Ma imao je Kerol tesku povredu, sad je zdrav, samo veza mora bolje. Sad se Captain Fantastic vraca, taman da se trgnu svi. Posle jos koji dobar transfer u januaru da se ojaca klupa i na leto ako bog da Hazard pa u ozbiljne poslove.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vule_89 View PostLiverpul sa ovakvom igrom,nemaju sanse da osvoje titulu...
Mada Liverpul i da krene bolje vec je sad razlika prevelika. Bolji su ostali a i pojedini igraci Liverpula su u pojedinim momentima izgledali bolji nego sto stvarno jesu. Jos par igraca u rotaciji i uigravanje pa ce sledece sezone verovatno i da se bore.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostLiverpul sa ovakvom igrom,nemaju sanse da osvoje titulu...
Titulu će osvojiti Man Utd, Chelsea ili Man City.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPa niko sa takvom igrom nema sansi.
Mada Liverpul i da krene bolje vec je sad razlika prevelika. Bolji su ostali a i pojedini igraci Liverpula su u pojedinim momentima izgledali bolji nego sto stvarno jesu. Jos par igraca u rotaciji i uigravanje pa ce sledece sezone verovatno i da se bore.
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View Poste stvarno sad ne mogu ni samo onog pederka dpljujem,jer su svi igrali ocajno.
Velika sramota. Ocekujemostavku Kenija uskoro. Mada je ne bih voleo.sigpic
Comment
-
Carroll treba na klupu i da trenira jos,pa kada podigne formu neka se pokaze...Kuyt bi mnogo vise doprineo igri tima.Isto vazi i za Hendersona,on je jedan od dva razloga zbog kojih jedva cekam povratak Gerrarda (ne bi iznenadilo da ostane u prvoj postavi,a neko drugi se premesti na klupu) .
sigpic
Comment
-
Dobro je da je dosao kraj ove agonije...Ja sam totalno u depresiji posle ovog poraza, i vise ne znam dal da verujem mozemo li mi do top 4... Bez obzira na crvene kartone, nasa igra je dosta losa...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostDobro je da je dosao kraj ove agonije...Ja sam totalno u depresiji posle ovog poraza, i vise ne znam dal da verujem mozemo li mi do top 4... Bez obzira na crvene kartone, nasa igra je dosta losa...
Neće ni uprava ni Dalglish da dozvole da se ovo ponovi i to će na žalost da iskuse Wolves na svojoj koži.
Naša igra je loša jer ne igramo kao tim još uvek...tj. nismo uigrani a fali nam srce time koje će se vratiti valjda ubrzo...
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostCarroll treba na klupu i da trenira jos,pa kada podigne formu neka se pokaze...Kuyt bi mnogo vise doprineo igri tima.Isto vazi i za Hendersona,on je jedan od dva razloga zbog kojih jedva cekam povratak Gerrarda (ne bi iznenadilo da ostane u prvoj postavi,a neko drugi se premesti na klupu) .
sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKujt je isto u losoj formi, a nije Kerol kriv sto nas ovi jedu u vezi i sto sudija Parkeru i ekipi dozvoljava da biju a nasima daje zuti. A Henderson dosta los, mada su danas Lukas i Adam glavni krivci. Adam za nesmotrenost a Lukas za lose pasove i nedovoljnu agresivnost danas. Los dan jednostavno, nije nam nista islo. Bice bolje samo treba imati strpljenja. U 4 ulazimo 90%. A i igra Totenhema otkad je Rednap tu nam ne lezi nikako.
Normalno je da je Kuyt u losijoj formi kada je neopravdano izostavljen iz prve postave...sigurno bi vratio svoju prepoznatljivu igru nakon 2-3 utakmice.sigpic
Comment
Comment