Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostHahahaha pa samo bi lud covjek sada otisao iz Dortmunda u Liverpul.Bez uvrede navijaci Liverpula jer takva je situacija
Brale moj svaka tebi cast majke mi ....sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSad ces ti na osnovu par losih sezona da kazes da je Liverpul manji i losiji klub od Dortmunda ?
Brale moj svaka tebi cast majke mi ....Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMa nije to poenta brate. Klopp je tamo prije 3-4 godine zasadio stablo koje je sada naraslo i dalo plodove, sto u igracima, sto u rezultatima. Sada on bere te plodove i nema razloga da napusta sredinu. U Liverpoolu bi imao pune ruke posla, a u Dortmundu se on naradio i neka sada uziva. Pise istoriju sa svojim Dortmundom.
U principu me i nije briga sto se prepucavaju ali ovo stvarno ide na zivac gleda fudbal 5 godina i sad je popio sve znanje ovog sveta .....sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostA ovaj me ubi u pojam sadPametnije mi je da cutim...
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Slave je delimicicno u pravu, jer covek je izdominirao Bundesligu, izdominirao Bayern i u ligi i u kupu, igra LS, sta ces vise... Mozda je istorijski gledano Liverpul veci klub, ali rezultatski u poslednje dve godine, Dortmund je ispred.
Benitez ce najverovatnije, ne vidim nikog drugog, on je najbolje resenje od ponudjenih.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSad ces ti na osnovu par losih sezona da kazes da je Liverpul manji i losiji klub od Dortmunda ?
Brale moj svaka tebi cast majke mi ....
Druga stvar.Ako si dosao nervozan nemoj da napadas bez potrebe narod po forumu...Ako ja nekoga provociram i zajebavam onda taj neko ima pravo da mi odgovori kako zeli,njegova stvar...ali ovo mi stvarno nije jasno jer ni tebe a ni bilo koga drugog danas,a ni od kako sam na forumu nisam provocirao niti imam namjeru.
Comment
-
Last edited by bracala; 17-05-12, 15:39.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment