Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljudi sudijske greske se izjednace u toku sezone, i oni su ljudi, mogu da pogrese. Na kraju tabela ne laze, sampion je uvek zasluzen.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
      Ljudi sudijske greske se izjednace u toku sezone, i oni su ljudi, mogu da pogrese. Na kraju tabela ne laze, sampion je uvek zasluzen.

Neka je Macnhester imao najvecu pomoc od strane sudija. Bili su prvi 2/3 sezone, Chelsea ostao bez kljucnih igraca u sredini prvenstva, losi rezultati, kasnije se poceli dizati, igrali mec za titulu, izgubili od Manchestera i to je to. Sta da se radi...idemo dalje.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
        Dobro eto Chelsea-ju su poklonjena 4-5 bodova. Chelsea i Manchester najvise namjestaju. ;)

I Chelsea-ju nije dosudjen penal u LS protiv Manchestera u prvoj utakmicai pa sta sada...necu se ubiti. ;)

Samo da ti kazem da ne postoji liga u kojoj nema sudijskih gresaka, to i sam znas.
        A evo na npr. sjecam se utakmice Liverpool-Newcastle prosle sezone, kada Newcastle-u nije dosudjen cist penal kada su gubili 1:0 ja msm, a za Liverpool dosudjen nakon teatralnog pada Suareza na ivici 16-erca. Da je dosudjen penal za Newcastle ko zna kako bi se utakmica odvijala...

Nemoj ovo shvatati kao da ja mrzim Liverpool ili tako nesto...nego samo ti navodim primjere!
        Ja nikad nisam rekao da Liverpulu ne navuku sudije ponesto ali ne u tolikoj meri i nama su prethodnih godina vise uzeli nego poklonili. Naravno, to ne bi nista promenilo. Dat nam je i penal prosle sezone protiv Sanderlenda van sesnaesterca. Sto se Suareza tice, bio je penal jer je povucen a bio je i za Njukastl, samo sto nije dosudjen.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
          Ljudi sudijske greske se izjednace u toku sezone, i oni su ljudi, mogu da pogrese. Na kraju tabela ne laze, sampion je uvek zasluzen.
          Svaka ti cast na ovome

Citam sta pisete i ne verujem koliko ste ostrasceni...mnogo zivaca gubite na strane klubove

Comment

• Nisam ostracen nego se konstantno Mancester napada,u temi LFC jutros prvo,pa sada ovdje,morao sam da reagujem.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Siti ce veceras pobijediti,samo se nadam da ce Svonsi igrati kao u Championshipu,bice to odlicna utakmica
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Siti ce veceras pobijediti,samo se nadam da ce Svonsi igrati kao u Championshipu,bice to odlicna utakmica
                City ce dobiti mozda 2:1 ili 2:0! ;)
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ako Svonsi bude igrao isti fudbal, zavolecemo ih kao sto smo i Blekpul skoro svi ovde zgotivili.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
                    Nisam ostracen nego se konstantno Mancester napada,u temi LFC jutros prvo,pa sada ovdje,morao sam da reagujem.
                    Pricao sam generalno ;)

Dobar si ti Mandusicu

Comment

• Oni faulovi se sviraju u 16 m, tako da je ono dobra odluka sudije. Jesta da ga je samo malo tako,ali dovoljno da ovaj odglumi i faul.

Ocekujem petardu Sitija,(3 DZDZDZeko,i 2 Balo)

Comment

• Postava Citya : Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson

Opet Mancini dovodi strasne napadace i igra samo sa jednim u prvoj postavi ..
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Barry je protivnicki igrac.
                          sigpic

Comment

• Balotelli i Aguero na klupi.

Ocekujem da Dzeko veceras sa golom zacementira sebi mjesto u prvih 11,dao je Interu pa Unitedu i sad ako zabije sumnjam da ce ubrzo ispasti iz pocetnog sastava mada se kod Mancini-a nista ne zna.

Sad gledam kako Gary Neville daje analizu utakmicu,kad ga samo slusa covjek ne bi rekao da je toliko glup
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                              Balotelli i Aguero na klupi.

Ocekujem da Dzeko veceras sa golom zacementira sebi mjesto u prvih 11,dao je Interu pa Unitedu i sad ako zabije sumnjam da ce ubrzo ispasti iz pocetnog sastava mada se kod Mancini-a nista ne zna.

Sad gledam kako Gary Neville daje analizu utakmicu,kad ga samo slusa covjek ne bi rekao da je toliko glup
                              Ne znam sta izigrava taj Mancini, Aguera drzi na klupi. A vidjeces kada im Swansea utrpa gol kako ce se isfurati.

Comment

• Procitao sam negdje da Aguero ima problema sa zuljevima i da ne moze jos odigrati cijelu utakmicu i da ce tek za dvije-tri sedmice to biti u stanju...
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X