Ljudi sudijske greske se izjednace u toku sezone, i oni su ljudi, mogu da pogrese. Na kraju tabela ne laze, sampion je uvek zasluzen.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Tony_G View PostLjudi sudijske greske se izjednace u toku sezone, i oni su ljudi, mogu da pogrese. Na kraju tabela ne laze, sampion je uvek zasluzen.
Neka je Macnhester imao najvecu pomoc od strane sudija. Bili su prvi 2/3 sezone, Chelsea ostao bez kljucnih igraca u sredini prvenstva, losi rezultati, kasnije se poceli dizati, igrali mec za titulu, izgubili od Manchestera i to je to. Sta da se radi...idemo dalje.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostDobro eto Chelsea-ju su poklonjena 4-5 bodova. Chelsea i Manchester najvise namjestaju. ;)
I Chelsea-ju nije dosudjen penal u LS protiv Manchestera u prvoj utakmicai pa sta sada...necu se ubiti. ;)
Samo da ti kazem da ne postoji liga u kojoj nema sudijskih gresaka, to i sam znas.
A evo na npr. sjecam se utakmice Liverpool-Newcastle prosle sezone, kada Newcastle-u nije dosudjen cist penal kada su gubili 1:0 ja msm, a za Liverpool dosudjen nakon teatralnog pada Suareza na ivici 16-erca. Da je dosudjen penal za Newcastle ko zna kako bi se utakmica odvijala...
Nemoj ovo shvatati kao da ja mrzim Liverpool ili tako nesto...nego samo ti navodim primjere!sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostSiti ce veceras pobijediti,samo se nadam da ce Svonsi igrati kao u Championshipu,bice to odlicna utakmicaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Postava Citya : Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson
Opet Mancini dovodi strasne napadace i igra samo sa jednim u prvoj postavi ..
Comment
-
Balotelli i Aguero na klupi.
Ocekujem da Dzeko veceras sa golom zacementira sebi mjesto u prvih 11,dao je Interu pa Unitedu i sad ako zabije sumnjam da ce ubrzo ispasti iz pocetnog sastava mada se kod Mancini-a nista ne zna.
Sad gledam kako Gary Neville daje analizu utakmicu,kad ga samo slusa covjek ne bi rekao da je toliko glupTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostBalotelli i Aguero na klupi.
Ocekujem da Dzeko veceras sa golom zacementira sebi mjesto u prvih 11,dao je Interu pa Unitedu i sad ako zabije sumnjam da ce ubrzo ispasti iz pocetnog sastava mada se kod Mancini-a nista ne zna.
Sad gledam kako Gary Neville daje analizu utakmicu,kad ga samo slusa covjek ne bi rekao da je toliko glupTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment