Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Fanta View PostMa kakvo crno osvajanje, to je za meen iskreno najveca glupost koju sam ikad cuo. Osim toga, Totenhem je ove sezone pregazen od oba Manchestera, a tako se ne osvaja liga. Znaci za osvajanje lige je stvarno smjesno da cujem, dok tim za ligu prvaka imaju ali ako odu tamo, mogu se samo zahvaliti losoj formi ostalih ekipa. Konkretno mislim na Celzi, Liverpul, Arsenal.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostMa kakvo crno osvajanje, to je za meen iskreno najveca glupost koju sam ikad cuo. Osim toga, Totenhem je ove sezone pregazen od oba Manchestera, a tako se ne osvaja liga. Znaci za osvajanje lige je stvarno smjesno da cujem, dok tim za ligu prvaka imaju ali ako odu tamo, mogu se samo zahvaliti losoj formi ostalih ekipa. Konkretno mislim na Celzi, Liverpul, Arsenal.sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostDa, ipak je ovo malo preterivanje! Da je Totenhem tu gde jeste zbog lose forme svih ovih. U losoj formi mogu biti mozda 1 ili 2 tima. Al ti skoro nabroja pola lige. I nije to stvar losa forma, nego jednostavno tako igraju cele godine. Ja sam i rekao da se do trofeja i konacnog rezultata stize pobedama protiv "malih". To je i Junajted pokazao samim tim sto je stigao Citi. A i Totenhem sto je tu gde jeste. Za ova 3 kluba je ipak nesto drugo u pitanju, a ne forma.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostOdgovorio sam Duki a nisam ni video da ovaj post nije bio upucen meni.
Duka, moras vise faktora uzeti u obzir kad su u pitanju potencijalni sampioni. Rotacija i raspored su tu po mom misljenju kljuc. Rotaciju niko nema ni blizu kao Junajted i Siti pa ni Totenhem. Raspored ide na ruku Sitiju i to ubedljivo jer protiv 5 najjacih rivala igraju 4 kuci, uz to ce sad da igraju na gostovanju sa Sanderlendom i zavrse sa jos jednim teskim gostovanjem. Njima prakticno ostaju samo Emirati i Britanija. Junajted i Totenhem imaju sa druge strane 4 gostovanja, Totenhem jos gostuje i Evertonu i Sanderlendu koji ce sa O'Nilom biti paklen protivnik svakom ko dodje na Stadion Svetlosti. Junajted i Siti su mnogo manje skloni kiksevima upravo zbog te rotacije. Totenhem da bi se ukljucio u trku za titulu prakticno mora da pobedi Siti na Etihadu i Junajted kuci. Prvi mec se igra u 22. kolu a drugi u 27. pa ako to dobiju onda svaka cast, kandidati su. Do tad ja licno ne bih pricao o Totenhemu kao konkurentu a kao sampiona vidim Siti upravo zbog rasporeda i jedino sto mislim da moze da ih pobedi su oni sami, odnosno Mancini.Last edited by Casiraghi; 28-12-11, 11:17.sigpic
Comment
-
Da ste vi tako jaki kao sto govorite, nebi dozvolili da vam jedan Edin Dzeko natrpa 4 komada na vlastitom stadionu. Slusajuci tebe, imam osjecaj da Totenhem moze glatko do finala lige prvaka i da odere Barsu u prvih 20 minuta utakmice.
miki: s tobom se vec moze diskutovati. Ruku na srce, od Celzia se mnogo vise ocekivali ove godine, barem bi sad trebali da budu u top 4, Arsenal se poceo kasno buditi, Liverpul isto ne moze nista, a vi samo koristite svoju sansu, sto vas i ne krivim. Imate odlicnu igru, to ne osporavam ali ove sezone titula nikako ne moze do vas.. mozda sljedece.
Isto tako, kad spominjes United, on jeste izgubio od Sitija, ali zato je dobio ostatak konkurenata.. Celzi, Arsenal, pa sada i vas i remizirali sa Liverpulom u gostima.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostDa ste vi tako jaki kao sto govorite, nebi dozvolili da vam jedan Edin Dzeko natrpa 4 komada na vlastitom stadionu. Slusajuci tebe, imam osjecaj da Totenhem moze glatko do finala lige prvaka i da odere Barsu u prvih 20 minuta utakmice.
miki: s tobom se vec moze diskutovati. Ruku na srce, od Celzia se mnogo vise ocekivali ove godine, barem bi sad trebali da budu u top 4, Arsenal se poceo kasno buditi, Liverpul isto ne moze nista, a vi samo koristite svoju sansu, sto vas i ne krivim. Imate odlicnu igru, to ne osporavam ali ove sezone titula nikako ne moze do vas.. mozda sljedece.
Isto tako, kad spominjes United, on jeste izgubio od Sitija, ali zato je dobio ostatak konkurenata.. Celzi, Arsenal, pa sada i vas i remizirali sa Liverpulom u gostima.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostIsto tako, kad spominjes United, on jeste izgubio od Sitija
Ovo naravno sve spada u vodu "sta bi bilo, kad bi bilo" te je neozbiljno pricati o tome, ali eto, jedan primer gde medjusobni duel itekako utice na poziciju na tabeli.
To takodje govori da je Junajted osvojio vise bodova od Sitija u svim ostalim utakmicama koje su do sada odigrane.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostNajgore od svega je da se ta utakmica zavrsila bilo kojim drugim rezlutatom, Junajted bi sada bio prvi na tabeli. Da je pao x, Junajted bio imao+3, da je Junajted dobio, imao bi +6, a da je pobeda Sitija bila manja opet bi Junajted bio bolji na osnovu gol razlike.
Ovo naravno sve spada u vodu "sta bi bilo, kad bi bilo" te je neozbiljno pricati o tome, ali eto, jedan primer gde medjusobni duel itekako utice na poziciju na tabeli.
To takodje govori da je Junajted osvojio vise bodova od Sitija u svim ostalim utakmicama koje su do sada odigrane.sigpic
Comment
-
A da je Liverpul potvrdio stvorene sanse protivnika i da su priznati regularni golovi protiv Sanderlenda i Fulama bio bi prvi.
Nema svrhe diskutovati tako, jer je situacija kakva takva je i realnost je da se Siti i Junajted bore za titulu, Totenhem ima neke sanse da ih ugrozi, ostatak za 4. mesto.sigpic
Comment
Comment