Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ccccity View Post
    Jos jednom li ne stavite Manchester City na sk ili sk+ uzivo izlomicu televizor a kablovsku cu da otkazem. Da li ste vi norlmalni najjacu ekipu i prvu ekipu na tabeli ne prenosite na kanalima u osnovnom paketu. Kakva je ovo zajebancija? Prenosite glupi Totenhem i onu balavurdiju iz Arsenala, a sampione stavljate u osmi kanal. Poludeo sam danas kad sam video program. Sad su dali petardu Norwichu, jel to nije dovoljno za prvi kanal SK?!!!!!!!!!!!??????????? Dokle vise favorizovanje propalih klubova, a najbolje izostavljate. Razocaran sam u vas!!!
    Sampione? Baki ima da se igra jos 24 kola. Javi se tada.
    sigpic

Comment

• Gde ste velicino sta ima?

Cuj propali klubovi, batice vas nije bilo na mapi do pre dve godine, tako da ono...A, dzaba se nerviras, mi ne uticemo na prenose SK-a.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sto bi Britanci rekli, "Gloryhunter".... Najjaci su ti navijaci...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• ja se izvinjavam fanovima ostalih klubova, preterao sam, ali sam toliko iznerviran sto vec 5 nedelju ne prenose City, da sam morao da se registrujem i izrazim revolt. Valjda prva ekipa na tabeli ima neku prednost, posteno bi bilo.

Comment

• Originally posted by ccccity View Post
            ja se izvinjavam fanovima ostalih klubova, preterao sam, ali sam toliko iznerviran sto vec 5 nedelju ne prenose City, da sam morao da se registrujem i izrazim revolt. Valjda prva ekipa na tabeli ima neku prednost, posteno bi bilo.
            Novac i ugovori imaju prednost.
            Jedini termin koji BHT ima je subota 16:00h. I tada ne ocekuj derbije i utakmice Manchester C. na prvom programu SK.
            Last edited by Black Mamba 24; 03-12-11, 17:39.
            sigpic

Comment

• OOooooo ne opet povreda! Ćićarito posle 7 min. i to ozbiljno

EDIT: Džons 1:0
              Last edited by miloolja; 03-12-11, 18:00.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• za one koji nisu vidjeli :

Zanima me samo sta bi bilo da je pogodio stativu ili precku , kakva bi bila reakcija Mancinia
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Bravo za Dzounsa.Prvi gol u dresu Junajteda.

Ono sto me brine je da Cicarito ima ozbiljnu povredu.Nije uspeo ni da se podigne.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    za one koji nisu vidjeli :

Zanima me samo sta bi bilo da je pogodio stativu ili precku , kakva bi bila reakcija Mancinia
                    stvarno je car nema sta...moozda pravi gluposti i to ali je ipak dobar igrac...

Comment

• Fergiju doslo do glave,konacno pravi napadacki tim u igri,Runi i Chica,a sa strana Jang i Nani,mogu reci da mi se svidja Jons na ovoj poziciji,i Kerik kao pomoc,a odbrana najbolja koja moze da bude
                      Idemo jos jedan gol i ovo zatvarati.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Vodi United, momci samo ovako neka ostane i ja cu biti sretan. Jako tesko gostovanje, i 3 boda bi bila ogromna i vjerovatno dodatna motivacija
                        Jones! Jones!

Comment

• Osim sto je Fil Dzouns postigao I gol u karijeri i tako mi nenormalno ulepsao dan, tekma je bila katastrofalno dosadna. Junajted, moglo bi se reci, rutinski do pobede. Mada i nije bilo tesko, obzirom da Vila nije pruzila skoro nikakav otpor. Idemo dalje, ali ono sto je zabrinjavajuce je vidan pad forme mnogih igraca - Nanija, Janga, Valensije i najgore, Runija.
                          sigpic

Comment

• Rooney mora biti vracen na poziciju na kojoj je bio pre one povrede protiv Bayern-a... A to je u samom spicu!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              Rooney mora biti vracen na poziciju na kojoj je bio pre one povrede protiv Bayern-a... A to je u samom spicu!
                              Ne mora da znaci. Od pocetka sezone je igrao iza napadaca i na 5 utakmica dao 9 golova, sto znaci da nema nikakve veze sa pozicijom vec do forme tima. Ono sto nas *ebe su mnoge povrede i tim ne moze konstantno da igra. A i mislim da je 6-ica od Shitija uticala dosta na to. Videcemo, Bozic ( i period koji sledi nakon njega ) je uvek Junajtedov, te tada ocekujem neko rapidno dizanje forme.
                              sigpic

Comment

• Koja je ovo utakmica u nizu koju United dobija 1:0 u PL?
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X