Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kolarov je duplo skuplje placen skoro cak trostruko.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Pa za odbranbenog su to velike pare.
      Znaci onda je Fil Dzouns po tome preplaceni klinac, a koliko su placeni Ferdinand, Vidic i Evra?
      Cena je najnormalnija za Enrikea.
      sigpic

Comment

• Fil Dzons je najbolji igrac ove godine u PL,po mom skromnom izboru kandidat je uz Enrikea za zlatnu loptu ove godine.
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
          Fil Dzons je najbolji igrac ove godine u PL,po mom skromnom izboru kandidat je uz Enrikea za zlatnu loptu ove godine.
          Ali placen je 16 miliona, nema veze, to je puno za odbrambenog iako je ove sezone najvise pokazao na svojoj poziciji. Enrike je isto tako najvise pokazao ali je 6 miliona puno, ne vidim sto 16 ne bi bilo.
          sigpic

Comment

• 16 miliona je para.Ali za momka od 19 godina,koji igra sigurnije i ponekad iskusnije od ovih starih panjata je to ok cijena.Kakav li ce to igrac biti kada bude imao 25 godina...ako ovako nastavi,jednog dana ce biti najkompletniji defanzivac.
            Mislim da ne grijesim ako kazem da ne postoji lijevi bek u ligi koji pravi bolje solo prodore od Evre.Nadam se da ce sastaviti svoju igru i da ce se vratiti na staro sto se odbrane tice.

Comment

• Ja i sad zalim za njim sto nije dosao u Liverpul, a toliko je bilo prica da on prelazi u Liverpul, ali capi ga Fergi... Definitivno decko ce vec za par godina biti najkompletniji odbrambeni igrac, ne samo u Engleskoj, vec na svetu...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                16 miliona je para.Ali za momka od 19 godina,koji igra sigurnije i ponekad iskusnije od ovih starih panjata je to ok cijena.Kakav li ce to igrac biti kada bude imao 25 godina...ako ovako nastavi,jednog dana ce biti najkompletniji defanzivac.
                Mislim da ne grijesim ako kazem da ne postoji lijevi bek u ligi koji pravi bolje solo prodore od Evre.Nadam se da ce sastaviti svoju igru i da ce se vratiti na staro sto se odbrane tice.
                Od Evre je po mom misljenju bolji Kol za nijansu ali osciliraju obojica ove sezone i Enrike je najkonstantniji. Fudbalski su daleko ispred njega, a bogami i Kolarova i Beinsa.

Za Fila ovo ispada po Mandi jer je njemu puno 6 miliona za jednog od najkonstantnijih bekova u ligi od pocetka prosle sezone pa do sada. Sto onda ne bi bilo i 16, logika cista. Fil je strasan, jedini igrac kojeg gotivim u Mancesteru i mogao bi da bude jedan od najboljih stopera ikad. Mentalna gromada, polivalentan, jak fizicki, tehnicki, takticki, igra sa mnogo osecaja. Milina je gledati ga kako igra, kao i Pikea, Luiza, Agera, Kompanija, Lusia, Vermalena, Humelsa, to su stoperi za moj ukus.
                sigpic

Comment

• Njukasl - Everton (13.45)
                  Arsenal - Vest Bromvič Albion (16.00)
                  Aston Vila - Norič Siti (16.00)
                  Blekburn Rovers - Čelsi (16.00)
                  Liverpul - Svonsi Siti (16.00)
                  Mančester Junajted - Sanderlend (16.00)
                  Kvins Park Rendžers - Mančester Siti (18.30)

nedelja
                  Vulverhempton - Vigan (14.30)
                  Bolton - Stouk Siti (16.00)
                  Fulam - Totenhem (17.00)

Ovako Od meca Njukastl-Everton ocekujem nerijesen ishod ili pobjedu Evertona!zasto?zato sto je Njukastlu dosta bilo..mslim da nisu ekipa da u kontinuitetu prave dobre partije!kao na primer Totenhem
                  Arsenal ce lako sa WBA,bar se ocekuje tako.
                  Aston Vila bi trebalo da dobije utakmicu protiv nestabilnog i smijesnog Norica,a od Celsija ocekujem da se razigra protiv Blekburna,mada........
                  Liverpul-Svonsi ....hm...kakvi su to mucenici ni protiv Sevojna da igraju nije im sigurno
                  Mancester-Sanderlend sigurna pobjeda domacina,tu nema zime
                  QPR ce mozda odoljeti Sitiju...hm ne znam zasto se uopste nadam tome
                  sjutra Totenhem ima neeezgodno gostovanje Fulamu,ali pobjeda je vjerujem gotovo izvjesna,ocekujem je!!
                  Stouk favorit ptoriv Boltona!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Siti kiksa danas, siguran sam

Comment

• Pa oni bijednici su se protiv Chelseaa branili s 2 igraca vise , City ce im danas utrpati bar 3-4 komada ..

