Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo vidim Gibson se upisao u strelce! Bravo za Everton, samo neka izdrze do kraja!

EDIT: Morrison presao iz United-a u West Ham... Iskreno, ma kakav god talenat bio, neka je otisao!
    Jelavic presao u Everton, kao i Pavljucenko u Lokomotivu iz Moskve.
    Last edited by Sir Giggsy; 31-01-12, 21:32.

Comment

• au chelzi sa igracem manje izjednacio taman da mi to iskoristimo da se priblizimo na +2

Comment

• Izvuce nas Bosingwa
        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
          Izvuce nas Bosingwa
          Opet bod...

Stizu nas i Liverpool i Arsenal...
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
            Opet bod...

Stizu nas i Liverpool i Arsenal...
            a sledece kolo sa junajtedom bice pakao

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
              a sledece kolo sa junajtedom bice pakao
              Pakao za nas...
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                Pakao za nas...
                i vama i junajtedu trebaju bodovi stoga ja se ne bih usudio da tu igram 2,a znam da nece je i biti

Comment

• Losa igra,bez sansi ali su penali bili,trebao je da sudi jos jedan

Inace

sigpic

Comment

• ajde bre evrton vise zavrasavajte to jesam omasio na kladionici,al bice mi drago da dobijete gradjane

Comment

• Tako je bre
                      Nase dijete,crvena krv
                      sigpic

Comment

• ja prognozirao da ce everton uzeti barem bod,al ovo je jos sladje

Comment

• Dobri, stari Gareth Bale. Tek mi sada krivo sto smo onako izgubili prosle nedelje protiv citija. Ali smo se dobro uzvrstili na trecem mestu. Opet na -5 od vrha.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                            Dobri, stari Gareth Bale. Tek mi sada krivo sto smo onako izgubili prosle nedelje protiv citija. Ali smo se dobro uzvrstili na trecem mestu. Opet na -5 od vrha.
                            bicete i na - 8 kad dodjete kod nas u goste

Comment

• Kenny polako slaze kockice,Suarez se vraca i ovo trenutno izgleda odlicno.Dolaze nam i Chelsea i Arsenal u goste tako da ova 4 boda razlike koliko nas djeli od LP ne izgleda uopste puno.Skakao sam kao dijete kad je Andy dao go,ovo ce mu puno znaciti.Odlicna igra svih momaka i neka nastave igrati ovako kako igraju u zadnjih 10 dana.
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Шта се ове кокошке јављају... Па ви сада имате тежак распоред. А не дај Боже да вам се Бејл повреди, без њега сте у рангу Ливерпула.

Comment

Working...
                                X