Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja bas mislim da vecina igra iz ljubavi.
    Secam se da je pre par sezona rekao da Asou-Ekotto dan pred utakmicu nije znao protiv koga igra.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Engleski igraci verovatno igraju i iz ljubavi, ali i zbog para. Dok strani igraci verujem da gotovo svi igraju zbog para i delom zbog prestiza

Comment

• Bio je Geri odlican igrac ali ovo je cista nebuloza:

On the Liverpool FC TV channel last week, Former Liverpool FC defender Gary Gillespie argued that new signing Charlie Adam is a better player than Xabi Alonso.
        sigpic

Comment

• Nash

E to sam cuo u dirketnom prenosu na LFC TV, rekao je da misli da Adam ima vise potencijala od Alonsa, u smislu da je raznovrsniji. Mozda je malo pokretljiviji, vise se ubacuje u napad. Mada je to mozda posledica razlicitih trenera, ko zna kako bi Alonso igrao kod Kenny-a.
          Inace zanimljivo mi je da na LFC TV niko nije odusevljen Hendersonom, odnosno svi se pitaju sta to on donosi timu, pogotovo kad igra po desnoj strani. To i navijaci na programu cesto govore. Generalno misljenje je da igra cisto da bi se opravdao visok transfer...
          sigpic

Comment

• Moje skromno misljenje je da se Adam i Alonso ne mogu porediti!
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
              Nash

E to sam cuo u dirketnom prenosu na LFC TV, rekao je da misli da Adam ima vise potencijala od Alonsa, u smislu da je raznovrsniji. Mozda je malo pokretljiviji, vise se ubacuje u napad. Mada je to mozda posledica razlicitih trenera, ko zna kako bi Alonso igrao kod Kenny-a.
              Inace zanimljivo mi je da na LFC TV niko nije odusevljen Hendersonom, odnosno svi se pitaju sta to on donosi timu, pogotovo kad igra po desnoj strani. To i navijaci na programu cesto govore. Generalno misljenje je da igra cisto da bi se opravdao visok transfer...
              Razlika izmedju Carlija i Alonsa je ogromna. Carli jeste odlican igrac i jos nije pokazao sta sve zna, kao ni ostali igraci jer to tek treba da dodje na svoje ali je Alonso jednostavno klasa i jedan od najboljih veznih igraca. A da je raznovrsniji, nije ni to, mada jeste poprilicno kreativan.

Ne moze Henderson desno da igra. Moze i tu bolje, prosle godine je znao da pruzi odlicne partije u Sanderlendu na toj poziciji ali cim je u sredini odmah je bolji. Protiv Boltona je proveo u sredini oko pola sata i stvorio 4 sanse, 3 iz prve odigrao. Ogroman je pritisak na njemu jer se njegova, a i Kerolova greska jedva cekaju sa svih strana. U svakom slucaju, nije pokazao skoro nista od onoga sto moze i sto je vidjeno prosle sezone.
              sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                Moje skromno misljenje je da se Adam i Alonso ne mogu porediti!
                Naravno da ne mogu.Potpuno razlicit tip igraca...Kao kad bih ja uporedjivao Pujola i Vilju recimo...
                Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Moje misljenje je da Totenhem po imenima mozda i ima tim pa cak i za prva tri mesta. Al verujem da ce na kraju biti cetvrti ali lagano. I to 2,3 kola pre kraja. Pricamo o nekoj rotaciji. Pa oni imaju skoro najjaci vezni red u ligi. Bejl,Modric,Parker,Sandro,VDV,Lenon,Hadlston,Kranj car.To je osam igraca. Pa nek neko kaze da nemaju rotaciju. A ovo sto se tice liverpula, pa do prvog iskljucenja odnos u sutevima prema golu je bio 8-1. I neko me pitao ko je glavni igrac u totenhemu. VDV i Modric. Oko njih se uglavnom sve okrece. Sa tim da Sad kad je Parker tu, i on moze da zameni nekog u toj ulozi.
                  Last edited by miki7878; 26-09-11, 23:20.
                  sigpic

Comment

• Niko od njih nije dovoljno mentalno stabilan da bi bio lider tipa Dzerarda ili Lamparda al ajd sad.

Uvali ga nekako Sanderlend, nadam se da nece da izjednace jer je Norvic danas zasluzio sva 3 boda. Onakve 2 akcije nisam od njih ocekivao i nisam znao da su i za tako nesto sposobni.

Sanderlend nema 20% one lepe igre iz prosle sezone, steta.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by AcaGrobar View Post
                      Naravno da ne mogu.Potpuno razlicit tip igraca...Kao kad bih ja uporedjivao Pujola i Vilju recimo...
                      Pa ova dvojica igraju slicnu poziciju i mogli bismo ih porediti,ali mislim da je razlika ogromna,ovo je svjetska klasa,Adam je solidan igrac
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Adam je limitiran,ali covek koji daje 120% sebe na terenu,gine za svaku loptu i ima cojones.To ga izdvaja iz proseka,sve u svemu vrlo solidan igrac,ali ne bi Liverpul smeo od njega da zavisi i ne zavisi ;)
                        Alonso je klasa za svoju poziciju i jedan od najboljih u svetu na toj poziciji
                        sigpic
                        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Limitiran jeste ali ono sto je vrlo vazno zna da koristi covek to sto ima. Ja licno mnogo cenim takve igrace. A presmesno ga je sa Cabijem porediti.

Tim kola:

De Gea - Ricards, R. Dan, Hangeland, Enrike - Nani, Ramires, Silva - Van Persi, Krauc, Demba Ba
                          sigpic

Comment

• Adam ce svakako posluziti svrsi za onih 8 miliona koliko je placen, solidan pas igrac(nazalost bez vizije) i vrlo dobar izvodjac slobodnjaka,ali kao sto rece Dacha daje sve od sebe i vrlo je rijetko povrijedjen sto je danas jedna vrlo vazna osobina

Alonso je jedan od igraca koji najmanje grijesi na svijetu,tvrdim da je nezamjenjiv u Realu(jedan od rijetkih) i gubitak u vezi Liverpoola nakon njegovog odlaska je vise nego vidljiv

#the return

Comment

• Bez vizije nije, sto se dalo videti u Blekpulu i u prvih par meceva.

Cabi nije jedan od onih sto najmanje grese nego ubedljivo najmanje gresi. Jos kad bi bio bolji dribler, bio bi u TOP3 na svetu.
                              sigpic

Comment

• Pa nisam mislio bas doslovno,ali u ovih par utakmica za Pool(posto sam ga gledao prosle sezone protiv Chelsea,UTD i Stoke-a gdje i nisam imao priliku bas da vidim nesto posebno) i nisam vidio neku viziju,to su uglavnom duge lopte ili pas na sigurno,ali eto sezona je duga i vidjet cemo

Nazalost,Alonso je ako se ne varam slobodu driblinga imao samo u Sociedadu,kada je presao u Liverpool i od kada igra za Real uglavnom je igrac koji ima svoja zaduzenja na terenu i radi ih vrhunski(isto je i u repki),ima strasnu dugu loptu i odlican sut,ponekad i centarsut,ali vrlo malo grijesi

#the return

Comment

Working...
                                X