Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by KingEric7 View Post
    Dobro, realno da vi ispastate on neigranja Evrope. Da ste u LS (ili cak LE) bilo bi mnogo lakse. Jer pokazalo se da Liverpul ima para. Koliko sam ja citao letos odbili su vas Jang, Dzouns, Klisi... Sigurno ih ima vise.

Po meni je realno najveci promasaj Dauning. Ovi ostali su svi dobre kupovine. Suarez i Enrike posebno. Henderson je doveden za buducnost a Kerol je bio klasican panic buy. Mozda ste mogli i jeftinije da prodjete, ali ne zameram nista na dovodjenju Kerola. On je realno doveden sa nekim pokricem. To sto nije ponovio partije uz Njukastla je neka druga prica. Sistem igre itd itd...

Sada morate da zagrizete da udjete u top4 kako znate i umete.
    Januar ce nama biti presudan... Ako ostane sve na istom i dovedemo igrace anonimuse nema od nas leba...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

Dobro, realno da vi ispastate on neigranja Evrope. Da ste u LS (ili cak LE) bilo bi mnogo lakse. Jer pokazalo se da Liverpul ima para. Koliko sam ja citao letos odbili su vas Jang, Dzouns, Klisi... Sigurno ih ima vise.

Po meni je realno najveci promasaj Dauning. Ovi ostali su svi dobre kupovine. Suarez i Enrike posebno. Henderson je doveden za buducnost a Kerol je bio klasican panic buy. Mozda ste mogli i jeftinije da prodjete, ali ne zameram nista na dovodjenju Kerola. On je realno doveden sa nekim pokricem. To sto nije ponovio partije uz Njukastla je neka druga prica. Sistem igre itd itd...

Sada morate da zagrizete da udjete u top4 kako znate i umete.
      Hazard je bio prvi pik i on je odbio zbog LS. Forlan nas je odbio zadnjih dana avgusta.

Henderson je pokazao talenat u Sanderlendu i u mladoj reprezentaciji ali nema muda da igra za veliki klub - promasaj. Dauning promasaj. Keni je od Kerola hteo da pravi Rasa ili Tosaka ali nema od toga nista. Prica se da bi mogao da ode i nadam se da ce tako.

TOP4 smo ispustili i zvanicno, prvenstveno jer je mentalitet problem. Kad te protivnik nadigra jednom u 18 utakmica a ti si 6. na tabeli onda si nista drugo nego konjina. Nek idu pola njih dok nismo ispali iz lige. Keniju hvala za svaki gol, svaku asistenciju, svaki start, svaki trofej, svako pojacanje dok je ranije bio trener, motivaciju igraca tad, hvala mu sto je koliko-toliko izvukao proslu sezonu. Ova jasno pokazuje da mora da ide i to sto pre. Treba stupiti u kontakt sa Ancelotijem.
      sigpic

Comment

• Vidio sam na kraju sta je skinuo Ban,strasno!
        Ocigledan je pad fome Sitija,muce se,Arsenal je bio bolji i mogli su im i sva tri otkinuti ali to su prosli sad ce biti zanimljivo kako ce odgovoriti posto je ovo tezak period za njih.
        sigpic

Comment

• @Nash.

Dobro, Henderson je jos generalno mlad. I njega, kao i Kerola, razbija pritisak njegove cene. Ne sumnjam da ce on biti sasvim dobar igrac. Njega je i Fergi trazio na prosloj polusezoni. Mislim, nije da ga branim, samo treba vremena malo. Vi ste od Kenija bas mnogo igraca doveli. Sam si rekao da vas je Totenhem samo nadigrao. Sto znaci da imate igru a nemate srece. Kad sve to legne bice sve to ok.
          sigpic

Comment

• Ovo je idealna sansa za Tottenham. Imaju bod vise od nas i 2 tekme manje (trenutno). Ako uspiju izvuci 6 bodova iz ta 2 meca, eto ih na -4 zaostatka od dvojca na vrhu. Arsenal sutra vjerovatno uzima 3 boda, tako da ce nas oni preci za 1 bod. Ostaje velika borba izmedju njih i nas za to 4. mjesto, mada je tu i Liverpool.

Samo da dodje taj famozni 1. januar, ovo je za poluditi!
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Inace sledeci je Blekburn na Old Trafordu. Tako ce se upotpuniti "het-trik" ekipa koje su ovde mnoge mucili - Fulam, Vigan i Blekburn.
              sigpic

Comment

• Mi cemo se sami sa sobom boriti za sesto mesto, nema leba od LS, trebaju nama igraci koji ce odmah napraviti show na terenu, a mi takve igrace necemo dovesti, barem ja ne verujem u to... Nek me razuvere u januaru...;)
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Necu da gledam ni da razmisljam o tabel o kraja zimskog prelaznog roka..

