Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prosto je neverovatno da su igraci kao Sneijder i Van der Vaart bili visak...

Kada je vec neko spomenuo Luiz-a, koliko me secanje sluzi imao je on par ispada ove sezone gde je trebao dobiti crveni tacnije dva zuta...i ovoga puta se provukao!

Comment

• Valjda je svima jasno da Totenhem igra najljepsi fudbal u PLl;)
      inace sto se tice utakmice Njukastl-Chelsi,samo cu reci da sam uzivao!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Posto je Inter u kanalu,opasce Snajderu cena,onda bi Fergi morao da reaguje...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
          Posto je Inter u kanalu,opasce Snajderu cena,onda bi Fergi morao da reaguje...
          Iz tvojih usta u Bozije usi
          Slazem se da Totenhem igra odlican fudbal, oni su dokaz da se ne moraju ulagati ogromne svote novca da bi se igralo ljepo

Comment

• Za Totenhem ce biti najvaznije da u januaru odbije verovatno novi pritisak celzija za Modrica. Kako stvari stoje, taj prelazni rok ce totenhem docekati bolje plasiran od celzija, pa ne vidim neki razlog Modricevom odlasku. Isto tako i Bejl. Za ovakvim rezultatima i igrom igraci nemaju nikakav razlog da idu iz Totenhema. (siguran sam da ce pre Totenhem uci u ligu sampiona nego Celzi) I mislim da ce zvezda prelaznog roka biti golman Njukastla Krul. Sta je taj sve odbranio protiv Junajteda i celzija. Do januara ce njukastl pasti na 8 mesto i verovatno ce ga neko kupiti.
            sigpic

Comment

• Sve dok je Totenhem ovakav, igraci nemaju razloga za odlazak. Vidi se da u tom klubu sve fino funkcionise i da nema nikakvih problema.

Comment

• Valjda je jasno Abramovicu da Rednap nece prodavati nikoga...;) A pogotovo Bejla koga Rednap ceni na 80 milki... A nece Krul biti zvezda prelaznog roka, retko se desava da najbolji golmani prelaze u drugi klub u toku sezone, tj u januaru... Ali bas bi voleo da vidim Spurse protiv Celsija za dva kola, to ce biti zanimljivo..
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                  Aston Villa je ucinila gresku kada je pustila O'Nila! Tj nisu ispostovali njegove zahteve...
                  Aston Vila ti je jedna od retkih ekipa koja ima male dugove ili ih uopste nema i zive od prodaje najboljih igraca, kako ne bi usli u deficit.Da je Aston Vila izborila plsaman u LS u jednoj od proslih sezona, sigurno ne bi doslo do toga i opstajali bi kao sto sada opstaje Totenhem.
                  Stvarno su imali odlican tim, steta sto se malo bolje nisu pokazali u Evropi.
                  Originally posted by Topdzija View Post
                  Koji smor od meca A.Villa-Man Utd. ;) Imao sam osecaj kao da gledam Birmingem, a ne Aston Villu.
                  Pa ti i jesi gledao igru Birmingema, zna se ko je trener Aston Vile.

Comment

• Hajde Everton barem izjednacite da se imam cemu nadat

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                      Hajde Everton barem izjednacite da se imam cemu nadat
                      Kockar, bio i ostao!
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• E jbt kod ovog Stouka se nikad nezna...

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                          E jbt kod ovog Stouka se nikad nezna...
                          Ma bolji dosta Everton , korner za kornerom , prilika za prilikom nece u gol , a ovi postavili u 16 m autobus igraca i samo nabijanje na centar.

Sad i da daju gol ne odgovara mi
                          Last edited by Rossonero; 04-12-11, 16:49.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                            Ma bolji dosta Everton , korner za kornerom , prilika za prilikom nece u gol , a ovi postavili u 16 m autobus igraca i samo nabijanje na centar.
                            Najgore su te bunker ekipe. Jos je Stoke slabiji u gostima ali medvjedi su to!
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Dobra tekma bila Wolves-Sundelend, Larson promasio penal za 2:0, i odma Henesi salje loptu u napad, lopta do Jarvisa, a ovaj pogodi pravo u glavu Flecera za 1:1, a kasnije Flecer postize jos jedan gol za pobedu... O'Nil posmatrao poraz svoje ekipe sa tribina...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...