Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dusan View Post
    Ako nije lepa igra stvoriti mali milion sansi za poluvreme, onda ne znam sta je.
    Bile su tri ili cetiri situacije koje se mogu nazvati sansama, ali ne stopostotnim. I tada je sve jalovo izgledalo. Meni situacije gde se igraci spetljaju u sesnestercu kao petlici izgledaju neozbiljno.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Mandusicu izbaksuzirao si
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Ako nije lepa igra stvoriti mali milion sansi za poluvreme, onda ne znam sta je.
        Koje su to? Imali su možda dve kao šanse i to je sve. ostalo je davljenje lopte.

Comment

• Ma znao sam da ce ga primiti
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Davljenje lopte? Sta je to davljenje lopte? Dobacivati se u nedogled? To igraci Sitija nisu radili u prvom poluvremenu, pokusavali su da napadaju sa namerom, normalno i drugacije nisu mogli s' obzirom da se UTD samo branio.

Comment

Davljenje lopte? Sta je to davljenje lopte? Dobacivati se u nedogled? To igraci Sitija nisu radili u prvom poluvremenu, pokusavali su da napadaju sa namerom, normalno i drugacije nisu mogli s' obzirom da se UTD samo branio.
              ali nisu stvorili milion šansi osim dve pa tako ne možeš reći da su igrali lepo. bili su bolji ali je utakmica u većem delu bila dosadna. Naravno to je i velika zasluga Utda ali takva je taktika. naravno sad očekujem mnogo bolji fudbal jel Junajted mora da da go.

Comment

• SaDa svi u napad,budala Mancini izveo Teveza,ubacio Najdzela xD
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ajde Mancini nabodi Fergusona bre!
                  When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• A Nani?

Viškoviću, svaka tebi čast, gotivim ja tebe, ali večeras me ubi... sa statistikom i pobedom Sitija.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ajde bre da im zabijemo sad na kraju.

Comment

• Kakav bedem pravi Mancini, Richards umjesto Silve
                        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Svaka cast Sitiju
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bravo bre!

Comment

• Bravo Siti , Junajted nije sutnuo na gol, zasluzen poraz...

Comment

• Po cemu je Barry igrac utakmice ? Ako to vec nije Kompany, Yaya Toure je to svakako zasluzio. Aguero bio sebican u par situacijama, a Nasri komplikuje onamo. No dobro, sad je sve u Cityjevim rukama sto se titule tice.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X