Ako je Enrike najbolji levi bek PL ja ću da pojedem tastaturu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Post+100
Esli i Evra su jedna klasa koja od Karlosa na levom beku nije vidjena, nemojte ih uporedjivati sa bilo kim, niti je realno niti ima svrhe.
To je generalno ne samo za bekove, nego za te asove igrace. Ako neko drasticno padne a as je od igraca, onda se moze porediti sa nekim ko nadolazi, u suprotnom nema smisla.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa to je ogledalo koliko je ko koga presao,pa naravno da ce Evru i Kolorova da prolaze,zato sto igraju ofanzivno i njihovi timova igraju napadacki,ne igraju bunker kao njukara prosle godine.
Taj enrike nista narocito ne radi,i reci da je Kolarov u losijoj formi,je ocito primjer da ne pratis City,Kolarov briljira.
Ma ovo je glupa rasparava,priznajem LFC ima dream team,svi trebaju u tim sezone.
A ovaj podatak sto ih prolaze se ne misli na kontranapade kad krilo prodje vec iskljucivo situacije 1 na 1 kad je bek ispred krila sa loptom. Trenutno ih najbolje cita od svih i najkonstantniji je u ekipi. U Liverpulu je najmanje kritika zasluzio, manje cak i od Suareza koji je imao kakve-takve oscilacije i dosta promasaja 1 na 1. Kola sam ja video ove sezone, a bogami i prosle. U reprezentaciji igra na kredit a da se gledaju igre i forme Leiton bi pre 2 godine zauzeo mesto startera. Evra nije toliko konstantan, protiv Sitija i Evertona je imao dosta gresaka, VBA takodje.
Enrikea je u 10 kola presao jednom Kajl Voker i jednom Sejmus Kolman.sigpic
Comment
-
Medjusobni skor je bitan u LS i u kup takmicenjima (tu zavisi od postave koju treneri izvedu) a u ligama nikako ne. Najbolji primer smo mi i Mancester u sezoni 08/09. Dobili smo ih prvi put 2:1, pa ih na Old Trafordu oducili od fudbala 4:1 i do Sitija im se nije tako nesto desilo ali oni su osvojili titulu sa 4 boda vise od nas, zasluzeno naravno. Za ligu su samo bodovi bitni na kraju, nista vise.sigpic
Comment
-
Kolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
Taj enrike davi loptu vuce je i dobaci nazad,a taj Dauning i on su bljedi po toj strani,trebaju kidati za koje pare su dovedene.
I tek za par godina ce se reci da li su klasa ili prosjek,nece se gledati nakon 10.kola i igranju u Njukastlu,da li su klasa,i proglasavati najboljim ljevim bekom,treba da radi i dokazuje se,i bude konstantan,pa tek onda zakljucivati.
I sa tom izjavom ispadas smjesan,posto takve igracine igraju na toj poziciji i ti njih zanemarujes(Cole,Eura...).sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostKolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
Taj enrike davi loptu vuce je i dobaci nazad,a taj Dauning i on su bljedi po toj strani,trebaju kidati za koje pare su dovedene.
I tek za par godina ce se reci da li su klasa ili prosjek,nece se gledati nakon 10.kola i igranju u Njukastlu,da li su klasa,i proglasavati najboljim ljevim bekom,treba da radi i dokazuje se,i bude konstantan,pa tek onda zakljucivati.
I sa tom izjavom ispadas smjesan,posto takve igracine igraju na toj poziciji i ti njih zanemarujes(Cole,Eura...).
A ovo drugo nisu pare nego igracTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by manda View PostKolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
I sa tom izjavom ispadas smjesan,posto takve igracine igraju na toj poziciji i ti njih zanemarujes(Cole,Eura...).sigpic
Comment
Comment