Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Koja je ovo utakmica u nizu koju United dobija 1:0 u PL?
    Bile su 3 u nizu, pa je Njukastl prekinuo i sada evo IV. Vazno je da se dobija, ono sto mene najvise brine kao sto rekoh je - veliki pad forme.
    sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      Koja je ovo utakmica u nizu koju United dobija 1:0 u PL?
      Uvek su tako u gostima eventualno kući puknu ali gosti nesmalo svaka 0-1
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
        Uvek su tako u gostima eventualno kući puknu ali gosti nesmalo svaka 0-1
        Pa da ne preterujemo imamo samo 1 poraz kuci, od Sitija (racunam PL). A u gostima smo primili samo 3 gola, po cemo smo (valjda) I u ligi.
        sigpic

Comment

• Ma nisi me dobro razumeo hteo sam da kažem kući eksplodiraju sa golovima
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
            Bile su 3 u nizu, pa je Njukastl prekinuo i sada evo IV. Vazno je da se dobija, ono sto mene najvise brine kao sto rekoh je - veliki pad forme.
            Pa da, sve to nekako ide na guzove u posljednje vrijeme. Ali jos uvijek ne primate olako golove i to je ono sto ohrabruje. Ali Ferguson ce nesto smuckati i dignuce se forma sigruno, tako je bilo skoro uvijek kad zapne.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Ne mora da znaci. Od pocetka sezone je igrao iza napadaca i na 5 utakmica dao 9 golova, sto znaci da nema nikakve veze sa pozicijom vec do forme tima. Ono sto nas *ebe su mnoge povrede i tim ne moze konstantno da igra. A i mislim da je 6-ica od Shitija uticala dosta na to. Videcemo, Bozic ( i period koji sledi nakon njega ) je uvek Junajtedov, te tada ocekujem neko rapidno dizanje forme.
              Od tih 9 golova sigurno je 3/4 bilo iz prekida, sto opet nema veze sa pozicijom. A i u tom trenutku je United punio neku boraniju. Rooney je realno spic, tu je najbolji, nije on ona klasna 10-ka, nego to Fergie pokusava jer mu treba neki playmaker na sredini, jasno mu je da kad dodju najbolji timovi nije dovoljno da centralni vezisti salju dijagonale na Nanija, Younga, Valenciju (ko god da je krilo) i onda oni sami nesto da stvaraju. Ali sumnjam da ce se Rooney proslaviti na poziciji play-a. A evo drugi put vec vidim da Fergie stavlja Nanija na mesto 10-ke u formaciji 4-2-3-1(isto je pokusao protiv Benfice), ali ni to bas ne funkcionise. Svi ti igraci su previse direktni, mnogo vise im odgovara da budu na strani u situacijama 1 na 1 sa bekovima, u sredini treba mnogo kompletnija igra.
              Inace danas katastrofa od tekme Villa-United. Kao sto ste rekli, rutinska pobeda. A.Villa nije ni senka tima koji je bila, nisu stvorili postenu sansu, ali ajde i to, nego mi ne deluju onako "zastoko" kao prethodnih godina...
              sigpic

Comment

• Koji smor od meca A.Villa-Man Utd. ;) Imao sam osecaj kao da gledam Birmingem, a ne Aston Villu.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                  Ma nisi me dobro razumeo hteo sam da kažem kući eksplodiraju sa golovima
                  Sorry, moja greska. Ma i kuci su isto prestali da pogadjaju. Ovo nam je VII utakmica (u ligi) uzastopno na kojoj postizemo samo po 1 gol.

edit. @Tony-g, ako ste vi, Totenhem i Arsenal boranija onda ok. I da, od tih 9, iz prekida je doslo 4, sto nikako nije 3/4.
                  Last edited by ExEric; 03-12-11, 20:08.
                  sigpic

Comment

• Aston Villa je ucinila gresku kada je pustila O'Nila! Tj nisu ispostovali njegove zahteve...

Comment

Sorry, moja greska. Ma i kuci su isto prestali da pogadjaju. Ovo nam je VII utakmica (u ligi) uzastopno na kojoj postizemo samo po 1 gol.

edit. @Tony-g, ako ste vi, Totenhem i Arsenal boranija onda ok. I da, od tih 9, iz prekida je doslo 4, sto nikako nije 3/4.
                      Mislio sam tri ili cetiri, a ne tri cetvrtine... Pa Tottenhem u drugom kolu je bio slab protivnik, nisu odigrali prvo kolo, plus ona saga oko Modrica, nisu se jos ni bili pojacali u tom trenutku. Arsenal je izveo ekipu koja nije dostojna ni Championshipa, a sa Chelsea-jem je bila maksimalno otvorena utakmica pa ko bolje iskoristi sanse. U svakom slucaju, poenta mi je bila da Rooney nije za 10-ku, nego za spica (ili sam, ili u tandemu s nekim).
                      sigpic

Comment

• Totenhemu danas malo zakazala realizacija. Znaci, bez preterivanja trebalo je danas da daju 6,7 komada Boltonu. Jeste da su imali igraca vise, ali Bejl i Lenon uz proigravanja Modrica su namestili bar 8,9 zicera. Sledece kolo Stoke. E da vidimo i to tzv tesko gostovanje
                        sigpic

Comment

• Ukoliko Totenhem bude igrao kao sto je do sada to radio, onda nece biti problema na tom gostovanju. Stoke iz kola u kolo pada u igri i ritmu. Definitivno to nije ona ekipa koja je okinula bodove Unitedu, Celsiju, te Liverpulu.

Comment

• Kakav crni Stouk, odavno su oni u losoj formi, dobice to Totenhem lagano, cak mislim da ce biti 4 komada u mrezi Stouka... Ovo kako igraju ljudi nije normalno... Jos nisam izvalio da je VdV bio povredjen, oni ce tek da pokazu silu, stvarno igraju odlican fudbal... Bejl mi se najvise dopada jer decko pokazuje da one kritike od prosle godine da je precenjen igrac su prazne price... A i u vezi Lenona sam pogresio, decko zna itekako da igra.. Zaista je Rednap napravio sjajan tim i to sa malo para, a jos ne verujem da je Real prodao ovakvu igracinu za pisljivih 8 miliona...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Kakva utakmica danas je bila Newcastle-Chelsea, pa nije moguce koliko sanse su propusteneenal,5-6 zicera Staridza + jedan Ramiresov svi je Krul skinuo, 5 stative zaista fenomenalna predstava ali cini mi se da Luis je morao da dobie crveni karton, vakvu utakmicu moze samo u premier ligu, Ferguson se prosle kola bunio za penal Newcastla i reko je da to moze junajted da kosta titulu, a sta da kaze sada Warnock, danas je bio ponisten cist gol Wright-Philipsa, Siti jos jedno pregazio svoj protivnik, Tottenham je jos jedno pokazao da je tim u najboljoj formi mislim da imaju 10 pobede u 11 zadnjih utamice, Aston Villa je danas izgledala kao Championship ekipa samo u nizim ligama igraju takvu igru tako zvanu Kick and Rush sa dugim loptima na jedan "Target Man" to je bio Heskey, moj Liverpool je sada pod imperativom pobede protiv fulama u ponedeljak....
                              P.S. moj omiljeni trener na ostrvu O'Neill je nov menadzer Sanderlenda to znaci da premier liga dobija plus kvalitet....

Comment

• Realu je bio visak, Van der Vaart je dobar igrac, ali su Di Maria, Ozil i Kaka bolji.

Tottenham ima zaista finu ekipu, Redknapp ispunio obecanje koje je dao Modricu, Spurs-i su u samom vrhu i igraju zaista dobro.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...