Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji moj izvodi Chamberlejna jel ovaj covek normalan 0o ?
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• pa de njega u igru ubaci aman zaman

Comment

• Ja stvarno ponekad ne kontam ovog coveka :S

btw

Van Persie T-shirt celebration is for his grandad - who is 91 and watching the game in person at the Emirates
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• e moj wengeru koga ti uvodis u igru

Comment

• Kakva akcija Junajteda Bolest!
            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Bravo Arshavine govno nesposobno
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
                Kakva akcija Junajteda Bolest!
                Usetase se ljudi u gol skoro...
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Valencia objasnjava danas...
                  When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• mi smo jedna rastimovana banda

Comment

• In Arsene i no longer trust !
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Mertesacker igra u spicu

Comment

• uprava napolje
                          3 poraz u nizu,pa o cemu oni razmisljauju i nikoga ne dovode
                          Last edited by ledeni 80; 22-01-12, 17:59.

Comment

• Kolo sa sjajnih 35 golova!

Jedino mec Norwich - Chelsea bez golova. Odlicne utakmice, spada svakako medju najbolja kola u ovoj sezoni. Steta sto je Arsenal izgubio, daleko od toga da su bili losi, ali eto Arshavin pustio Valenciu da udje do 11m, Welbeck ostavljen sam i jebaji ga... Bice teska sezona za Arsenal, sada valja hvatati to 4. mjesto. United ostaje u trci za titulu, a Tottenham ce navjerovatnije i zavrsiti kao treceplasiran sto je odlican rezultat za njih svakako.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Od danas su neke stvari ipak jasnije,titula ce ostati vjerovatno u Manchesteru,samo je pitanje hoce li promijeniti vlasnika.Sumnjam da se Tottenham moze domoci naslova,dok se Chelsea,Arsenal,Liverpool i Newcastle bore za to 4. mjesto i za mjesta koja vode u LE s tim da Chelsea uz dobar splet okolnosti moze do 3. mjesta...
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Valensija, majstore, svaka čast!

Gangrena, jel ovo nešto protestvuješ na engleskom ili...?
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X