Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne brini se, Celzi ce da se potrudi da se Siti ne proseta prvenstvom.
    Nemam reci za danasnju igru, kako to da na kraju popuste.Tako netipicno za Junajted.

Comment

• Možda prvi put u životu navijam za United kad gledaj ovo možda sam i ja kriv ko će ga znati Mumi šalji onog sveštenika da me isceli
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Nemoj ih ti majstore dosta je bilo...dosta od tebe,sreca pa nisi u formi
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Za 20 minuta 2 gola

Comment

• 6:1
            De Gea samo jednu odbranu imao, sve sto je islo u gol je i uslo.. Samo se nadam da nece moralno pasti.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Ma možete vi svi SAFu da pljunete pod prozor. Sad je izlapeo, nema pojma... ma važi...
              Vidimo se na kraju prvenstva.
              Ja to pricam vec sigurno dve godine konstantno. Za sve uspehe je zasluzan sistem koji je on uz pomoc par mnogo sposobnih i nepravedno zapostavljenih ljudi uspostavio. Nije SAF Mancester Piter Kenjon i Karlos Keiros su barem isto toliko zasluzni za ovo sto se danas zove Mancester, no neki vole da veruju u SAF-a kao da je bog, je niti ga volim niti cu ikada mogu samo da cenim njegov uspeh nista vise. A da je izlapeo, jeste sigurno.

P.S. Puni.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                Nisam siguran za koga si ovo napisao, pretpostavljam za Balotellija, ako je tako slazem se 100%, prvi put kad sam ga video bilo je jasno da je zver. Onakva fizicka snaga ispracna fenomenalnom tehnikom je gotovo nevidjena, malo da se sredi u glavi i sa ovakvim timom iza sebe moze velike stvari da napravi...
                Normalno za Super Maria, kakav fuckin' majstor!

Fenomenalna partija, sad ce ih tek biti tesko zaustaviti.
                sigpic

Comment

• Dzeko - Silva , bravo majstori , bravo momci , bravo City , legendarno , samo nastavite ovako !
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Samo što sam se okrenuo za komp pade i šesti kakva ludnica
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Pokusavam da smislim sta da napisem al mi ne ide. Kakva utakmica, kakav zavrsetak. Sanjace oni Dzeka neko vreme...
                      in another life
                      I will love you again, RF.

Comment

• 6-1! Sve sto United nije primio u prethodnim utakmicama je sad nadoknadio City, ne moze vecno da se dopustaju sanse i da se pobedjuje. Pre ili kasnije dodje tim koji iskoristi te sanse, moglo je i vise da bude. City deluje nezaustavljivo... A Fergie moze samo sebe da krivi, Jones na klupi, i samo 2 centralna vezna protiv ekipe koja ima najjacu sredinu u ligi, takticki promasaj...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                          Ja to pricam vec sigurno dve godine konstantno. Za sve uspehe je zasluzan sistem koji je on uz pomoc par mnogo sposobnih i nepravedno zapostavljenih ljudi uspostavio. Nije SAF Mancester Piter Kenjon i Karlos Keiros su barem isto toliko zasluzni za ovo sto se danas zove Mancester, no neki vole da veruju u SAF-a kao da je bog, je niti ga volim niti cu ikada mogu samo da cenim njegov uspeh nista vise. A da je izlapeo, jeste sigurno.

P.S. Puni.
                          Ma samo pričaj...
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kad je drugi set ljudi nek mi neko kaze,sjecam se utakmice protiv Chelsea kad su 5:0 izgubili prije sto godina,al sad su mogli i 10 da prime,Super Mario strasan,Aguero odlican,Silva doktor,Dzeko dva gola i asistencija za 20 minuta,sta reci,jos mi nista nije jasno
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Vestacki-nevestacki,najjaci kadar imaju i najbolje igraju trenutno.Au kako mi je neopisivo drago.Cenim ja igrace Mancestera ali ih ne volim nimalo.Richards je odigrao fantasticnu utakmicu,bice on jedan od najboljih igraca sveta ako vec i sad nije
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Kad je drugi set ljudi nek mi neko kaze,sjecam se utakmice protiv Chelsea kad su 5:0 izgubili prije sto godina,al sad su mogli i 10 da prime,Super Mario strasan,Aguero odlican,Silva doktor,Dzeko dva gola i asistencija za 20 minuta,sta reci,jos mi nista nije jasno
                                Negde krajem aprila.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X