Iz dosadasnjih utakmica u kojima nam je sudio protiv bilo koga se jasno vidi da nas ne podnosi, ovo je samo neka sprdnja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma daj vas niko ne podnosi zadnji 20-ak godinu,gubite od nizerazredni klubova,a vadite se na poraze od MU da vas sudije podkradaju,ma najvaznije su male utakmce,ovih 6.bodova sto ce vam MU uzeti to je nista,prvenstvo se rjesava u malim mecevima ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa daj vas niko ne podnosi zadnji 20-ak godinu,gubite od nizerazredni klubova,a vadite se na poraze od MU da vas sudije podkradaju,ma najvaznije su male utakmce,ovih 6.bodova sto ce vam MU uzeti to je nista,prvenstvo se rjesava u malim mecevima ;)sigpic
Comment
-
Ma stalno kukate sudije,sudije...,i treba da vas kradu,jer to i prizivate i kukate.
MU je ove sezone i bio ostecen,ali i drugi su,pa sta to je fudbal.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa stalno kukate sudije,sudije...,i treba da vas kradu,jer to i prizivate i kukate.
MU je ove sezone i bio ostecen,ali i drugi su,pa sta to je fudbal.
Ostecen sa 2 data gola iz ofsajda, steta.
I ovde nisam ja zapoceo pricu za Veba i kukao, vec Eric kaze nesto sto ne moze biti tacno nikako jer da jeste, on bi nama navlacio a ne zakidao. Ja sam samo napisao da Mariner sudi derbi i to je odlicno jer je verovatno najbolji sudija koji po onome sto sam video najmanje gresi. Derbi neka dobije bolji.Last edited by Casiraghi; 11-10-11, 14:35.sigpic
Comment
-
Originally posted by manda View PostTo i ja kazem,neka pobjedi bolji i snalazljivi,neka ga Chica zabije rukom,ako moze,bicu presrecan,jer je to fudbal,zajebi i pobjedisigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNama sudije koliko odmognu toliko i pomognu. Evo sad nije bio crveni Rodvelov i ja sam to priznao i zahvalio se Etkinsonu.
Ostecen sa 2 gola iz ofsajda, steta.
I ovde nisam ja zapoceo pricu za Veba i kukao, vec Eric kaze nesto sto ne moze biti tacno nikako jer da jeste, on bi nama navlacio a ne zakidao. Ja sam samo napisao da Mariner sudi derbi i to je odlicno jer je verovatno najbolji sudija koji po onome sto sam video najmanje gresi. Derbi neka dobije bolji.
Ako vas krade na tekmama, opet ne znaci da ne navija za vas. Mozda bas zbog toga, da ne bude obelezen do kraja karijere.Last edited by ExEric; 11-10-11, 14:08.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostJa uopste ne kukam. Samo sam izneo stav. Svejedno ko ce da sudi. A samo da ti kazem nesto, ja znam da ako neko ne podnosi neki klub sigurno ne bi onako olako pevao navijacke pesme+dirigovao.
Ako vas krade na tekmama, opet ne znaci da ne navija za vas. Mozda bas zbog toga, da ne bude obelezen.
Da navija za nas, sudio bi posteno ako vec ne bi navlacio, a ne bi svirao toliko ocigledne nepostojece penale i davao crvene iako je okrenut ledjima, bez konsultacije sa pomocnim. Mozda za nas navija neki Fil Daud, Kevin Frend ali Hauard Veb ne sigurno. Ako nesto volis, onda ces da gledas da mu pomognes ili bar da ne odmognes. Logika.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSvaka ti cast kad se ponosis kradjama al 100 ljudi 100 cudi. Ja nikad nisam mogao da budem zadovoljan pobedom na kvarno, ni kao navijac ni dok sam igrao kosarku. Al takav sam, mrzim nepravdu.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ma svedno je neka ga Suarez uvuce rukom,ili Chica,meni je svedno,ako sudija ne vidi to je posteno,odma iz toga ide pitanje,jel posteno sto je Anri dao rukom gol Ircima,a sudija to nije vidio(ma jok)..anri inace priznao posle svega,ali kaze sudija nije vidio
jel to posteno??
nije za ovu temu ali eto..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Pocela su prozivanja pred derbi - http://www.sportske.net/vest/medjuna...rgi-53722.html
http://soccernet.espn.go.com/news/st...-money?cc=5739 (original).
Ne znam da li postoji ogorcenija izjava od ove. Nemam sta da kazem na ovo pausalno vidjanje stvari, mozda bi covek trebao da se zapita zasto vec neko vreme nema posten aganzman.
Inace ovde se skoro vodila rasprava o dvostrukim standardima kod sudija kada su u pitanju Junajted i njegovi igraci. Gledajuci klipove danas, nabasao sam na 1 koji neodiljivo podseca na Runijev start protiv Crne Gore. Pogledajmo kako su odreagovalo tada, u odnosu sta je Runi dobio (danas zvanicno 3 meca suspenzije) -
sigpic
Comment
-
I konačno da se vratimo pravom fudbalu.
Nego, zašto nema više onih lepih najava, koje je radio Joe?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment