Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
    Kenny polako slaze kockice,Suarez se vraca i ovo trenutno izgleda odlicno.Dolaze nam i Chelsea i Arsenal u goste tako da ova 4 boda razlike koliko nas djeli od LP ne izgleda uopste puno.Skakao sam kao dijete kad je Andy dao go,ovo ce mu puno znaciti.Odlicna igra svih momaka i neka nastave igrati ovako kako igraju u zadnjih 10 dana.
    znaci jos samo tores da ga da,al to ima da se nacekamo

Comment

• Originally posted by swedja_gunner View Post
      Шта се ове кокошке јављају... Па ви сада имате тежак распоред. А не дај Боже да вам се Бејл повреди, без њега сте у рангу Ливерпула.
      Ako se Bejl povredi onda smo u rangu Liverpula, a ako se povrede i Bejl i Modric onda bi bili u rangu Arsenala
      sigpic

Comment

• Ja ne pamtim da je Junajted u skorije vrijeme odigrao laganiju utakmicu.Stouk kao da nije ni bio na terenu...Znaci totalna dominacija.Dobar dio utakmice se odigrao u kazneneom Stouka..mogao je sudija ladno jos 2 penala da sudi,sto bi bilo vrlo neozbiljno
        Sta je radio Valensija veceras...momak je ubo formu cim se vratio na teren i ne zaustavlja se Skols je drzao predavanje,a igraci Stouka su bili kulturni i nisu ometali cas :P Ben Amos je imao lijep debi u PL valjace taj momak Junajtedu i nadam se da ce jednog dana biti no1.
        Naravno,pravo slavlje nam je donio Gibson! once a red,always a red!

Comment

• DARRON GIBSON - JEDNOM CRVENI DJAVOL, UVJEK CRVENI DJAVOL! Bravo majstore, odlican pogodak i hvala ti. Mada, dosta toga se koliko vidim desavalo tamo, Everton je imao srece priliom suta Nasria a City je jos imao dosta prilika. No na kraju, bitan je kiks.

Mi smo dobili Stokea 2:0. Zadovoljan sam ovom pobjedom, prvenstveno zbog toga sto nisu igrali neki stalni igraci i sto vec u nedelju igramo protiv Chelsea i bit cemo silno motivisani tamo. No, o duelu s Chelseaom cu nesto kasnije, sada se mora ovo proslaviti

Comment

• Kakav ocaj od igre City-a. Kad je Kolarov usao u igru malo je se digao City, ali Dzeko, Kun, Silva i Nasri pa oni nemaju 5 dodavanja izmedju sebe.

Ovakav napad a priliku kako treba nisu stvorili . Izmjene Mancinija . Ja se ovom strucnjaku divim koliko je glup.

Gol Evertona je prethodio cist prekrsaj nad Dzekom, jos City-u nije sudjen cist penal nakon igranja rukom Neville-a. Sve se vrati tako i njima.

Comment

Шта се ове кокошке јављају... Па ви сада имате тежак распоред. А не дај Боже да вам се Бејл повреди, без њега сте у рангу Ливерпула.
              Moj covek sa twittera Dobrodosao imenjace
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Sto volim kad nas potcenjuju,a mi im isprasimo tur svaki put...

Dobrodosao na forum
                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Kakav majstorski gol Modrica veceras.

Comment

• Kako smijesno izgledaju bez Yaye , zapravo ne znam da li je smijesno ili zalosno .. Bit ce im praznik kad se Yaya vrati

Barry je imao jedno 20 dodavanja za igrace Evertona ..

Liverpool rutinski , nisam gledao , ali drago mi je da se vracaju , Chelsea u prvom poluvremenu ocajan , u drugom dominirali i na kraju rekao bih zasluzeno stigli do boda . Bale nastavlja sa fantasticnim partijama , stigao je do 10. gola .

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sto me jos vise raduje posle kiksa City-a je cinjenica da Valencia odlicno igra, a da ce Ashley Cole biti suspendovan za mec za United-om! Nadam se da ce Antonio to da iskoristi na pravi nacin!

Comment

• U Totenhemu pre-match team talk il pobedjujete il idete u tvorza sa Rednapom
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                          Sto me jos vise raduje posle kiksa City-a je cinjenica da Valencia odlicno igra, a da ce Ashley Cole biti suspendovan za mec za United-om! Nadam se da ce Antonio to da iskoristi na pravi nacin!
                          sledeca vam je bitna utakmica u nedelju pa zato pazite sta radite
                          joj jedva cekam 26 februar i cerupanje pilica i naravno nedeljni rucak uz pevac supu

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                            Ako se Bejl povredi onda smo u rangu Liverpula, a ako se povrede i Bejl i Modric onda bi bili u rangu Arsenala
                            Mnogo ste prepotentni nesto uostalom vidi vam se u vitrini ta silna moc
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ma i kada je na terenu(Esli),ne smeta Valensiji Sigurno je isao na operaciju kukova nakon njihovog proslogodisnjeg susreta kada ga je Toni promijesao desetak puta :P

Ovaj kiks Sitija je i vise nego dobrodosao jer imamo tezak raspored i ne mozemo ocekivati makimalan br bodova.Junajted obicno u ovom dijelu sezone dize formu a sada imamo samo PL i LE tako da su mi ocekivanja pozitivna

Odoh da vidim pada li snijeg,cuh da je Kerol zabio

Comment

• I Arsenalovci nikako da priznaju da je Totenhem bolji ove sezone...

Šteta za onu nesreću protiv Sitija prošlo kolo...
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X