Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Rafa, Martinez i AVB.

U tom slucaju Rafa bez razmisljanja.
    i jirgen klop je u kombinaciji

Comment

• Originally posted by n.aleksa View Post
      i jirgen klop je u kombinaciji
      Ne mrda taj iz Dortmunda.
      sigpic

Comment

• Hahahaha pa samo bi lud covjek sada otisao iz Dortmunda u Liverpul.Bez uvrede navijaci Liverpula jer takva je situacija

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
          Hahahaha pa samo bi lud covjek sada otisao iz Dortmunda u Liverpul.Bez uvrede navijaci Liverpula jer takva je situacija
          Sad ces ti na osnovu par losih sezona da kazes da je Liverpul manji i losiji klub od Dortmunda ?
          Brale moj svaka tebi cast majke mi ....
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            Sad ces ti na osnovu par losih sezona da kazes da je Liverpul manji i losiji klub od Dortmunda ?
            Ma nije to poenta brate. Klopp je tamo prije 3-4 godine zasadio stablo koje je sada naraslo i dalo plodove, sto u igracima, sto u rezultatima. Sada on bere te plodove i nema razloga da napusta sredinu. U Liverpoolu bi imao pune ruke posla, a u Dortmundu se on naradio i neka sada uziva. Pise istoriju sa svojim Dortmundom.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
              Ma nije to poenta brate. Klopp je tamo prije 3-4 godine zasadio stablo koje je sada naraslo i dalo plodove, sto u igracima, sto u rezultatima. Sada on bere te plodove i nema razloga da napusta sredinu. U Liverpoolu bi imao pune ruke posla, a u Dortmundu se on naradio i neka sada uziva. Pise istoriju sa svojim Dortmundom.
              Kako je on napisao "pa samo bi lud covjek sada otisao iz Dortmunda u Liverpul" ispalo je kao da je Liverpul neki drugoligas ili nesto.
              U principu me i nije briga sto se prepucavaju ali ovo stvarno ide na zivac gleda fudbal 5 godina i sad je popio sve znanje ovog sveta .....
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ma kakav Klop nema od toga ništa, jer jednostavno je nerealno očekivati u ovom trenutku nekog takvog stručnjaka.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
                  Ma kakav Klop nema od toga ništa, jer jednostavno je nerealno očekivati u ovom trenutku nekog takvog stručnjaka.
                  A ovaj me ubi u pojam sad Pametnije mi je da cutim...
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

A ovaj me ubi u pojam sad Pametnije mi je da cutim...
                    Okvasi ti grlo, i ja cu uskoro.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• A Kenny najavljivao borbu za titulu sljedece sezone

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        Okvasi ti grlo, i ja cu uskoro.
                        Ne smem ,usred sam kondicionog treninga
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Slave je delimicicno u pravu, jer covek je izdominirao Bundesligu, izdominirao Bayern i u ligi i u kupu, igra LS, sta ces vise... Mozda je istorijski gledano Liverpul veci klub, ali rezultatski u poslednje dve godine, Dortmund je ispred.

Benitez ce najverovatnije, ne vidim nikog drugog, on je najbolje resenje od ponudjenih.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

Ma nisi me dobro shvatio.Mislio sam na to kako nema sanse da Klop sada napusti Dortmund radi Liverpula jer je u Dortmundu na dobrom putu i izgradio je tim koji moze samo da napreduje i vec osvajaju trofeje dok bi ovamo morao ponovo da sredjuje tim i o jadu bi se zabavio posto je PL dosta zajebanija liga.Bilo mi je smijesno sto se pored ovih realnih opcija pominje i Klop koji vjerovatno ne bi prihvatio ni neke primamljivije ponude sada + je produzio ugovor.Cak sam i napisao da se ne uvrijede navijaci Liverpula jer je sada takva situacija...klub ima problema poslednjih par godina i teze ce privuci imena.Nikako nisam htio da kazem da je Dortmund veci klub ili nesto slicno.Nije mi bila namjera da provociram.
                            Druga stvar.Ako si dosao nervozan nemoj da napadas bez potrebe narod po forumu...Ako ja nekoga provociram i zajebavam onda taj neko ima pravo da mi odgovori kako zeli,njegova stvar...ali ovo mi stvarno nije jasno jer ni tebe a ni bilo koga drugog danas,a ni od kako sam na forumu nisam provocirao niti imam namjeru.

Comment

• http://www.givemefootball.com/premie...f59497dfc3f95a

1. Papiss Cisse
                              Last edited by bracala; 17-05-12, 15:39.

Comment

• Vorm tek deveti? Mogli su ubaciti i Pienara, iako je bio na pozajmici, uz Jelavica svakako najzasluzniji za sjajne partije Karamela u drugom delu sezone

Comment

Working...
                                X