Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• au bre pa ovo je bilo za direktan crveni balotelli stoko

Comment

• Defoe je nadmasio Torresa!
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• " Da je Defoe jeo vise kad je bio mali, bio bi visi za centimetar i sada bi postigao gol" - kako samo ovakve stvari njemu padaju na pamet
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
          Defoe je nadmasio Torresa!
          ja sam video loptu u golu

Comment

• NEVERICA

Comment

• e moj king slonu

Comment

• BALOTELIZACIJA !
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Et' kako izgubi Tottenham. Pa ovo je da popizdis (mislim za igrace i navijace), u zadnjoj sekundi bukvalno...

Jos prethodno onaj promasaj Defoea, haos. To igrace ubija u pojam.
                  Last edited by bracala; 22-01-12, 15:25.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                    BALOTELIZACIJA !
                    trebao da dobije direktan crveni posle onog poteza
                    a defoe masi zicer

Comment

• Bravo Baloteli majstore!!!
                      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• posle nek neko kaze da premier liga nije najbolja liga. Za mene najbolja utakmica sezone, ako ne to onda sigurno najbolje poluvreme!

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                          trebao da dobije direktan crveni posle onog poteza
                          a defoe masi zicer
                          Alo bre ti za koga ovde navijas nemoj i tebe da ubacimo u pilecu supu
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• srđan savić momak koji veze nema sa fudbalom, on i lescot ovaj city sputavaju kad god igraju skupa....nevjerovatno !!!

ipak pravda zadovoljena ............... ;)

Comment

• Ne mogu da verujem da je ova klosarcina postigla gol za pobedu.Navijao sam za Totenhem u mecu,ali Siti je zasluzeno pobedio.Cestitke za Siti.
                              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                                Alo bre ti za koga ovde navijas nemoj i tebe da ubacimo u pilecu supu
                                navijam za sebe

Comment

Working...