Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boas hahahahhahhhahahahha
    treba ga sacuvati bar zbog ovih reakcija
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Napokon drugi gol. Vala i zaslužili su.

Comment

• Hvala Bogu dragom sto se smilovao da i mi utrpamo taj 2. gol.

Nesrecni Kalou rijesio utakmicu.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Kako sam samo pogodio rezultat iskusno.

Rekao sam ja Mumiji da ce Chelsea lagano da dobije, nije lagano, al' jbg...pobeda se pise.

EDIT: Joj likovi dadose i treci gol...

Newcastle tipa Levante u Spaniji, nisu imali poraz dok nisu igrali sa najjacima...
          Last edited by D-Wade; 03-12-11, 14:39.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• A red je bio da ga i Daniel da. Otprilike sedma - sreca.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sturridge 1 od 5.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Evo ga 3-0... Staridz je zaista zasluzio ovaj gol, ali Njukasl mozda nije ovoliki poraz, pre svega, Kolocini pa posle i S.Tejlor su izasli zbog povreda, jos je Njukasl igrao sa 10 igraca 5 min do kraja jer Pardew nije imao vise izmena... Ali Njukasl je dobro igrao, zaista konacan rezultat ne oslikava sta se desavalo na terenu, ali i to je fudbal... Drugi poraz Svraka i kao sto sam rekao, njima ce iako su danas odlicno igrali, poceti da pada forma...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Nisam ocekivao ovako visoku pobjedu, imao je i Newcastle odlicnih prilika, moglo je sve u drugom smjeru otici. A tek da necemo primiti gol, e tek to ne bih nikad povjerovao. Ovo je drugi uzastopni clean sheet u PL.

Terry fantastican danas, odlicna partija. Igrao i za Luiza, sa gol linije skinuo cist gol, kapitenski. Bane takodje odlican. Sturridge i Mata standardno dobri. Odlicno, 3 boda su tu.

EDIT: Zaboravio sam reci da je utakmica bila nevjerovatna, a ludi Krul me je dovodio do ludila.
                  Last edited by bracala; 03-12-11, 14:50.

Comment

• Odlicna utakmica, dosta prilika, moglo je i vise od 3 gola da padne.

Comment

• Vrh utakmica i zasluzena pobjeda za Chelsea . Steta sto nije pao jos koji go , mislim da Newasctle nije zasluzio da izgubi bez postignutog gola , ali dobro , nema veze .
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kolka je p***a onaj Staridz.
                        Jeste li vidjeli kolko je on bio ispred Krula kada je Krul izletio na onu loptu i onda je Staridz stao, a mogao je ladno da mu je pomjeri.
                        sigpic

Comment

• Micite mi samo Kalou-a, jeste on postigao gol, ali ocajno je sutirao, ono je cista sreca sto je lopta usla u gol...
                          Ostali svi dobri, na visini zadatka. Odlican je to bio mec, odlicna pobjeda, Boas konacno moze da odmori od silnih prozivki.
                          E sada dolazi Valencia, i to ce biti veoma vazan mec. Nadam se da cemo uspjeti da je pobijedimo.
                          @Mumi
                          Ipak ne primismo gol
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Bravo Čelsi dolazi mi tiket
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Bravo za Celzi. Zao mi je samo sto ih nisu jos vise nakantali, jedno 0-5. Nakon onog besramnog penala koji su dobili prosle nedelje, vala mi je drago da ih je neko odvalio.

edit. Bejl za 1-0, lagano.
                              Last edited by ExEric; 03-12-11, 15:09.
                              sigpic

Comment

• Arsenal vec 2:0, a van Persie nije strijelac, zapanjujuci podatak.

EDIT: Zaboravio sam dodati da je Mata ponovo igrac utakmice.

Mata different class. 37/38 passes completed, 12/12 in attacking positions, 4 chances created, 1 assist.
                                Last edited by bracala; 03-12-11, 15:51.

Comment

Working...