Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako je Enrike najbolji levi bek PL ja ću da pojedem tastaturu
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
      Ako je Enrike najbolji levi bek PL ja ću da pojedem tastaturu
      +100

Esli i Evra su jedna klasa koja od Karlosa na levom beku nije vidjena, nemojte ih uporedjivati sa bilo kim, niti je realno niti ima svrhe.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        +100

Esli i Evra su jedna klasa koja od Karlosa na levom beku nije vidjena, nemojte ih uporedjivati sa bilo kim, niti je realno niti ima svrhe.
        Ma znas kako, mogu se porediti ali ako stvarno recimo Cole (ili neko drugi) padne drasticno, ali to se nije desilo u njegovoj karijeri niti ce.
        To je generalno ne samo za bekove, nego za te asove igrace. Ako neko drasticno padne a as je od igraca, onda se moze porediti sa nekim ko nadolazi, u suprotnom nema smisla.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Iskren da budem,Evra je ove sezone previse ofanzivan i u odbrani je los.On je uvijek u formi,ratnik.Samo je u poslednje vrijeme malo zaladio

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
            Iskren da budem,Evra je ove sezone previse ofanzivan i u odbrani je los.On je uvijek u formi,ratnik.Samo je u poslednje vrijeme malo zaladio
            Da nije njega Mancester bi bio peti.

Comment

• Ali zato najbolji desni bek lige Backary Sagna. Uz njega bih jos dodao Michu Richardsa.
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                Ali zato najbolji desni bek lige Backary Sagna. Uz njega bih jos dodao Michu Richardsa.
                Glen i Zoze

Comment

• Pa isto tako,da nije njega sigurno ne bi primili 6 golova od Sitija...tu mu je i Ferdinand kumovao.
                  To da je on dobar to stoji,ali zasto bi rekao za njega da je strasan i nepogresiv kad povremeno zna da baci cijelu odbranu u ambis.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                    Ma to je ogledalo koliko je ko koga presao,pa naravno da ce Evru i Kolorova da prolaze,zato sto igraju ofanzivno i njihovi timova igraju napadacki,ne igraju bunker kao njukara prosle godine.
                    Taj enrike nista narocito ne radi,i reci da je Kolarov u losijoj formi,je ocito primjer da ne pratis City,Kolarov briljira.
                    Ma ovo je glupa rasparava,priznajem LFC ima dream team,svi trebaju u tim sezone.
                    Kolarov briljira 2 kola a Enrike 10. Ubacuje se redovno u napad i ima i 2 asistencije. Razlog sto ga nema vise u napadu je Dauning koji mu se nabija u krilo i ne zna ni on sta hoce, ne otvara mu dovoljno prostora. Kad je Bells bio na levom krilu, sprdao se napred. Onakav pas kakav je izbacio protiv Vulvsa za Suareza je nezamisliv Kolarovu i svim bekovima osim Evre i Kola. Evra nije vise toliko konstantan, kao ni Kol. Enrike, Dzouns, Silva i RVP su najkonstantniji igraci ove sezone i iz kola u kolo ponavljaju partije, svako kolo su bili na nivou. Pricam o ovoj sezoni. Evra i Kol su od njega bolji igraci (ne malo bolji) ali ove sezone je pruzio bolje partije to je sigurno. Vidi se i golim okom i statisticki.

A ovaj podatak sto ih prolaze se ne misli na kontranapade kad krilo prodje vec iskljucivo situacije 1 na 1 kad je bek ispred krila sa loptom. Trenutno ih najbolje cita od svih i najkonstantniji je u ekipi. U Liverpulu je najmanje kritika zasluzio, manje cak i od Suareza koji je imao kakve-takve oscilacije i dosta promasaja 1 na 1. Kola sam ja video ove sezone, a bogami i prosle. U reprezentaciji igra na kredit a da se gledaju igre i forme Leiton bi pre 2 godine zauzeo mesto startera. Evra nije toliko konstantan, protiv Sitija i Evertona je imao dosta gresaka, VBA takodje.

Enrikea je u 10 kola presao jednom Kajl Voker i jednom Sejmus Kolman.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                      Pa zar rezultat u medjusobnom duelu negovori nesto o odbrani dva tima? (bez obzira na iskljucenja!)
                      Ja pricam o individualnom kvalitetu. O rezultatu utakmice odlucuje 11 do 14 igraca.

