Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Da-centimetri...Poenta je da ovo nije namerna greska sudija.
    Ali jeste greska i to ogromna.

Rekoh jos ranije da me De Gea podseca na Reinu po tome sta sve covek brani i sta zna da primi.
    sigpic

Comment

• Nash znam da si zamolio da ne psujemo, ali

Je*eni Ramires! OMG. Inace Chelsea sasvim dobro igra, United jedan pokusaj na gol i to iz malog ofsajda i dali ga. Sta da se radi, to je fudbal. Ali morao je i Chelsea bolje da odbrani onaj centarsut, sudije stvarno nisu krive za gol , minimalan ofsajd...
      sigpic

Comment

• Jbg-ljudi su,nisu roboti

Morao je ovo da propusti Ramires, Sturridge bi bez problema dao gol. Ali svaka cast i De Gei,neki golmani bi odustali...

Comment

• tako je bre fulam! pisaj po sirotinji!

Comment

• Rekao sam da smanjimo koliko god je to moguce, neke stvari mogu da se istolerisu, jos sa zvezdicama i nije problem. A krive su sudije, koliki god da je ofsajd.

Igra Celsi nesto bolje i tecnije, zasluzuju gol.
            sigpic

Comment

• Sta bi ovo :o Nani Kakva golcina , kakav pas Evansa i onda lepa solo akcija. Svaka cast majstore. United ide da demolira i Celzi , nije mi Arsenal bio dovoljan
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Sta bi ovo :o Nani Kakva golcina , kakav pas Evansa i onda lepa solo akcija. Svaka cast majstore. United ide da demolira i Celzi , nije mi Arsenal bio dovoljan
                E sad!
                Golčina jeste a učinak im je dva pokušaja-dva gola....
                Man Utd (možda sam to već rekao) me podseća na Arsenal od pre nekoliko godina što se tiče igre. Svaka čast. Ali ih i dalje mrzim.

Comment

• Kakvo demoliranje...

Comment

• United bi mogao da ponovi ono sto je Arsenal ucinio u sezoni 03/04. Titula bez poraza.

Comment

• 3 pokusaja - 3 gola ... Strasno sta radi United, ono bi 8-2 protiv Arsenala Moglo bi ovde slicno biti, United rastura Svaka im cast, kada ovako tuku ,,najjace,, u Engleskoj onda znate koliko je sati. Kao Barca u Spaniji prosle godine
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Neverovatno da ljudi iz tri suta daju tri gola, ali i ovaj gol je skuvan na neki nacin, odbrana Chelsea-a nikako da rascisti situaciju.....
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Steta za Celsi, nije ovo realan rezultat. Morali su da iskoriste svoje sanse. Nani takodje bio u malom ofsajdu.

A Dzouns ce biti jedan od najboljih stopera ikad, ovo je nenormalno koliko kompletan igrac i kako zrelo igra sa 19 godina.
                          sigpic

Comment

• Kakva igracina Phil Jones...verujem da ce kroz karijeru postati pravi univerzalac...Rio moze slobodno u Anzhi

Comment

• Rezultat nije realan igri...ali sta da se radi, kad je Ramires promasio ono i ocekivao sam da ce primiti gol.

Sad je pitanje samo kojim rezultatom ce se zavrsiti utakmica...

EDIT: Samo da dodam da je ofsajd bio ocit, nikako mali, evo ponovo sam gledao tu situaciju...

Ne zelim ovime umanjiti ovaj rezultat, ali ofsajd je bio ocit, moza nekome to ne smeta, ali meni smeta.
                              Last edited by bracala; 18-09-11, 16:56.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Samo cudo ih moze odvojiti od titule.Kako su samo fizicki prespremni.

Comment

Working...