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                    Mumi, ako nista i LIV je kiksno tako da smo obezbedjeni u 4
                    Khm, Khm...Arsenal?
                    Oni gostuju Fulamu u sledecem kolu, u prevodu bice svasta i mozda povratite cetvrto mesto, a mozda ne.

Comment

@Nash.

Dobro, Henderson je jos generalno mlad. I njega, kao i Kerola, razbija pritisak njegove cene. Ne sumnjam da ce on biti sasvim dobar igrac. Njega je i Fergi trazio na prosloj polusezoni. Mislim, nije da ga branim, samo treba vremena malo. Vi ste od Kenija bas mnogo igraca doveli. Sam si rekao da vas je Totenhem samo nadigrao. Sto znaci da imate igru a nemate srece. Kad sve to legne bice sve to ok.
                      Ok je to i godine, nisam ja ni ocekivao da on sad bude kljucni igrac ili ne znam sta ali da nema muda da je gurne u prostor ili krene u neki prodor to ne tolerisem. Nije niko napravio klip Selvija protiv Aston Vile kako je igrao pa da postavim da svi vide. Jeste gresio ali on grize, startuje, gura napred, ubacuje se iz drugog plana, ima i neki nerezonski sut ali igra hrabro. Ovaj je najvise pasova dao Ageru i Skrtelu kao vezni igrac od 16 miliona, koji su jos jedan pokazatelj Kenijeve i Komolijeve nesposobnosti. O 20 za Dauninga i 35 za Kerola da ne pricam. Ja sam samo zbog Kenija i prosle polusezone bio siguran da mozemo da pariramo jer su sva pojacanja odigrala strasnu sezonu i mislio sam da ako je izvukao maksimum iz Spiringa i Skrtela, vratio u zivot Kujta i Maksija, da ce moci i iz ovih i da ce to lagano da ide. Ustvari sam video da veze nemamo s fudbalom ni Keni ni ja.

Kerol je pijano drvo.

100 godina nemamo srece, to nije opravdanje i na to ne smemo da se vadimo isto kao sto nema potrebe pricati da Mancester ima srece. Imaju muda, mentalitet, igraju ljudi fudbal, znaju sta hoce a ne ovi idioti s mudima kolibrija.
                      sigpic

Comment

• Odlicna prilika da Arsenal utekne LFC-u i da se prestigne Chelsea, sada za njih slede dve lagane tekme sa QPR-om i Wolves-ima kuci..
                        Last edited by D-Wade; 26-12-11, 17:46.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Poropustih Junajted zbog kolokvijuma Jos jedna petarda!Siti se okliznuo,Junajted usao u formu(koja se najbolje podize protiv manjih timova ) Berba pokazao da mu nije mjesto na klupi,Valensija i Kerik ponovo na vrhuncu...Ferguson rotira,svak mu cast!Pa ne moze bolje
                          Posto su bacene 2 petarde,protiv Blekburna ocekujem najmanje dinamit

Koliko vidim iz vasih postova,najcrnje je i dalje u Liverpulu...i u Celsiju tuga.Kako ce da se trese u januaru.Njukasl konacno upisao pobjedu Demba Ba ponovo
                          Bem ti fakultet,kad ovakav boxing day propustih...

Comment

• Now I know what LOL stands for... LiverpoOL!

O boze, sad vam i legendarni Keni ne valja... Onda najbolje pocnite da navijate za Barsu, pa se necete zivcirati.

Golman je imao fantasticne odbrane! Sansi je bilo, ali svakako da mora i moze bolje.

ManU ulazi u formu, a i nisam ocekivao da ce bukvalno svi danas kiksnuti.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              Now I know what LOL stands for... LiverpoOL!

O boze, sad vam i legendarni Keni ne valja... Onda najbolje pocnite da navijate za Barsu, pa se necete zivcirati.

Golman je imao fantasticne odbrane! Sansi je bilo, ali svakako da mora i moze bolje.

ManU ulazi u formu, a i nisam ocekivao da ce bukvalno svi danas kiksnuti.
                              Jel bi tebi valjao SAF ili bilo ko da se Junajted ovako bruka i da je na 6. mestu? Normalno da ne bi, samo sto Kenija zbog kredita koji ima niko nece terati a mi cemo samo da padamo na tabeli dok ne budemo u ravni sa istim ovim Blekburnom.

Kako to da golmani samo protiv Liverpula imaju fantasticne odbrane a protiv ostalih ne? Tako sto drugi znaju da sutnu na gol dovoljno jako i precizno i potvrde ono sto ceo zivot treniraju.
                              sigpic

Comment

• Bravo Berba, bravo momci, bravo United!
                                Kakva partija, sve odlicno, a jos ako se tome doda kiks Sitija, onda se nema sta reci.

Comment

Working...
                                X