Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jao gdje sve Arsenal ove sezone nije prosuo bodove.
    Zato se nadam sutra dobroj igri Newcastlea!

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
      Ja verujem da Arsenal ostaje treci. Aston Villi trebaju bodovi za opstanak tako da ocekujem nereseno sa Tottenhemom, a sto se Newcastle-a tice ocekujem pobedu Man Citya.

Tako da za sutra:
      A.Villa - Tottenham X
      Newcastle - M.City 2
      nemoj misliti da ce City lako izaci na kraj sa Njukastlom pre bi ovde stavio X nego 2

Comment

• Hajde budite jednom posteni prema sebi pa recite, malo puno bi bilo da ste se i danas izvukli. Pa kolko puta, Liverpul,Njukastl,Celzi.... Moralo je jednom da stane. Nista jos nije gotovo. Mada ovakvu sansu totenhem nece vise imati. sutra je nama mec sezone.
        sigpic

Comment

• Totenhem ce sutra samo tako da kiksne , tacno covek stekne utisak da im se ne igra LS iako su sve podredili tome... Aston Vila tj McLeish je trener za Srbije , taman moze sa Grantom pod ruku , Vosu da preuzme , Boturovic se ne bi ljutio Salu na stranu , ako Vila sutra pukne a neki se rezovi ne poklope mogli bi se naci u neugodnoj situaciji u zadnjem kolu. Previdjam neki X ... E sada , u derbiju kola sudija je Hauard Veb , znaci da bi mogao biti penal za Njukasl , bar da izvuku X U svakom slucaju veselim se sutrasnjim mecevima i nadam pobedi Njukasla protiv Gradjana. Takodje bih volio da Blekburn dobije Vigana...
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• I ja ne bi bila sigurna da će City lako sa Njukastlom. Prvo Njukastl je opasna nepredvidiva ekipa. A City i te kako zna da kiksne kad je najvažnije . City uzme danas bod a Junajted pobedi , to nije nemoguće uopšte.

Comment

• City lagano uzma,druga sansa se ne dobija cesto,njih je sreca pogledala,a i zasluzili su da uzmu prvenstvo sto jes jes.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Videćemo.

Comment

• nema pobede za City

Comment

• Nece Sejk propustit priliku da mu se tim okiti...

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                      Nece Sejk propustit priliku da mu se tim okiti...
                      Mislis da ce biti malo ispod ruke ?
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• A ja se sve tjesim da nema namjestanja u PL i da je sve slucajno

Comment

• Newcastle - Man. City 2 FIXED 1000% xD
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Nije miljenika Balloteli-a stavio ni na klupu.Sta li ce to biti
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                              A ja se sve tjesim da nema namjestanja u PL i da je sve slucajno
                              Po zalaganju igraca Njukastla cemo videti, spadaju u 3 najborbenija tima u PL sa Stoukom i Norvicem i ako oni ne budu grizli jasno je o cemu se radi. Ne bi me cudilo da su Seici i Esli porazgovarali. Ako je za saku dolara promenio sveto ime stadiona, dace i jednu utakmicu. Samo i njima treba itekako. Videcemo za par minuta sve.
                              sigpic

Comment

• Ma mogu se oni potruditi da izgleda uvjerljivo

Comment

Working...
                                X