Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    JC, za koga ces da navijas?
    Znam i ja da je to veoma teska odluka.

Liverpulci, pobedite Siti i pomognite Totenhemu da osvoji titulu.
    Kakvo je to pitanje

Danas svi navijaju za nas od Uniteda preko Tottenhema pa do Chelsea,jedino ne znam sta Arsenalovi navijaci zele iz ovog meca,vjerovatno x
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ceo svet treba da navija protiv City-a.

Ajmo Crveni

Comment

• Nemoj tu da mi glumis ludilo.
        Svi znamo da samog sebe smatras simpatiyerom Liverpula, a s druge strane da jako volis Dzeka?
        Steta sto ne bih mogao videti tvoju reakciju kada Dzeko da gol ili autogol.xD

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
          Kakvo je to pitanje

Danas svi navijaju za nas od Uniteda preko Tottenhema pa do Chelsea,jedino ne znam sta Arsenalovi navijaci zele iz ovog meca,vjerovatno x
          Mi smo neutralni
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Swansea - A. Villa odigrali bez golova. Swansea nastavlja dobre partije kod kuce.

A sada pocinje utakmica...
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Navijacu za Liverpul samo zbog stanja na tabeli.Utakmicu gledati necu jer ne volim ni jedne ni druge.Ni rezultat necu provjeravati dok se ne zavrsi.

Legendo,pocivaj u miru.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                Mi smo neutralni
                Tako je. Mada bi mozda bilo bolje da Liverpool pobedi i ucini prvenstvo zanimljivijim.

Jako sam se smorio kad sam procitao za Garry Speeda. . Ne mogu da verujem da se ubio, jos bio selektor Walesa i takav veliki igrac u PL. .

R.I.P. GARRY !
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Uh dobro, odmah se Liverpool vrati, na trenutak mi srce stalo

Comment

• Liverpul im ladno mogao utrpati 3 komada zadnjih 10 minuta
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                      Liverpul im ladno mogao utrpati 3 komada zadnjih 10 minuta
                      Precera ga brate, jedino ono sto je Hart odbranio sam vidio da ide u gol. Svi ostali napadi Liverpula su bili bezopasni, pa cak i onaj kad je gol dao.
                      Siti nista bolji.
                      sigpic

Comment

• City kontrolisao prvih pola sata, imali jednu dobru priliku kada je Toure opalio visoko preko gola. I onda iz kornera Kompany utrpa. Kuyt i Johnson se spetljali, Johnson upao a Kuyt koji je kraci za glavu nije ni imao sanse protim Kompany-ja. Mene je najvise presjeklo kada je Enrique neoprezno zamalo asistirao Agueru, ali sreca pa je Reina izletio...

Onda Lescott bespotrebno dira loptu i to je uzdrmalo City. Liverpool bio u naletu, najbolje sanse Adama i sut Johnsona. Uglavnom, pasce jos koji gol u nastavku.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                          Precera ga brate, jedino ono sto je Hart odbranio sam vidio da ide u gol. Svi ostali napadi Liverpula su bili bezopasni, pa cak i onaj kad je gol dao.
                          Siti nista bolji.
                          Pa dobro jesam preterao za 3 ali 2 su mogli sigurno
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Dobra utakmica,mnogo trcanja,odavno nisam gledao ovako dobru utakmicu. a strim mi pri kraju zezao.sta je bilo u zadnjim sekundama? Komentator rece da je Aguero imao 100% sansu.
                            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
                              Dobra utakmica,mnogo trcanja,odavno nisam gledao ovako dobru utakmicu. a strim mi pri kraju zezao.sta je bilo u zadnjim sekundama? Komentator rece da je Aguero imao 100% sansu.
                              Aguero i Silva proigrali po lijevoj strani i Aguero sa strane osutao u Reinu. Jeste prilika ali ne 100%-tna.

Comment

• GARY SPEED - REST IN PEACE
                                "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

Working...
                                X