Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro, PL potvrdjuje reputaciju, nema lige gde je teze dobiti tim iz sredine tabele. Bice jos mnogo ovakvih ,,kikseva`` vodecih (mada ih ja i ne smatram kiksevima, u PL i kada igra prvi protiv poslednjeg nista nije zagarantovano, nije ogroman raspon u kvalitetu). Tek prvo kolo a ovoliko uzbudjenja, svacega cemo se nagledati.
    Nego ovi iz Stouka nisu normalni, tuku kao da je ragbi. Kakva sreca da ih je Zvezda izbegla u LE, ubili bi Boga u nama...
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Ma nije po menu ovaj rezultat neki veci kiks,nece se niko na ovom stadionu od boljih ekipa naigrati ili barem niko ne moze garantovati pobjedu 100%

EDIT:Begovic je u svadji sa nasim selektorom nema mjesta u repki,steta
      Ma nisam ni ja ocekivao laka 3 boda. Ovo sam i ocekivao, teska utakmica, cvrsti dueli, ali sam se nekako nadao da ce uvaljati neki gol...Chelsea imao posjed 65%, toliko o postavci igre Stoke-a, ali kazem opet steta bas.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Eeee moj Berba
        I Velbek je dobio prednost...Dobar je to igrac,strasan ce da bude za par godina.

Comment

• Disciplinovano Stouk kao i uvijek,ruzna igra,ali im donosi rezultat.Begovic strasan!
          A sad INSTITUCIJA
          sigpic

Comment

• Dobice Mancester,razocarati nece...

Comment

• Begovic ima "tek" 24 godine i moze braniti u Engleskoj jos 10-ak godina sigurno,ima odlicne fizicke predispozicije za golmana i mislim da je vise nego solidan,za cijenu od 3 miliona...nije Arsenalov recimo nijedan golman nesto posebno bolji od njega
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ne nadajte se necemu preteranom ni od Mancestera, to tek sledece kolo. Matori Roj je po svom obicaju sigurno spremio tim kao sto ih je uvek spremao za najjace timove. Onaj Fulam kuci niko nije od jacih mogao dobiti, tek ponekad uz dosta muke. Bice tesko i Mancesteru danas sigurno.

Sto se Celsija tice, u naredna 2 meca 6 bodova 100%.
                sigpic

Comment

• Mancester je krenuo agresivno,ipak da se zna ko je ko.Editvaj me golman vec polako izbija,pa on je ziva kiksara,zar ce svaku da prima pacerski.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ne treba ga onmah ni pljuvati, ali po meni sva 3 gola njegova zasluga (city i sad ovi)

Comment

• Добар мали
                      Па оно, није баш као Ранђеловић али ту је негде.
                      Arise, Serbia!
                      You fell asleep long ago,
                      And have lain in the dark.
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Kakva je rupetina ovaj De Gea, bruka!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Majko mila...kakav idiot!Sto se irge tice,ja sam zadovoljan(s obzirom da je pocetak sezone).Nervira me sto su propustili dosta dobrih prilika...Nani se obrukao 2 puta...
                          Ocekujem 2 gola u drugom.1-3 ce biti na kraju 100%

Comment

• Manda koliko nudite za Doni-a?
                            sigpic

Comment

• Ma gdje ga ne treba odmah pljuvati,pa placen je 15-20miliona,pa nema golman sta da se uigrava,ako zna braniti brani,ako ne zna ne brani
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                Kakva je rupetina ovaj De Gea, bruka!
                                Lepo je branio u Španiji ne znam koji mu tuki ovde
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X