Comment

• Medjusobni skor je bitan u LS i u kup takmicenjima (tu zavisi od postave koju treneri izvedu) a u ligama nikako ne. Najbolji primer smo mi i Mancester u sezoni 08/09. Dobili smo ih prvi put 2:1, pa ih na Old Trafordu oducili od fudbala 4:1 i do Sitija im se nije tako nesto desilo ali oni su osvojili titulu sa 4 boda vise od nas, zasluzeno naravno. Za ligu su samo bodovi bitni na kraju, nista vise.
                        sigpic

Comment

• Kolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
                          Taj enrike davi loptu vuce je i dobaci nazad,a taj Dauning i on su bljedi po toj strani,trebaju kidati za koje pare su dovedene.
                          I tek za par godina ce se reci da li su klasa ili prosjek,nece se gledati nakon 10.kola i igranju u Njukastlu,da li su klasa,i proglasavati najboljim ljevim bekom,treba da radi i dokazuje se,i bude konstantan,pa tek onda zakljucivati.
                          I sa tom izjavom ispadas smjesan,posto takve igracine igraju na toj poziciji i ti njih zanemarujes(Cole,Eura...).
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Kolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
                            Taj enrike davi loptu vuce je i dobaci nazad,a taj Dauning i on su bljedi po toj strani,trebaju kidati za koje pare su dovedene.
                            I tek za par godina ce se reci da li su klasa ili prosjek,nece se gledati nakon 10.kola i igranju u Njukastlu,da li su klasa,i proglasavati najboljim ljevim bekom,treba da radi i dokazuje se,i bude konstantan,pa tek onda zakljucivati.
                            I sa tom izjavom ispadas smjesan,posto takve igracine igraju na toj poziciji i ti njih zanemarujes(Cole,Eura...).
                            Prvo se raspitaj za koliko je doveden,placen je manje od 10 miliona.Meni nije najbolji isto ali je sigurno u vrhu sa:Cole,Evra,Clichy,Baines,Kolarov.

A ovo drugo nisu pare nego igrac
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Kolarov je doktor za njega,u napadu uradi u jednom mecu kao ovaj u tri,a odbranbene zadatke odradjuje korektno.
                              Ja nisam rekao da je on najbolji igrac generalno, ne moze on da se poredi sa Kolom i Evrom. Ja sam rekao u ovih 10 kola da je najvise pokazao i da je najboljoj formi a ti sto izvrces reci, nebitno je. To sto Kolarov vise uradi u napadu je zato sto mu Silva i ekipa lepo naprave prostor i onda on u napadu je jaci. A njega i Enrikea kad poredis fudbalski, ima bolji sut i skok igru, ostalo je na strani Enrikea, pas, pregled igre, anticipacija, 1 na 1 sa krilima, centarsutevi podjednaki. Enrike je doveden za 6 miliona, ispod cene tako da ne znam kakve su to pare date za njega. Dauning je za sad promasaj i krivac sto ovaj ne moze vise da se pokaze u napadu jer nema prostora od njega. A ne vuce loptu uopste i ne daje stalno nazad vec samo gleda kako napred da je da i odlicno uposljava Suareza, sa Kerolom se zna i sad kad se ovaj trgao malo bice dobrih centarsuteva i saradnje iz Njukastla. Prosli su ga 2 puta, ima 2 asistencije, ucestvuje u napadu, saradjuje sa sredinom odlicno, dobar pregled igre ima i u ovih 10 kola je najvise pokazao. Nazad daje samo kad treba dati nazad, sto je i ok. Da je klasa nisam ni to rekao, mada se cini da jeste po prosloj i ovoj sezoni, vec sam rekao da je najvise pokazao od svih levih bekova ove sezone i da kida. Sto se te konstatnosti tice, Kolarov i njegov saigrac Klisi prvi variraju u formi a i Evra i Kol u poslednje vreme. Svih 10 utakmica je na nivou od LB-ova iz najjacih ekipa odigrao samo Hoze Enrike i prijatno me iznenadio, nisam ni ja to od njega ocekivao. Mi imamo svakakvih igraca ali Hoze kida za sada i najbolje je pojacanje ovog leta.
                              sigpic

Comment

• Pa za odbranbenog su to velike pare.
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...