Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bio je ofsajd Suareza, nema bre sta da se zalimo. Ako na nesto moramo, to je nasa igra, mada sa 10 ne mozemo ali smo morali bolje da udjemo u mec. Mada je uvek tesko gostovanje na WHL ali sam ocekivao da dobijemo danas. Ostaje samo nadati se i nekako da probaju da nervoznom Adebajoru napakuju crveni pa da budemo egal.
Mada ne znam zasto je Suarez isao na loptu da sutira.sigpic
Comment
-
Liverpool ako sam dobro vidio nije uputio sut u 1. poluvremenu, sto dovoljno govori o njihovoj igri. Bezbroj puta su vracali loptu do Reine a onda on ispucavao, bezidejna igra.
S druge strane, Tottenham odlican u 1. dijelu, kontrolisu igru...mada Liverpool se moze vratiti u igru i sa 10. igraca. Po igri, jedino se mogu vratiti iz prekida u igru...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ova utakmica je rjesena, samo je pitanje kojim rezultatom ce se zavrsiti..
EDIT: 3:0 a i nisam iznenadjen, mislim da je Reina malo kriv za ovaj pogodak.Last edited by bracala; 18-09-11, 15:01.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostOva utakmica je rjesena, samo je pitanje kojim rezultatom ce se zavrsiti..
EDIT: 3:0 a i nisam iznenadjen, mislim da je Reina malo kriv za ovaj pogodak.
Zašto je zatvorena tema Liverpool FC?
Ne znam kako neko može da kaže da je igra Liverpoola bezidejna posle crvenog kartona Adama??!! Naravno da je bezidejna, imali smo jednog igrača manje i to igrača sredine!!
Ja da sam Dalglish, kaznio bih novčano i Adama i Skrtela, krajnje neprofesionalno ponašanje. A bogami bih ih sedeo na klupi dva-tri meča.
Izgubićemo 4:0, i ispašćemo magarci.
Ako, možda ćemo posle ovoga da se opametimo!!
BTW, ja jesam navijač Liverpoola, ali i dalje tvrdim da je Carroll najveći promašaj!!!
Prebacio sam da gledam Fulham - Man City.
FFS!!!
Comment
-
Originally posted by pretorian View PostNe da je malo kriv, nego malo više!!!
Zašto je zatvorena tema Liverpool FC?
Ne znam kako neko može da kaže da je igra Liverpoola bezidejna posle crvenog kartona Adama??!! Naravno da je bezidejna, imali smo jednog igrača manje i to igrača sredine!!
Ja da sam Dalglish, kaznio bih novčano i Adama i Skrtela, krajnje neprofesionalno ponašanje. A bogami bih ih sedeo na klupi dva-tri meča.
Izgubićemo 4:0, i ispašćemo magarci.
Ako, možda ćemo posle ovoga da se opametimo!!
BTW, ja jesam navijač Liverpoola, ali i dalje tvrdim da je Carroll najveći promašaj!!!
Prebacio sam da gledam Fulham - Man City.
FFS!!!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostBila je bezidejna i sa njim na terenu.
Mada je bilo frustrirajuće da nisu mogli da izađu iz svoje polovine. Trenutno, u zadnje dve utakmice, kao da nemamo volju da igramo!!
Comment
-
Samo opusteno pretorian, potpuno los dan, nista ne mozemo. Moramo se sad protiv Vulvsa stabilizovati, vratiti nasu igru i nastaviti tako. Posle meca sa Mancesterom ce biti i mnogo laksi raspored.
A nema sta Kerol da se krivi kad vezni red nije danas nikako igrao, zato i jeste toliko lose + sto Enrike prvi put igra dosta lose. Vraca se Dzerard u Kupu sad, vraca se Keli, pa samo polako. Tek je pocetak a tim je nov, pritisak veliki i oscilacije su normalne.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSamo opusteno pretorian, potpuno los dan, nista ne mozemo. Moramo se sad protiv Vulvsa stabilizovati, vratiti nasu igru i nastaviti tako. Posle meca sa Mancesterom ce biti i mnogo laksi raspored.
A nema sta Kerol da se krivi kad vezni red nije danas nikako igrao, zato i jeste toliko lose + sto Enrike prvi put igra dosta lose. Vraca se Dzerard u Kupu sad, vraca se Keli, pa samo polako. Tek je pocetak a tim je nov, pritisak veliki i oscilacije su normalne.
Slažem se za vezni (nepostojeći) red, i u retrospektivi fali nam Kuyt, ali isto tako ne krivim Carrolla za igru danas. Njega ocenjujem na osnovu zadnjih 8 i po meseci. Kompletni promašaj trenutno. Ko zna, možda bude bolji kad odraste.
Iskreno, zabrinuo bih se da sam ostao ravnodušan danas.
Idemo dalje, ali volja, taktika moraju da se promene ne bolje!!
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostMislim da u klubu kao sto je Liverpool nebi smjelo da bude ovoliko oscilacija, po meni su vec otpisani u trci za prvaka.. sada i ako budu na 4 mjestu neka budu presretni.
A Agera bi izgleda trebalo na transfer listu, previse se povredjuje. Subotic ili Humels da ga zamene. Strasan stoper ali ne moze ovako. Dzonson takodje.sigpic
Comment
Comment