Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Junajted zasluzeno pobijedio!Fridelu svaka cast!Ja nikada nisam vidio da taj covjek lose odigra...
    Svi su bili sjajni,ali bih izdvojio Janga i Velbeka.
    Kako mi je krivo sto nije uspjela ona kombinacija Runija i Janga kada su izveli slobodni.Kakav bi to potez bio na fantaziju:asistencija Janga,gol Runija...bas steta
    Onaj De Gea je veceras bio manje los nego inace...opet je pravio greske,ali vjerujem da ce se uskoro malo stabilizovati.Sledece nedelje docekuju Arsenal,pa ce eto makar tih 90minuta odmoriti ko covjek i imati priliku da se nauziva u punom sjaju Old Trafford-a

Comment

• Spominje se da se Rednap opet aktivirao sto se tice Forlana... Mislim da bi on bio idealan, mada ako stigne Adebayor onda tesko. Jedino ako ode Crouch.

Iskreno, ni Walcott nije nista bolji od Lennon-a! Cak sta vise mi se svidja igra Lennon-a...

Rednap bi realno mogao da dovede Gourcuff-a ili npr Moutinho-a, mada pitanje dal bi oni hteli da dodju. Ili Hamsik...

Comment

• tottenhamu treba modric.defoe je los, friedel je za gomesa lav jasin. obrana predvodjena dawsonom je odlicna, sredina sa ova 2 krila, sandrom i modricem je odlicna, kad bi imali teveza (ili adebayora) uz vdv-a, to bi bila prava stvar. takodjer bi im super dosa lass umjesto sandra. forlan takodjer.

Comment

• Ma Totenhem je prosao svoj vrhunac,ustvari iskoristio je sunovrat LFC,sada ponovo padaju na staru poziciju,i bice u borbi za 5-6mjesto,a Modrica se trebaju rjesavati,jel ovakav je nizasta,kao Fabregas ce biti(za Barsom),samo ovaj za Celzijem.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Didi koja vi pojacanja pominjete pa nema Totenhem pare kao Mancester Siti...Tevez,Mutinjo,Hamsik,Gourcuff i Forlan...

Comment

• istina je da bili 4. jer je liverpool pao. plus je sad tu jos jaci city. tottenham nije pao, vec su drugi ojacali. sinoc su pijevci cak bili i bolji do gola ali od gola su ih ovi pomeli.
              Last edited by ajmooooooo!!!; 23-08-11, 13:22.

Comment

• Nasri je novi clan City-a. Arsenal se raspada,pretvorili smo se u City-evu filijalu. Sramota.

Comment

• Samo mi nije jasno kako Mancini misli uklopiti sve ove igrace:Nasri,Silva,Dzeko,Aguero,Tevez,Balotelli.Od njih sestorice igrat ce trojica u prvoj postavi maksimalno cetvorica.Ako ode Tevez i bit ce mi jasno,ali ako ostane on,stvarno su nagomilali previse ofanzivnih igraca,sva sestorica su placena vise od 20 miliona funti.
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Mislim da Mancini ne treba racunati na Teveza cak i ako ostane .. Jer , on konstatno glumi nesto , sad hoce da ide , sad nece , e pa nije on najbolji igrac na svijetu .. City je pokazao da moze i bez njega , tako da bi bilo odlicno da ode .. ;)
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ma igrat ce Toure i De Jong nazad,a Nasri i Silva naprijed u veznom redu,dok bi u napadu trebali da igraju Dzeko i Aguero,ovo mislim na prvu postavu

Tevez je opet izjavio da zeli da ide
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• ma retardi...sto kaze moj drugar kao da igraju manager...
                        MC-ocemo aguera
                        AM- ok dajemo ga za 30m
                        -kupicemo ga za 200m
                        -ali ne razumete mi hocemo da ga prodamo za 30m
                        - dobro ajde za 250
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Sa Nasrijem u ekipi mislim da je Siti sada vec postao ozbiljna pretnja Junajtedu i Celziju.
                          Nasri je jedini sraf koji im je falio u napadu, ali ipak pored svih tih igraca sada im je najveca rupa odbrana.I to se moze zakljuciti posle utakmice sa Boltonom.
                          Za sada ce Baloteli i Tevez da budu na klupi, al ako neko od njih dvojice bude pokazao veliku zelju sa fudbalom ne sumnjam da ce im Mancini pruziti vece sansu.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Ma igrat ce Toure i De Jong nazad,a Nasri i Silva naprijed u veznom redu,dok bi u napadu trebali da igraju Dzeko i Aguero,ovo mislim na prvu postavu

Ja se isto nadam da ce tako biti , ali ne znam da li Mancini moze da postavi prvih 11 bez njemu omiljenog Barrya .. :/
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Ma igrat ce Toure i De Jong nazad,a Nasri i Silva naprijed u veznom redu,dok bi u napadu trebali da igraju Dzeko i Aguero,ovo mislim na prvu postavu

Ta formacija bi jedino uspela da bekove igraju Kolarov i Ricards jer su oni ofanzivniji bekovi, inace bez krilnih igraca, ne bi to moglo uspeti. Zato i mislim da ce ih Mancini konstantno rotirati, al to ce biti zanimljivo kako ce to uraditi, i dal ce svi biti zadovoljni igrom, to je veliko pitanje..

Tevez bi odma trebalo da ide, ne vidim da ce biti u prvoj pored Dzeka i Aguera, a pokazao je Man City da je Tevez zamenljiv, cak sta vise, City igra fantasticno.
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Arsenal potvrdio odlazak Nasrija u Mančester Siti.

Comment

Working...
                                X