Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imamo li sastave timova?
    Lampard mora poceti utakmicu. Sto se tice taktike i igre,sve ste rekli, tako da se nema sta dodati... E da, Ramires moze da im zada dosta problema u kontrama, ima on tu brzinu, moze stvoriti sebi situaciju 1-1 sa golmanom. Dakle, od Ramiresa, Drogbe i Sturridge-a utakmica bi trebala da zavisi.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
      Imamo li sastave timova?
      Lampard mora poceti utakmicu. Sto se tice taktike i igre,sve ste rekli, tako da se nema sta dodati... E da, Ramires moze da im zada dosta problema u kontrama, ima on tu brzinu, moze stvoriti sebi situaciju 1-1 sa golmanom. Dakle, od Ramiresa, Drogbe i Sturridge-a utakmica bi trebala da zavisi.
      Zaboravio si doktora Matu, al' ko da je on neki igrac.

Sastavi ce izaci nekih sat vremena prije tekme. ;)
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
        To sto se ovi navijaci Manchestera ulizuje jer im treba vasa pobjeda nisam ja kriv

Mi ganjamo Chelsea,a ne City i ne vidim razlog zasto bi navijao za Chelsea pa da nam jos vise pobjegnu.A s obzirom da ne volim nesto pretjerano ni jedne ni druge onda navijam za onoga od koga Liverpool ima vise koristi.Draze mi je da City uzme titulu nego United.Prosto .
        Meni i dalje nije jasno zasto neki ljudi iskljucuju Totenhem iz titule, kada su izgubili utakmicu na najtezem gostovanju i jos su bili osteceni.

Za jedno se slazem delimicno, PL treba da dobije novog sampiona.
        Ne vidim stvarno kako bi Liverpul stigao Celzi, jer Celzi za razliku od Liverpula moze da napravi seriu pobeda, ipak mislim da treba vise da se nadas kiksevima Totenhema nego Celzija.Ne znam ni ja sta da ti kazem.
        Nisam bre ja gloryhunter.

Comment

• Samo da mi ne dozivimo debakl
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
            Meni i dalje nije jasno zasto neki ljudi iskljucuju Totenhem iz titule, kada su izgubili utakmicu na najtezem gostovanju i jos su bili osteceni.

Za jedno se slazem delimicno, PL treba da dobije novog sampiona.
            Ne vidim stvarno kako bi Liverpul stigao Celzi, jer Celzi za razliku od Liverpula moze da napravi seriu pobeda, ipak mislim da treba vise da se nadas kiksevima Totenhema nego Celzija.Ne znam ni ja sta da ti kazem.
            Nisam bre ja gloryhunter.
            Pa ja sada mislim da je Tottenham cvrsto na trecem mjestu i da ce ih tesko biti stici.

Kada je Chelsea toliko jak zasto to nije vec pokazao,proslo je 14 kola,a igrali su vec dvaput sa Liverpool-om pa smo vidjeli kako su prosli ;).Ako se ne pojacaju u januaru njima je max Liga Prvaka.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
              Samo da mi ne dozivimo debakl
              Bravo. Jest nas opalila euforija a nismo svjesni da u goste dolazi najjaca ekipa bez poraza. X ili pobjeda!
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Pa ja sada mislim da je Tottenham cvrsto na trecem mjestu i da ce ih tesko biti stici.

Kada je Chelsea toliko jak zasto to nije vec pokazao,proslo je 14 kola,a igrali su vec dvaput sa Liverpool-om pa smo vidjeli kako su prosli ;).Ako se ne pojacaju u januaru njima je max Liga Prvaka.
                I Aston Vila je pre 2-3 sezone bila treca i ispred Celzija, pa je posustala i nije se kvalifikovala u LS nego je igrala samo LE.
                Celzi je i prosle godine dva puta pukao od Liverpula, pa mu nije smetalo da se do meca sa Junajtedom na Old Trafordu bude kandidat za titulu.

