Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma imao je Kerol tesku povredu, sad je zdrav, samo veza mora bolje. Sad se Captain Fantastic vraca, taman da se trgnu svi. Posle jos koji dobar transfer u januaru da se ojaca klupa i na leto ako bog da Hazard pa u ozbiljne poslove.
    sigpic

Comment

• Liverpul sa ovakvom igrom,nemaju sanse da osvoje titulu...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        Liverpul sa ovakvom igrom,nemaju sanse da osvoje titulu...
        Pa niko sa takvom igrom nema sansi.

Mada Liverpul i da krene bolje vec je sad razlika prevelika. Bolji su ostali a i pojedini igraci Liverpula su u pojedinim momentima izgledali bolji nego sto stvarno jesu. Jos par igraca u rotaciji i uigravanje pa ce sledece sezone verovatno i da se bore.
        sigpic

Comment

Liverpul sa ovakvom igrom,nemaju sanse da osvoje titulu...
          Da ponovim nešto o čemu se više puta pričalo ove sezone.... Cilj Liverpoola ove godine nije da osvoji titulu već da napravi dobar tim i ako može uđe u kvalifikacije za Ligu šampiona.
          Titulu će osvojiti Man Utd, Chelsea ili Man City.

Comment

• e stvarno sad ne mogu ni samo onog pederka dpljujem,jer su svi igrali ocajno.
            Velika sramota. Ocekujemostavku Kenija uskoro. Mada je ne bih voleo.
            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              Pa niko sa takvom igrom nema sansi.

Mada Liverpul i da krene bolje vec je sad razlika prevelika. Bolji su ostali a i pojedini igraci Liverpula su u pojedinim momentima izgledali bolji nego sto stvarno jesu. Jos par igraca u rotaciji i uigravanje pa ce sledece sezone verovatno i da se bore.
              A i oni su sabani,gube od slabijih klubova,a pobedjuju Mancester i Celsi...

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
                e stvarno sad ne mogu ni samo onog pederka dpljujem,jer su svi igrali ocajno.
                Velika sramota. Ocekujemostavku Kenija uskoro. Mada je ne bih voleo.
                Nema sanse da se ovo desi, mala kriza koja ce se resiti i to je to. A molim uzdrzi se svojih komentara, uz svoj tim si samo kad dobija.
                sigpic

Comment

A i oni su sabani,gube od slabijih klubova,a pobedjuju Mancester i Celsi...
                  E to je konstruktivan komentar....

Comment

• Carroll treba na klupu i da trenira jos,pa kada podigne formu neka se pokaze...Kuyt bi mnogo vise doprineo igri tima.Isto vazi i za Hendersona,on je jedan od dva razloga zbog kojih jedva cekam povratak Gerrarda (ne bi iznenadilo da ostane u prvoj postavi,a neko drugi se premesti na klupu) .
                    sigpic

Comment

• Dobro je da je dosao kraj ove agonije... Ja sam totalno u depresiji posle ovog poraza, i vise ne znam dal da verujem mozemo li mi do top 4... Bez obzira na crvene kartone, nasa igra je dosta losa...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                        Dobro je da je dosao kraj ove agonije... Ja sam totalno u depresiji posle ovog poraza, i vise ne znam dal da verujem mozemo li mi do top 4... Bez obzira na crvene kartone, nasa igra je dosta losa...
                        Nema razloga da budeš u depresiji.
                        Neće ni uprava ni Dalglish da dozvole da se ovo ponovi i to će na žalost da iskuse Wolves na svojoj koži.
                        Naša igra je loša jer ne igramo kao tim još uvek...tj. nismo uigrani a fali nam srce time koje će se vratiti valjda ubrzo...

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                          Carroll treba na klupu i da trenira jos,pa kada podigne formu neka se pokaze...Kuyt bi mnogo vise doprineo igri tima.Isto vazi i za Hendersona,on je jedan od dva razloga zbog kojih jedva cekam povratak Gerrarda (ne bi iznenadilo da ostane u prvoj postavi,a neko drugi se premesti na klupu) .
                          Kujt je isto u losoj formi, a nije Kerol kriv sto nas ovi jedu u vezi i sto sudija Parkeru i ekipi dozvoljava da biju a nasima daje zuti. A Henderson dosta los, mada su danas Lukas i Adam glavni krivci. Adam za nesmotrenost a Lukas za lose pasove i nedovoljnu agresivnost danas. Los dan jednostavno, nije nam nista islo. Bice bolje samo treba imati strpljenja. U 4 ulazimo 90%. A i igra Totenhema otkad je Rednap tu nam ne lezi nikako.
                          sigpic

Comment

• Rano je jos da se pada u depresiju, ima vremena da se greske poprave.. Jedini problem Liverpulu je taj sto raspored nije bas najbolji.

Comment

• Malo mi smešno kako Totenhemovi navijači pozdravljaju Adebajora al ajde a sad United:Čelsi
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                                Kujt je isto u losoj formi, a nije Kerol kriv sto nas ovi jedu u vezi i sto sudija Parkeru i ekipi dozvoljava da biju a nasima daje zuti. A Henderson dosta los, mada su danas Lukas i Adam glavni krivci. Adam za nesmotrenost a Lukas za lose pasove i nedovoljnu agresivnost danas. Los dan jednostavno, nije nam nista islo. Bice bolje samo treba imati strpljenja. U 4 ulazimo 90%. A i igra Totenhema otkad je Rednap tu nam ne lezi nikako.
                                Mislim na sve utakmice od pocetka sezone.
                                Normalno je da je Kuyt u losijoj formi kada je neopravdano izostavljen iz prve postave...sigurno bi vratio svoju prepoznatljivu igru nakon 2-3 utakmice.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X