Pa i to da Totenhem ima bolji vezni red i to je mozda diskutabilno.... Modric je odlican igrac, ali malcice precenjen, dok je Adam susta suprotnost, svako o njemu prica kao da je on prosek, a lik 4 asistencije i dva gola do sada... Parker je solidan igrac ali nista vise od toga. Sa 30 godina ne bih ga uporedjivao sa Lukasom ali otprilike su priblizno dobri. Sto se tice krilnih igraca tu ste ipak bolji, Bejl je dosta bolji, kompletniji igrac od Dauninga, a Lenon je ok igrac ali nmg ga ni sa kim uporediti, jer Henderson je ipak centralni vezni. Moze se reci da malcice imate bolji vezni red...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostPa i to da Totenhem ima bolji vezni red i to je mozda diskutabilno.... Modric je odlican igrac, ali malcice precenjen, dok je Adam susta suprotnost, svako o njemu prica kao da je on prosek, a lik 4 asistencije i dva gola do sada... Parker je solidan igrac ali nista vise od toga. Sa 30 godina ne bih ga uporedjivao sa Lukasom ali otprilike su priblizno dobri. Sto se tice krilnih igraca tu ste ipak bolji, Bejl je dosta bolji, kompletniji igrac od Dauninga, a Lenon je ok igrac ali nmg ga ni sa kim uporediti, jer Henderson je ipak centralni vezni. Moze se reci da malcice imate bolji vezni red...sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostPo tvojoj proceni totenhem ima 2 bolja a liverpul 9. Ipak si ti malo vise subjektivniji od menesigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostKako mislis dva bolja ??? Govorio sam o tome koliko je Adam dobar igrac, ali nisam rekao da je bolji od Modrica niti da je ovaj od Adama, procitaj moj post malo bolje...;) Takodje ako cemo relano, Lukas i Parker imaju priblizne kvalitete, i da vi imate bolja krila... Nmg biti vise objektivan od ovoga stvarno... Jos sam na kraju rekao da imate malcice bolji vezni red...;)Last edited by miki7878; 31-10-11, 23:28.sigpic
Comment
-
Pa normalno...Ja sam vec pomenuo da sacekamo svi polusezonu, ne vezano za Totenhem i Liverpul, vec za sve klubove... City jeste veliki kandidat za titulu, al tek je deseto kolo, upamtite to... Moze sve da se okrene tokom dva kola... Niko nije nepobediv u PL, ali niko... To je i char ove lige, i zato je ona najbolja na svetu...
sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNash brate,uz duzno postovanje tvom nacinu razmisljanja i rada na ovom forumu,ali mislim da si subjektivan u analizama
samo sam ovo citirao,a htio sam jos...znaci,tebi je Liverpul jachi od Totenhemaznaci,uporedi samo,znaci samo sredinu terena odnosno vezni red Liverpula i Totenhema,pa zar nije smijesno i pomisliti da je Liverpul na tim djelovima jaci!sto se odbrane tiche i tu su Kabul,King a i Walker mnogo jachi!..
sigpic
Comment
-
Kаko lepo igrа Njukаsl, zаistа je milinа gledаti ih. Stil igre je zаistа kombinаcijа stаrijih trаdicijа i modernih shvаtаnjа. Superiorni su u odnosu nа protivnike, i to podsecа nа onu odlicnu sezonu 09/10 u Cempionsipu kаdа su igrаli odlicno i odmаh se vrаtili u Premijersip. Nije mаlа stvаr ovаko nаdigrаti Stouk u gostimа, i to bez Tioteа nа sredini.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostEnrike kao najbolji LB u ligi
Decko je prosjek,po meni gusi igru puno vuce loptu,znaci dosao u LFC i postao najbolji odmah,najbolji se postaje osvajanjem titula igranjem utakmica osvajanjem trofeja.
Decko ima potencijal,ali forsirati da je najbolji je budalestina.
Recimo Kolarov je za njega doktor nauka i u napada i u odbrani,ima ih masa jos.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Kolarov, Baines, Evra, A.Cole su su po meni bolji od Enrique-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by manda View PostPo cemu je ovaj najbolji,ko je to rekao?
Decko je prosjek,po meni gusi igru puno vuce loptu,znaci dosao u LFC i postao najbolji odmah,najbolji se postaje osvajanjem titula igranjem utakmica osvajanjem trofeja.
Decko ima potencijal,ali forsirati da je najbolji je budalestina.
Recimo Kolarov je za njega doktor nauka i u napada i u odbrani,ima ih masa jos.
Prosle godine su Kola prosli 38 puta, Beinsa 22, Klisija 26, Evru 29 a Enrikea 12 puta.sigpic
Comment
-
Da, ali svi oni su ofanzivniji od Enrikea. Jedno je izbaciti beka iz igre kada se on postavlja za fazu odbrane, na polovini terena, a drugo je preci ga u poslednjog cetvrtini terena. A i koncepti igre Celzija i Mancester Junajteda su ofanzivniji nego Njukasla, u prosloj godini.
Niko ne spori da se radi o odlicnom igracu, ali ima boljih u PL.
Comment
-
Ma to je ogledalo koliko je ko koga presao,pa naravno da ce Evru i Kolorova da prolaze,zato sto igraju ofanzivno i njihovi timova igraju napadacki,ne igraju bunker kao njukara prosle godine.
Taj enrike nista narocito ne radi,i reci da je Kolarov u losijoj formi,je ocito primjer da ne pratis City,Kolarov briljira.
Ma ovo je glupa rasparava,priznajem LFC ima dream team,svi trebaju u tim sezone.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Jbg Nash preterujes malo sa Enrikeom...;) On jeste medju top 5 levih bekova u PL ali nije najbolji sigurno. Najbolji levi bek u ligi je sigurno Bejns, jer je covek kompletniji od svih levih bekova u ligi...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment