Potpuno se slazem!....ali ipak rekoh da i prije nego sto su se i desila ta 2 zuta,Totenhem je bio doosta bolji,to sam htio kao sustinski da podvuchem...i naravno da medjusobno dueli ne znace nista,ali eto govorimo o tom(dvo)mechu.Dugo je prvenstvo,jos se nije pocelo kuvati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Maric91 View PostTotenhem se mucio protiv Vigana koji ce da se bori za opstanak, a ti ga dizes kao kandidata za titulu.Daleko su oni od toga.I pre toga su pobedili Vulverhempton.
Imaju samo solidan tim, ne vise od toga.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Duka View Postda,po meni su kandidati!a ti pominjes Vigan,pa i Volvse,a neces to da zaokruzis sa Liverpulom
@Ak47:
Preterao sam malo, ali sem veznog reda nemaju sa cime da se pohvale.U napadu su bolji u odnosu na proslu sezonu i imaju boljeg golmana, ali i dalje imaju slabu odbranu.;)
A i juce utakmicu kako su odigrali protiv Vigana, nisu smeli da dozvole da prime gol i da straguju do samog kraja da ce da prime drugi(mislim prvenstveno na navijace), mislim daje to generalno najveci problem kod njih sto odlicno otvore mec, daju gol, stisnu se, naprave par gluposti i zavrse mec nereseno.Tako je bilo tokom prosle sezone, a i moglo je da se desi juce.
Comment
-
To je zato sto su Liverpul tek slomili kada su imali igraca manje na terenu.Samo su prvi gol dali kada je bio jednak broj snaga na terenu.
sigpic
Comment
-
Ma nisam ja rekao da su predobri,ali imaju i odlicnog lijevog beka,a njihov problem u odbrani je sto nikad dva ista stopera ne igraju zajedno,uvijek ili je neko povrijedjen ili Harry rotira nesto,nisu to losi igraci, uz odlican vezni red i dosta dobar napad sada,to je jedna vrlo dobra ekipa koja ce se boriti za izlazak u Europu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa nisam ja rekao da su predobri,ali imaju i odlicnog lijevog beka,a njihov problem u odbrani je sto nikad dva ista stopera ne igraju zajedno,uvijek ili je neko povrijedjen ili Harry rotira nesto,nisu to losi igraci, uz odlican vezni red i dosta dobar napad sada,to je jedna vrlo dobra ekipa koja ce se boriti za izlazak u Europu...sigpic
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAj mi samo reci kada su pala preostala tri gola na mecu, da li je to bilo pre ili posle iskljucenja Skrtela i od tog trenutka je Liverpul imao 9 igraca na terenu?
sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJesu ga malo razbijali ove godine,ali ranije je igrao meni jako dobro,dobar je igrac,za menesigpic
Comment
Comment