Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li ste culi mozda, da ukoliko Chelsea osvoji titulu u Evropi, a pritom ne bude u prvih 3 na tabeli, da ce on direktno kao sampion Evrope braniti titulu sledece godine, a da ce 3 prvoplasirana tima igrati u LS direktno, a da 4 ne ide ni u kvalifikacije?
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• To je nama odavno jasno Ja bi bas volio da bude takav rasplet na kraju pa da se neki klub za*ebe

Comment

• A sve imam osecaj da ce taj tim da bude Totenhem, i da ce jadnici ponovo u LE, i da ce ponovo da igraju sa "B" timom
        Originally posted by Brajkula
        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
          Da li ste culi mozda, da ukoliko Chelsea osvoji titulu u Evropi, a pritom ne bude u prvih 3 na tabeli, da ce on direktno kao sampion Evrope braniti titulu sledece godine, a da ce 3 prvoplasirana tima igrati u LS direktno, a da 4 ne ide ni u kvalifikacije?
          Ja koliko znam u tom slucaju Celzi ide 100% direktno , 4 ne ide u LS 100% ali 3 bi trebao u kvalifikacije umesto direktno
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nije Newcastle uopste los msm u defanzivi jer ih u napadu nismo mnogo videli , cekaju kontru ali tesko da ce nesto izvuci , ovde ako City prvi zabije bice golijada ako ne 0-0 zicer

edit : Koliko je sada Cisse bio sebican , da je propustio ben Arfi gol kao kuca
            Last edited by Mr.M; 06-05-12, 14:07.
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• u hebem ti lebac, koja sraca

Comment

• Vodi Aston Villa protiv Tottenhema, Clark strelac ! Samo neka izdrze i izvuku makar nereseno.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ima li iko konpentetan da napise u nekoliko prostoprosireni recenica,kakvo je stanje na mecu izmedju Njukastla i City-ja,bio bi zahvalan.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Mandusic View Post
                    Ima li iko konpentetan da napise u nekoliko prostoprosireni recenica,kakvo je stanje na mecu izmedju Njukastla i City-ja,bio bi zahvalan.
                    Siti ima inicijativu, promasili par dobrih sansi. Njukastl opasan iz kontri, Sise upropastio odlicnu priliku za gol kad je ispao sebican a trenutno gol visi u vazduhu, Siti steze obruc.
                    sigpic

Comment

• Ovo isto kao protiv Viljareala Zasto de Jong ? de Jong-Nasri , nije mi jasno zasto ovakva izmena , da jos nekome nogu slomije ?

Comment

• YAYA TOUREEE !
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Yaya Gol za Premiership.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ni iz kakvog napada gol , Yaya Toure prekrasan gol

Comment

• Wow , ko bi drugi , bravo kraljino !!
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• To breee!!! Yaya,majstor.
                                When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

Working...
                                X