Treci gol je bio greska 3 igraca dok su prva dva samo jednog -.-
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mnogo opasniji start od Kompanijevog, aut za domacu ekipu
http://www.youtube.com/watch?v=dncRi...eature=related
Comment
-
Dade ga Dzeko nadam se da ce sada uci u seriju opet,daleko najbolji danas na terenu.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostDade ga Dzeko nadam se da ce sada uci u seriju opet,daleko najbolji danas na terenu.
City bio bolji u vecem delu utakmice, poslednjih 20-ak minuta pritisao i Wigan, ali imali su samo jednu dobru sansu kada je odlicno odbranio Hart.
City se i dosta ispromasivao, na pocetku drugog poluvremena su bas pritisli ali nije htela lopta u gol.sigpic
Comment
-
Dobra utakmica , City dosta bolji , mogli su dati jos neki , ali jbg , Aguero presebican , a i promasio je jednu odlicnu sansu
Bravo Edine , ovo je jako bitno ,samo nastavi . Wigan prijetio da uradi ono sto je i protiv Chelseaa , da izjednaci pred sami kraj , ali eto nisu uspjeli .
Bit ce jako , jako interesantno za vikend ..
Comment
-
sve pohvale za savića i džeku, odličnu partiju su pružili i posebno mi je drago zbog edina jer trebao mu je ovaj pogodak
nadam se da će city izdržati do kraja prvenstva ;)
da nezaboravim napisati da je city i na ovom mecu ostecen od strane sudija jer onakvo ponasanje figueroe koji namjerno igra rukom i uz to dobija samo zuti karton a jos uz to je bio i zadnji igrac odbrane i samim tim onemogucio aguera da ide 1 na 1 sa golmanomLast edited by edohz; 16-01-12, 22:14.
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Za ovo bi Kompany dobio jedno 26 utakmica suspenzije ..
Smijesno stvarno , za ovo samo zuti , ali sta je tu je
Comment
Comment