Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
    Ma dobija ovo Celzi vcrs, danas je dan gde Siti gubi... Mata je u nenormalnoj formi, Drogba igra skoro kao nekad, Staridz sjajan, udarna trojka AVB, slicno je imao i u Portou.. I ja mislim da je konacno pronasao pravi tim, i nema sanse da izgube vcrs.. Sve u svemu bice odlicna tekma u to nema sumnje...
    Al' nas nahvali, neko bi pomislio da smo mi prvi na tabeli.
    Daj Boze da pobijedimo ili bar da ostanemo neporazeni. I to bi bilo bitno za ekipu. Jos uvijek nema konstantnosti ali ako veceras ostanemo neporazeni ili jos bolje pobjedimo, to moze biti prekretnica u sezoni.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Pobjeda Celsija otvara prvenstvo,pa i remi,poraz ih udaljava od titule.Vrijeme je da AVB zablista,sigurno je masu bolji strucnjak od Mancinija,nema price Siti je kvalitetniji ali ima Celsi oruzje da im se suprostavi
      Last edited by Vladan; 12-12-11, 15:56.
      sigpic

Comment

• Samo da se opredijele za nesto povuceniju taktiku i cekaju na kontru,bilo bi besmisleno da se otvori,a iz kontri protiv onih stopera moze se dosta toga napraviti
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jasta,povucenije i udarati na kontre.Ako neko moze da se nosi sa onim sifonjerima u odbrani Sitija to je Drogba
          sigpic

Comment

• Postoji li neko ko nocas nece navijati za nas? (osim navijaca City-ja,naravno)
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Plasim se da navijaca Sitija nema na ovom forumu.

Ja sam za neizvesnije prvenstvo, tako znate na cijoj sam strani,

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Jasta,povucenije i udarati na kontre.Ako neko moze da se nosi sa onim sifonjerima u odbrani Sitija to je Drogba
                Slazem se,a sto mi jos daje razlog za optimizam je odlicni Mata i prebrzi Stturidge(samo veceras ne smije biti sebican)...
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Jasta,povucenije i udarati na kontre.Ako neko moze da se nosi sa onim sifonjerima u odbrani Sitija to je Drogba
                  Slikovito nema sta...

Samo da se ne izgubi, to je prioritet! Ali i Boas zna sta pobjeda moze donijeti i on ce ici na pobjedu, pazite sta sam vam rekao. Samo je pitanje kako ce to izgledati na terenu. Ja bih volio kao protiv Valencije da bude... Znaci ubijati na kontre. Ramires, Mata, Sturridge ubitacni u kontrama. Sreca pa se Balotelli olesio k'o stoka pa nece igrati, steta sto nije poveo i Silvu i Nasrija sa sobom. Ali dzaba kada imaju likovi 2 igraca na svakoj poziciji.

Valjda ce igraci biti nabrijani. Ostro u prvih 10 minuta, pokazati im ko je domacin pa sta bude. Joj al' ne mogu vam opisati kako zelim pobjedu uff.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
                    Postoji li neko ko nocas nece navijati za nas? (osim navijaca City-ja,naravno)

Navijam za X i za Dzeku
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ma daj bre, draza mi je pobjeda protiv ovih bakraca neko protiv bilo koga drugog...
                      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post

Navijam za X i za Dzeku

Tata Mumi samo da oni budu fokusirani tokom cijelog meca.Ne daviti nego brzo prenositi loptu,ta trojica mogu Drogbi masu prostora da otvore.
                        sigpic

Comment

• To sto se ovi navijaci Manchestera ulizuje jer im treba vasa pobjeda nisam ja kriv

Mi ganjamo Chelsea,a ne City i ne vidim razlog zasto bi navijao za Chelsea pa da nam jos vise pobjegnu.A s obzirom da ne volim nesto pretjerano ni jedne ni druge onda navijam za onoga od koga Liverpool ima vise koristi.Draze mi je da City uzme titulu nego United.Prosto .
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Aky je moj co'ek!

Joe me razocarao... Ovakva izjava je noz u ledja!

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                              To sto se ovi navijaci Manchestera ulizuje jer im treba vasa pobjeda nisam ja kriv

Mi ganjamo Chelsea,a ne City i ne vidim razlog zasto bi navijao za Chelsea pa da nam jos vise pobjegnu.A s obzirom da ne volim nesto pretjerano ni jedne ni druge onda navijam za onoga od koga Liverpool ima vise koristi.Draze mi je da City uzme titulu nego United.Prosto .
                              Vi ne ganjate nikog mozda cete se ganjati sa Stoukom i Njukaslom
                              Celsi pobjedom ulazi u trku za titulu,Siti bi bio uzdrman posle ispadanja iz LS i poraza ovdje,a ni raspored im nije bas lak u narednom periodu.
                              Mancester ce tesko do titule ako se ne pojaca u januaru,a nece,ja sam toga svjestan
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                                Veceras ce,nadam se,svi navijati za Celsi
                                Naravno i to ne samo zato što sam im dugo bila "menadžer".
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...