Comment

• I ja mislim da Celsi uvijek moze da veze seriju pobjeda dok ce to kod Liverpula tesko ici,previse kikseva.U ovih 14 kola Celsi je prosuo mnogo i vjerujem da ce odgovoriti.Totenhem vidim u TOP 4,to je izuzetna ekipa
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    I Aston Vila je pre 2-3 sezone bila treca i ispred Celzija, pa je posustala i nije se kvalifikovala u LS nego je igrala samo LE.
                    Celzi je i prosle godine dva puta pukao od Liverpula, pa mu nije smetalo da se do meca sa Junajtedom na Old Trafordu bude kandidat za titulu.
                    Drze li se sad rame uz rame sa prvim?Vidjeli smo i koliko su imali problema u Ligi Prvaka.Ove sezone su vec dvaput pukli kuci od Liverpoola dok je prosle od te dvije jedna bila na Anfieldu.Kazem imali su 14 kola da se pokazu a vecina pobjeda im je na "prepad" bila.Ne kazem da je Liverpool jaci od njih ali trenutno bjeze nam 2 boda i dolaze nam u goste a ti govoris da ih ne mozemo ganjat.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Drze li se sad rame uz rame sa prvim?Vidjeli smo i koliko su imali problema u Ligi Prvaka.Ove sezone su vec dvaput pukli kuci od Liverpoola dok je prosle od te dvije jedna bila na Anfieldu.Kazem imali su 14 kola da se pokazu a vecina pobjeda im je na "prepad" bila.Ne kazem da je Liverpool jaci od njih ali trenutno bjeze nam 2 boda i dolaze nam u goste a ti govoris da ih ne mozemo ganjat.
                      Ti kao da si zaboravio da je dosao novi trener?! Da se uvodi novi sistem, da je ekipa dotrajala... To su neke "sitnice" koje su rezultirale sve ovo.

Comment

I prosle godine su u jednom delu prvenstva zaostajali puno za vodecima tacnije za Junajtedom, ali videcemo kako ce sezona kasnije da ide i ko ce biti u pravu.
                        Sto se tice ostalog, mumi ti je dovoljno objasnio.;)

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                          Ti kao da si zaboravio da je dosao novi trener?! Da se uvodi novi sistem, da je ekipa dotrajala... To su neke "sitnice" koje su rezultirale sve ovo.
                          Pa nece se uigravat i uvodit novi sistem cijelu sezonu.Sta se desilo kad je Kenny dosao u klub,novi trener a zaredali smo sa sjajnim rezultatima.Njemu je posao visio vec u novembru a to dovoljno govori kako ga je obavljao AVB.Opet kazem ako se nesto drasticno ne promjeni ove sezone vrh je ulazak medju 4 jer je ogromna konkurencija.

Comment

Pa nece se uigravat i uvodit novi sistem cijelu sezonu.Sta se desilo kad je Kenny dosao u klub,novi trener a zaredali smo sa sjajnim rezultatima.Njemu je posao visio vec u novembru a to dovoljno govori kako ga je obavljao AVB.Opet kazem ako se nesto drasticno ne promjeni ove sezone vrh je ulazak medju 4 jer je ogromna konkurencija.
                            A kralja, pa koliko se uvodi sistem igre za napadacki fudbal? Mjesec dana? Onda bi svi igrali kao Barcelona... Roman hoce da Chelsea igra sexy fudbal a to nije nimalo lako uraditi za jednu sezonu i jos kada su ti glavni igraci ekipe stari 30+ godina. Trebace vremena da se to poslozi. Evo ove sezone do prilika se dolazi veoma lako, ali zato se odbrana ne moze naviknuti na to, vezni treba iz korjena mijenjati. Nije to tako lako kao sto ti mislis. I na kraju krajeva niko ove sezone nije Chelsea ni svrstavao kao prvog favorita za titulu prvaka PL, a ti konstantno ponavljas " Vidjeli smo kako su se pokazali..." ko da mi imamo najbolje igrace u ligi i najboljeg trenera i svi ocekuju da se prosetamo do titule, pa eto sad smo razocarali... Strucnjaci su prognozirali 3. mjesto i tako ce nesto i biti. Treba samo postepeno i strpljivo. Dati Boasu vremena i da skroji tim po svojoj zelji. Ljeto ce biti kljuc koji ce otvoriti mnoga vrata kada je Chelsea u pitanju.

Comment

• Chelsea: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Ramires, Meireles, Romeu; Sturridge, Drogba, Mata. Lampard & Torres on the bench.

City: Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy; Yaya Toure Barry; Milner, Silva Balotelli; Aguero. Nasri on the bench.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ocekujem strasno uzbudljivu utakmicu i pobedu Celsija. Voleo bih kad bi Torres zabio, naravno kad udje sa klupe.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X