Mislim da ce danas da pobijede i ostali veliki ( United , Chelsea , Arsenal i Liverpool ) .
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Najava 11 kola
                        Spoiler
                        Prvih deset kola smo odgledali i uvideli smo da je na sceni dosla nova sila i da je doslo do stvaranja nove hijerarhije. Manchester City vodi utrku i sve govori da bi ovo mogla biti bas njihova sezona. U 11. kolu nema velikih derbija, ali ima jedan jubilej koji će svi navijači aktuelnog prvaka proslaviti. Naime, u nedjelju će se napuniti 25 godina od kada je Alex Ferguson preuzeo Manchester United.

Newcastle je najprijatnije iznenadjenje u uvodnih 10 kola (jedini su uz lidera bez poraza i trenutno su treći), ali ipak nije za verovati da mogu da igraju dobro u kontinuitetu s obzirom da imaju slabiji kadar od svih pretendenata na visoka mjesta. Everton u gostima ima dve pobede i dva poraza te jos love zeljenu formu. Ovo je Newcastelu izuzetno vazna utakmica, jer im sledi pravi pakao, utakmice sa oba tima iz Mancestera i posle toga sa Chelsea-jem.

Kada ga je većina bila prezalila, Arsenal je uskrsnuo i u spektakularnom derbiju i savladao Chelsea 5:3. Jos dugo će se prepričavati ta utakmica, ali kao i u svakom sportu ne zivi se od stare slave, Arsenal mora nastaviti sa dobrim rezultatima i time da se priblizi ekipama na vrhu. West Bromwich je protivnik pred kojim domaćin ne treba drhtati i igrači Arsenala sigurno će biti vrlo motivisani za pohod na pobedu i zatvaranje usta kritičarima koji jedva cekaju novi kiks Arsenala i pljuvanje Vengera.

Aston Villa je usla u seriju losih rezultata te bi za promenu trebalo savladati Norwich koji se pokazao u vrlo dobrom svetlu u ulozi ekipe koja debituje u PL. Kako Aston Villa ima problema s realizacijom, ne očekuje je lak zadatak, ali s obzirom na domaći teren, blagu prednost dobija.Aston Villa je od svih timova najvise odigrala nereseno i sigurno ce mnogi kladionicari na ovaj mec da odigraju X.

Blackburn je bio blizu ponora, ali je pobedom u Norwichu u prosom kolu izbegao nezgodnu situaciju, a Chelsea je s druge strane u nizu od dva poraza od londonskih rivala. Ovo bi trebao da bude mec kada ce Chelsea da prekine niz losih rezultata(poslednji u nizu je remi sa Genkom), a samo je pobjeda lek u ovako teskom trenutku za ceo klub. Gosti verojatno neće kalkulisati, nastojaće da dodju do dominacije i puno golova u protivnickoj mrezi, jer u suprotnom sve je moguće. Chelsea je pobedio u četiri od posljednjih pet duela u prvenstvu, a onaj peti susret zavrsio je 1:1. Andre Vilas Boas ima jedan veliki problem, odbrana mu curi na sve strane. Kada je Jose Mourinho u svojoj uvodnoj sezoni osvojio naslov s Chelseajem, momčad je primila samo 15 golova u prvenstvu. Upravo toliko su Terry i drustvo su dobili nakon samo 10 kola.

Liverpool je već svoju kvotu kikseva protiv autsajdera ispunio i zeli li prema vrhu taj trend se mora zaustaviti. Swansea se kao debitant hrabro bori, imao je i nekih uspeha, ali tanak igrački kadar ipak bi trebalo pojačati za nesto vise od borbe za opstanak. Liverpool ove sezone ne igra u evro-takmicenjuma, sto bi morao iskoristiti da u prvenstvu upisuje pobjede protiv protivnika tipa Swansea. Liga Sampiona je njihov cilj za ovu sezonu, tako su rekli i od njih se ocekuje danas da razbiju Velsane.

