Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izgleda da je Newcastle blizu dovodjenja napadaca Freiburga Papisa Cissea. On je vec u Newcastle-u i ostalo je jos samo potpisicanje ugovora. Ja kolko znam u pitanju je vrlo dobar napadac, ne bi me cudilo da dozivi sudbinu Demba Be...

Pretpostavljam da Maric91 zna vise o njemu, s obzirom da najvise prati Bundes ligu, pa bih zamolio da napise...
    sigpic

Comment

• Maric vjerovatno zna bolje,ali sam ga i ja gledao i mogu samo reci da je lik odlican igrac.Zadnje dvije godine je jedan od boljih igraca u Budes ligi i zahvaljujuci njemu Freiburg je imao jako dobru proslu sezonu za svoje standarde,a ove godine ono malo bodova sto imaju su zaradili na njegov racun.Jedan od najboljih strijalaca Bundes lige,a s obzirom da ima daleko slabiju ekipu od recimo Gomeza,njegovi golovi jos vise dobijaju na znacaju.Pojacanje ce biti za Newcastle ako dodje,odlicne fizicke predispozicije ima,sto se mene tice jedina mana mu je sebicnost
      Last edited by AK47; 17-01-12, 16:43.
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Bas sam sada citao o tome na Eurosport-u.Ako se to ostvari,kakav ce to tandem biti kukala ti majka Sad cemo imati prilike da ih gledamo na KAN-u.Znaci momak igra u Frajburgu a gazi!Prosla sezona mu je bila fenomenalna.Dao je 22 gola i bio drugi strijelac lige.Ocekivalo se da ce preci u neki jaci klub,sve sam se plasio da ne ode u Bajern.Za Njukasl je to samo takav posao uzevsi u obzir da ce ga paltiti oko 10 miliona

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
          Izgleda da je Newcastle blizu dovodjenja napadaca Freiburga Papisa Cissea. On je vec u Newcastle-u i ostalo je jos samo potpisicanje ugovora. Ja kolko znam u pitanju je vrlo dobar napadac, ne bi me cudilo da dozivi sudbinu Demba Be...

Pretpostavljam da Maric91 zna vise o njemu, s obzirom da najvise prati Bundes ligu, pa bih zamolio da napise...
          otprilike da prodaju Dembu, cim dovode igraca koji je slican njemu

Comment

• Akane otprilike znam ko ti, mozda malo vise posto Bundesligu tek pratim aktivno vise od godinu dana s obzirom da sam imao drugi eurosport 2 na kom nije isla bundesliga, ova godina mu je dosta slabija, ali ne samo njemu nego tako i celoj ekipi.I sada je isto najzasluzniji sto Frajburg nije postavio koji negativan rekord i jedina svetla tacka u ekipi Frajburga za ovu polusezonu, a i na osnovu ovoga mogu zakljuciti da su ga vlasnici prodali dok mu cena jos nije pala i kako bi jedan deo para koji su mogli letos zaraditi da spasu.Njukasl ga je kupio ispod cene, posto vredi on vise za 10 miliona evra.Veoma je slican Demba Bi, isti tip napadaca je.
            Ovo je po meni jos jedan znak da Demba Ba napusta Njukasl, dovedena je po meni odlicna zamena za njega.Sise je definitivno pruzio bolje partije od Demba Be u Bundesligi, ali je pitanje kako ce se prilagoditi.Ne mogu zamisliti na terenu Demba Bu i Sisea u istoj ekipi, tu bi sigurno doslo do sukoba pre svega zbog Siseove sebicnosti.
            Nisam gledao puno njegovih utakmica, ali zato sam se nagledao njegovih golova.Stvarno cu biti u cudu, ako recimo stagnira u PL.

Zelim mu sve najbolje u karijeri i da se proslavi ko Demba Ba.

