Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vladream View Post
    Bejns je defanzivno tanji, bar mi se tako cini, ali zato izvodi vrhunski prekide. Sto se bekova tice, onako nesto mogu da urade Asu Ekoto, Esli Kol i gorepomenuti Bejns, tako da si u pravu, nema ih 5
    Ne moze Asu nikako, nije taj kalibar. Ove sezone stabilniji nego prosle ali svejedno nije ni u 5 bekova. Moze Evra zato i jos Koentrao koji ne igra u PL.

Tanji je Lejton od 5-6 njih ali sta vredi kad ovi ne igraju konstantno. Mada ove sezone ne igra ni on kao prethodne dve.

Pogledaj i asistenciju za Suareza protiv Vulvsa, magic!
    sigpic

Comment

• Kako igra Svonsi, ja nemam reci .

Koja zelja, koja odlucnost, koja hrabrost. Posed lopte 55-45 za Svonsi.

A Dzo Alen -

Fergie, Sign him up
      Fergie Fergie, sign him up!

sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
        Ne moze Asu nikako, nije taj kalibar. Ove sezone stabilniji nego prosle ali svejedno nije ni u 5 bekova. Moze Evra zato i jos Koentrao koji ne igra u PL.

Tanji je Lejton od 5-6 njih ali sta vredi kad ovi ne igraju konstantno. Mada ove sezone ne igra ni on kao prethodne dve.

Pogledaj i asistenciju za Suareza protiv Vulvsa, magic!
        Ja prvi kudim Marcela ali lik trenutno razvaljuje,puno bolje igra od meni drazeg Coentrao-a,jednostavno dominira i naprijed i nazad,lik je fenomenalan u oba pravca,cak je Paolo Maldini nedavno za njega rekao da je najbolji na svijetu na svojoj poziciji,ja se ne bi slozio s njim,ali ko ce znati ako ne i jedan od najboljih u istoriji na toj poziciji
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Asu igra takve dugacke pasove na svakoj tekmi, na to sam mislio, ne na njegov neki drugi kvalitet, to mu je maltene specijalitet

Comment

• Swansea i Norwich za sada objašnjavaju. Svaka im čast na do sada prikazanom, i rezultatima koje postižu. QPR kao treći novajlija i najlošiji, i bili su dominantni prošle godine u Championshipu. Taraabt-a nigde nema, a briljirao je prošle godine (izgleda otišao na Afrički Kup nacija, ali opet, ima lošu sezonu).

Slavili smo Blackpool prošle godine, ali Swansea je sjajan. Ovo danas nije bila slučajna pobeda, nije igran bunker 90 minuta pa da iz nekog prekida slučajno daju gol, stvarno su se nadigravali, i pobedili. Treba im odati priznanje, a mislim da ih ljudi još uvek potcenjuju.

Comment

• Originally posted by vladream View Post
              Asu igra takve dugacke pasove na svakoj tekmi, na to sam mislio, ne na njegov neki drugi kvalitet, to mu je maltene specijalitet
              Igra ali one ociglednije, nema viziju kao ovi navedeni.

Akane Marsela sam zaboravio.

Svonsi i Norvic imaju strasne trenere i hemiju u timu, samo da ne bude povreda i obezbede opstanak lagano pa uz pojacanja da napreduju i dodatno ojacaju ligu.
              sigpic

Comment

• I sto veli Pirs Morgan?

Ko bi rekao da ce Svonsi i Noric ovako dobro gurati Odlijepi se Celsi 4 boda,vjerujem da se slavilo :P
                Bogme je guzva sada u svakom dijelu tabele

Comment

• Gledao sam tekmu samo dok je Arsenal vodio 1:0, kad sam video rezultat sokirao sam se... Mora da je Swansea bas dobro igrao cim je nadigrao Arsenal i nije igrao bunker... Zaista mora im se odati priznanje...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Ovde danas je igrao samo Koscielny. Bice veoma gadno protiv Man Utd-a. A o tome da budemo u prva 4 mozemo samo da sanjamo.

Swansea igra sjajno na svom terenu, fudbal koji igraju je lep za gledanje. Graham je iskusno dao 3 gol. I igraci po bokovima su im odlicni, mislim na Sinclaira i Dyera. Nadam se da ce opstati u ligi i da ih nece zadesiti sudbina Blackpoola.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Moj beli labude!!!!
                      labud.jpg
                      Last edited by miki7878; 15-01-12, 23:27.
                      sigpic

Comment

• Ne mogu da vjerujem da je Arsenal danas izgubio. Znam da je Svonsi dobra ekipa kuci i da nedaju bodove tako lagano ali da Arsenal nije uzeo ni bod, ne vjerujem. Kakva je tekma bila? Jesul sudije grijesile?
                        Ovo mi daje dodatni motiv za pobjedu u sljedecem kolu.
                        Sta mislite, mozel sutra Vigan iznenaditi?

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                          Ne mogu da vjerujem da je Arsenal danas izgubio. Znam da je Svonsi dobra ekipa kuci i da nedaju bodove tako lagano ali da Arsenal nije uzeo ni bod, ne vjerujem. Kakva je tekma bila? Jesul sudije grijesile?
                          Ovo mi daje dodatni motiv za pobjedu u sljedecem kolu.
                          Sta mislite, mozel sutra Vigan iznenaditi?
                          Ramsey napravi bespotreban penal i izgubi loptu kod drugog gola tako da im je poklonio dva treci je bio solidan jbg momci su gazili vise su se borili nego mi sve u svemu zasluzeno su odneli 3 boda
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                            Ramsey napravi bespotreban penal i izgubi loptu kod drugog gola tako da im je poklonio dva treci je bio solidan jbg momci su gazili vise su se borili nego mi sve u svemu zasluzeno su odneli 3 boda
                            Po meni ste tek treci zajebali. Bez ljutnje, ali ono ne sme da se desava. Em sto je (mislim) Mertezaker sporo reagovao em sto je Scesni izleteo.

Moje misljenje.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                              Po meni ste tek treci zajebali. Bez ljutnje, ali ono ne sme da se desava. Em sto je (mislim) Mertezaker sporo reagovao em sto je Scesni izleteo.

Moje misljenje.

A Henry je izgubio loptu kod treceg gola.
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                                A Henry je izgubio loptu kod treceg gola.
                                Nisam video. Bio je replay gola i odjednom gol na drugoj strani .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X