Jedno je već godinama sigurno, 6. novembra1986. godine jedan je od najvećih datuma u 133-godisnjoj istoriji Manchester Uniteda. Tada nije odigrana neka utakmica, nisu nikoga ispratili sa petardom u protivnickoj mrezi , tada su postavili relativno nepoznatog Skota za trenera. Skota po imenu Alex Ferguson. Sve ostalo je istorija. U međuvremenu je 69-godisnji trener dobio i vitesku titulu za svoje uspehe na klupi crvenih djavola, a njih je u ovih 25 godina itekako bilo. Vitrine kluba bogatije su za 36 titula , preskočili su Liverpool i postali najtrofejniji engleski klub, a zanimljivo je da je u tih 25 godina Real Madrid promijenio čak 26 trenera, Bayern 16. U subotu na Old Trafford stize Sunderland, bio jubilej ili ne, domaćin mora pobediti da im gradski rival ne odmakne na razliku koja se tesko moze dostici, jer je sada je plus pet za Građane.

Uz veliku pomoc sudija Queens Park Rangers je kreirao senzaciju u prosloj domaćoj utakmici kada su savladali Chelsea, ali da će mu se dvaput zalomiti, tesko je vjerovati. Pogotovo sto se Manchester City igrom i rezultatima promovisao u prvog kandidata za buduceg sampiona kada je Manchester United dobio sesticu u svojoj mrezi, čemu se moze nadati i QPR. Domaćini mozda bunkerom mogu odolevati stalnim napadima Sitija, ali kad-tad kvalitet gostiju će doći do izrazaja.

Duel ekipa u najlosijoj formi, pobeda im treba kao ozeblom suncu, ali kome dati prednost? Mozda domaćinu zbog navijača, ali pritisak je na Wolverhamptonu značajno veći jer bod bi vise zadovoljio goste. Wigan je najneefikasnija ekipa Premiershipa, muči se i sa stvaranjem prilika te tesko da ce ovaj mec doci do boda ako budu sevali golovi na obe strane.

Bolton je vise očekivao od ove sezone, ali kako biti dobar s prosekom od skoro tri primljena gola na utakmici te uz nekoliko zarađenih crvenih kartona. I ovo će biti teľak izazov za Skitnice, jer Stoke ima najjači tim od kako se vratio u Premiership pre nekoliko godina i tek mu igranje u grupnoj fazi Lige Evrope oduzima dosta snage. Bolton bi za popravak atmosfere trebao barem ostati neporazen.

Fulham bi duga evropska avantura mogla skupo kostati, jer nema luksuz da igra sa dva tima , kao sto to moze Tottenham. I ovaj gradski obračun dolazi nakon sto su u četvrtak oba kluba igrali utakmice Europske lige, a kako Tottenham opet glavne svoje adute čuva za prvenstvo, tako mu treba dati ulogu favorita u susretu sa Fulhamom. I kvaliteta je na strani Petlova te njihov trijumf ne treba smatrati iznenađenjem.

Ovo je za pocetak, kritike i sugestije su dobrodosle.Sigurno cu u sledecim tekstovima da idem u malo detaljniju i dublju analizu meceva ako bude bilo potrebe, pod uslovom da imam vremena.
                        Bolje ista nego nista.

Edit:Tek sam sad video da je Nash uradio analizu.
                        Pisacu sledeci put, ako neko od vas izrazi zelju.
                        Last edited by Ricma; 05-11-11, 12:26.

Comment

• Evo jedna kritika od mene,nista ti to ne valja

Ocekujem danas pobjede vodecih timova s tim da je vrijeme da Newcastle prospe neke bodove kuci,mogao bi mozda Everton otkinuti jedan bod.A strijelci danas standardno:Ba,Van Persie,Dzeko,Suarez,Hernandez
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                            Evo jedna kritika od mene,nista ti to ne valja
                            Ovo cu shvatiti kao dobronamernu kritiku.
                            Sada sam sve sklepao nesto na brzinu, al bice bolje sledeci put.
                            Samo ako bude sledeceg puta.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                              Ovo cu shvatiti kao dobronamernu kritiku.
                              Sada sam sve sklepao nesto na brzinu, al bice bolje sledeci put.
                              Samo ako bude sledeceg puta.
                              De sta? Neces valjda ti raditi najave?
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Dobro si to uradio Maricu,moze se reci zamalo vrlodobro,ajde moze biti 4-
                                Ma trebas se dogovoriti sa JC i Nashom,da jedan samo radi najavu za vikend i da se mjenjati. ;)
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...
                                X