Comment

• Breaking news:
              Newcastle have finalised a £10million deal for Senegal international Papiss Cisse on a five-and-a-half-year contract. Full story to follow.

izvor: Skysports.com
              sigpic

Comment

• A gde li ce onda Demba ako je prilicno sigurno da ide?

Meni je nekako Totenhem najrealniji. Nama treba spic ali najozbiljniji kandidati su Sou i Tekseira, Demba se jednom pomenuo.
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  A gde li ce onda Demba ako je prilicno sigurno da ide?
                  Ma Manca baki, Manca .

Ode Berba, dodje Ba .

Salim se, ne bih znao gde ce Ba. Sve opcije su moguce.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    A gde li ce onda Demba ako je prilicno sigurno da ide?

Meni je nekako Totenhem najrealniji. Nama treba spic ali najozbiljniji kandidati su Sou i Tekseira, Demba se jednom pomenuo.
                    Mislim da nece Demba Ba nigde ici, pominje se samo novi ugovor po kojem ce imati duplo vecu platu u Newcastlu. Inace on trenutno ima klauzulu od 6M funti, odnosno svakome ko ponudi 6M ponuda mora biti prihvacena, ali naravno sam Demba Ba moze da odbije da promeni klub. Da je neko stvarno zainteresovan do sad bi ponudili tih 6M, ali mislim da nema takvih, a cini mi se da je sam Demba Ba izjavio da ne zeli nigde da ide trenutno...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                      Ma Manca baki, Manca .

Ode Berba, dodje Ba .

Salim se, ne bih znao gde ce Ba. Sve opcije su moguce.
                      Sve je ba moguce, kad je u pitanju Ba.
                      A Tottenham trazi skromnih 20M funti za Defoa...
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nash, ako vam ga Totenhem uzme vi najbolje da prestanete da postojite kao klub.
                        Meni deluje najrealnije da ce preci u Liverpul, mada sada ako ode Tevez mozda se i Siti ukljuci u trku.
                        Siguran sam i ja da Demba Ba zeli preci u klub gde ce biti prvi napadac, a ne da greje klupu.Junajtedu dajem najmanje sansi, sve se tu nesto stisalo povodom Berbatova pa je njegov prelazak u Bundesligu manje izvesnije nego preksinoc.
                        Misljenja sam da ce to biti pogubno po tim ako igraju zajedno Demba Ba i Sise.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                          Nash, ako vam ga Totenhem uzme vi najbolje da prestanete da postojite kao klub.
                          Meni deluje najrealnije da ce preci u Liverpul, mada sada ako ode Tevez mozda se i Siti ukljuci u trku.
                          Siguran sam i ja da Demba Ba zeli preci u klub gde ce biti prvi napadac, a ne da greje klupu.Junajtedu dajem najmanje sansi, sve se tu nesto stisalo povodom Berbatova pa je njegov prelazak u Bundesligu manje izvesnije nego preksinoc.
                          Ako dodje Musa Sou, ne vidim da smo losije prosli. A stigla je zamena za istog u Lil, Komoli je Francuz, Kol je vec u Lilu, nekako najrealnija opcija + izjavio da zeli u Liverpul.

Demba je itekako realna opcija kad se sagleda situacija sa nasom zavrsnicom i njegovom klauzulom, jos kad bi im dali Kerola nazad nista lepse.
                          sigpic

Comment

• http://www1.skysports.com/football/n...s-Magpies-move

Evo i zvanicne potvrde.

I Sise ce nositi Sirerovu 9-ku .

@Maric Pa mora da pregovara sa 3 tima. Polako.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                              http://www1.skysports.com/football/n...s-Magpies-move

Evo i zvanicne potvrde.

I Sise ce nositi Sirerovu 9-ku .
                              Jebi se. Ja sad taman stisnuo na paste, kad vidim da si me preduhitrio....
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• http://www1.skysports.com/football/n...omes-Toon-deal

A evo i Siseove impresije i potvrde da je dobio broj 9.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X