2:1 za Norwich...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Gangrena View PostKad mi kuci izgubimo od Wigana koji se bori za opstanak ne mozemo Norwich da dobijemo koji je dosao iz Championshipa igramo sa rezervama Celsija nereseno sta da pricam dalje -.-
Sredinu kao i da nemamo u napadu ih nema nigde u odbrani takodje
Danas igraju samo Vermaelen i Koscielny. .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
I dalje tvrdim da Vermelen i Koscielny jedini igraju. Nemam ideju ko bi mogao nesto da promeni na terenu, mozda Chamberlain, ali ko zna kad ce ga ubaciti.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostI dalje tvrdim da Vermelen i Koscielny jedini igraju. Nemam ideju ko bi mogao nesto da promeni na terenu, mozda Chamberlain, ali ko zna kad ce ga ubaciti.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSamo mi jos jednom reci da Remzika zasluzuje mesto u 18 ima te gadjam ciglomDanas ga necu braniti, jer danasnjom igrom to nije zasluzio. Mislim da je glavni razlog losih igara u poslednje vreme izostanak Artete.
Sad ce Norwich parkirati autobus ispred svog gola. .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Arsenal gubi 2-1Pa ako Totenhem ili Njukasl(
) dobije sutra , oni padaju na 4 potencijalno 5 mesto i LS sledece sezone pada na minimum.
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment