio loptu rukom i nije dosudjen penal.
                    I evo ga Tottenham u zadnjoj minuti daje gol ja msm iz prvog suta u 2. poluvremenu.
                    Dobija Tottenham 3:1 ali daleko je rezultat od onoga prikazanog na terenu, ali to je fudbal...

Comment

• Ja stvari uvek vidim onakve kakve jesu! Malo smo se izvukli! Bio je penal, to je sigurno. Al me od svega nervira, sto smo od 46 min igrali bunker. Al ko mari za to. Mi smo uzeli 3 boda....
                      sigpic

Comment

• 1:3, a umalo je moglo da bude 2:2. Sada se Totenhem izjednacio sa Celsijem, pobegli su Liverpulu i Arsenalu, a imaju kolo manje.

Comment

• Ne znam kako Fulam nije uspio da da 2 gol uz onolku dominaciju. Stvarno nisu imali srece.
                          Nezasluzen poraz Fulama.
                          sigpic

Comment

• Dobra utakmica, Tottenham koristi gotovo svaku priliku za gol. Jedino se Adebayor slabo upisuje u strelce.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Fulam i Sanderlend ce valjati izbeci od februara pa nadalje.
                              sigpic

Comment

• hehe Totenhem melje, i nece da stane...naravno da juce i kumovala sreca,ali sreca aprati velike Kao sto i rekoh septembra mjeseca,Totenhem za titulu breee

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X